Přetaktování DURONa

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Profi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Profi »

Čago taky jsem měl 750 a skvěle mi to běhalo na 950 ,9,5*100.Pokut máš teda desku podporující změnu násobku.Jinak bys musel přeřezávat musky ,jako já kdysi.Tak to skus a určitě budeš spokojenej,nejsem si tet jistej ale budeš muset zvíšit napětí,ale uš si bohužel nepamatuju okolik.Tak at se ti to povede.
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Scorp »

Čim si přeřezával???? a čim spojoval?
mobilemike
Nováček
Nováček

Příspěvek od mobilemike »

když už tady řešíte over duronu,ja sem do onehda jel z 1300 na 1456 ale po instalaci W2K se začalo něco štvat - disk se jakokdyby sem tam vypl - zapl - ve win98se to udělalo jen 1x tak sem dnes ponížil na originálních 1300Mhz :x .jde taktovat tak aby se neměnila frekvence PCI a AGP zároveň s FSB ? Tedy krom násobiče...

Mike
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

mobilemike píše:když už tady řešíte over duronu,ja sem do onehda jel z 1300 na 1456 ale po instalaci W2K se začalo něco štvat - disk se jakokdyby sem tam vypl - zapl - ve win98se to udělalo jen 1x tak sem dnes ponížil na originálních 1300Mhz :x .jde taktovat tak aby se neměnila frekvence PCI a AGP zároveň s FSB ? Tedy krom násobiče...

Mike
Jde to ale jenom na chipsetech nForce, ty mají totižuzamknuté frekvence AGP a PCI
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Profi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Profi »

Přeřezával jsem to těma plátkovíma nožema,používá se to třeba na koberce nebo na kabeli ,jsou totiš ostrý a tenky sice mi to trvalo asi hodinu ale bohužel dřív jestě nebyli desky který uměli násobit na desce.A spojoval jsem to pak tuškou 1 a nezapomen zvýšit napětí.Jo a vem si na to lupu at vidíš jestli je ten můstek rospojenej,pak jsi na netu najdi jak spojit můsky na 950 a mej standartní frekvenci.Tak at se ti vede..
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Scorp »

Nejde, dal sem z 750 na 850, přeřezal a pospojoval, ale nic nenaběhne. Když to dam zpět na 750 tak je zase vše OK. Ale i když zvednu FSB třeba na 101 tak to stejně nejede. Tak fakt nevim.
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Scorp »

Prej se ještě musej spojovat ty čipíky, ale o tom fak nevim
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Scorp »

prosím, můžete mi sem hodit nějakej link na stranku, kde je přímo vypsaná tabulka co mam např spojit a rozpojit na L3, L4 a L6, když chci mít ten a ten násobič. Já už totiž z toho mam hlavu na *******.
:oops: Díky
adam82
Začátečník
Začátečník

Re: ...

Příspěvek od adam82 »

Scorp píše:prosím, můžete mi sem hodit nějakej link na stranku, kde je přímo vypsaná tabulka co mam např spojit a rozpojit na L3, L4 a L6, když chci mít ten a ten násobič. Já už totiž z toho mam hlavu na *******.
:oops: Díky

http://www.ocinside.de/go_d.html?/html/ ... ors_d.html

Tam si iba vyber akú hodnoty presne chceš a máš to :)
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Scorp »

Napětí stačí když se mění z BIOSu ne??
adam82
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od adam82 »

Scorp píše:Napětí stačí když se mění z BIOSu ne??
Ved hej ale tam máš nielen na napätie ale aj na násobič
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Scorp »

adam82 píše:Hmm. Tak to je zaujímavé. Pretože zmena Fsb o 1 Mhz by nemala predstavovať absolútne žiadny problém ani pre dosku ani pre procesor ani pamäte. Skús si skontrolovať pamäte, či nie sú chybné (Gold memory) alebo tak.
Paměti sou v poho, to už vim, ale teď sem zase taktoval přes mustky ze 750 na 850 a zase HOVNOOOOO :-(, usel sem to dat zase zpět, na černé obrazovce asi fakt nic nesvedu. Neni to tim, že mam spitfire a ne Morgan???
adam82
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od adam82 »

Scorp píše:
adam82 píše:Hmm. Tak to je zaujímavé. Pretože zmena Fsb o 1 Mhz by nemala predstavovať absolútne žiadny problém ani pre dosku ani pre procesor ani pamäte. Skús si skontrolovať pamäte, či nie sú chybné (Gold memory) alebo tak.
Paměti sou v poho, to už vim, ale teď sem zase taktoval přes mustky ze 750 na 850 a zase HOVNOOOOO :-(, usel sem to dat zase zpět, na černé obrazovce asi fakt nic nesvedu. Neni to tim, že mam spitfire a ne Morgan???

Ja mám tiež spithfire a ide to v pohode
Pozrel si si na tej stránke ako by maly teda vyzerať všetky tie mostíky ?
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

Mam to spravně, a jestli ne tak sem slepej a blbej :evil:
adam82 píše:
Scorp píše: Paměti sou v poho, to už vim, ale teď sem zase taktoval přes mustky ze 750 na 850 a zase HOVNOOOOO :-(, usel sem to dat zase zpět, na černé obrazovce asi fakt nic nesvedu. Neni to tim, že mam spitfire a ne Morgan???

adam82
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od adam82 »

Scorp píše:Mam to spravně, a jestli ne tak sem slepej a blbej :evil:
adam82 píše:
Tak potom fakt neviem, skús sa niekoho spýtať, či sú tie návody na tej stránke správne.

Ináč ja som mal v pláne podla toho tvýšič napätie, lebo môj bios to vie iba o 0,1 V. --- teraz neviem.
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Scorp »

Napeti sem mel na 1,7v, ale i tak můj CPU musí bejt při 100FSB na 1,5 a ne 1,6, jinak se seká.
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Scorp »

Jak dlouho má běžet goldmemory, a jak poznám chybu, to nahlásí v průběhu?
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Scorp »

Gold mi běžel bez přtaktování hodinu a nic nenašel, jo a ještě, když tam dam FSB asi 105 tak už je jenom černá obrazovka. Ma deska : http://support.octek.com.au/Products/Ma ... c_0091.htm
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Scorp »

Prej to může bejt tim čipsetem KT133, prej nejdou taktovat :-(
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“