Přetaktování DURONa
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- Profi
- Nováček

-
Čago taky jsem měl 750 a skvěle mi to běhalo na 950 ,9,5*100.Pokut máš teda desku podporující změnu násobku.Jinak bys musel přeřezávat musky ,jako já kdysi.Tak to skus a určitě budeš spokojenej,nejsem si tet jistej ale budeš muset zvíšit napětí,ale uš si bohužel nepamatuju okolik.Tak at se ti to povede.
- mobilemike
- Nováček

-
když už tady řešíte over duronu,ja sem do onehda jel z 1300 na 1456 ale po instalaci W2K se začalo něco štvat - disk se jakokdyby sem tam vypl - zapl - ve win98se to udělalo jen 1x tak sem dnes ponížil na originálních 1300Mhz
.jde taktovat tak aby se neměnila frekvence PCI a AGP zároveň s FSB ? Tedy krom násobiče...
Mike
Mike
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jde to ale jenom na chipsetech nForce, ty mají totižuzamknuté frekvence AGP a PCImobilemike píše:když už tady řešíte over duronu,ja sem do onehda jel z 1300 na 1456 ale po instalaci W2K se začalo něco štvat - disk se jakokdyby sem tam vypl - zapl - ve win98se to udělalo jen 1x tak sem dnes ponížil na originálních 1300Mhz.jde taktovat tak aby se neměnila frekvence PCI a AGP zároveň s FSB ? Tedy krom násobiče...
Mike
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- Profi
- Nováček

-
Přeřezával jsem to těma plátkovíma nožema,používá se to třeba na koberce nebo na kabeli ,jsou totiš ostrý a tenky sice mi to trvalo asi hodinu ale bohužel dřív jestě nebyli desky který uměli násobit na desce.A spojoval jsem to pak tuškou 1 a nezapomen zvýšit napětí.Jo a vem si na to lupu at vidíš jestli je ten můstek rospojenej,pak jsi na netu najdi jak spojit můsky na 950 a mej standartní frekvenci.Tak at se ti vede..
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
obrázek dole na http://www.overclocking.cz/duron_locked2.html
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
...
prosím, můžete mi sem hodit nějakej link na stranku, kde je přímo vypsaná tabulka co mam např spojit a rozpojit na L3, L4 a L6, když chci mít ten a ten násobič. Já už totiž z toho mam hlavu na *******.
Díky
- adam82
- Začátečník

Re: ...
Scorp píše:prosím, můžete mi sem hodit nějakej link na stranku, kde je přímo vypsaná tabulka co mam např spojit a rozpojit na L3, L4 a L6, když chci mít ten a ten násobič. Já už totiž z toho mam hlavu na *******.
Díky
http://www.ocinside.de/go_d.html?/html/ ... ors_d.html
Tam si iba vyber akú hodnoty presne chceš a máš to
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
...
Paměti sou v poho, to už vim, ale teď sem zase taktoval přes mustky ze 750 na 850 a zase HOVNOOOOOadam82 píše:Hmm. Tak to je zaujímavé. Pretože zmena Fsb o 1 Mhz by nemala predstavovať absolútne žiadny problém ani pre dosku ani pre procesor ani pamäte. Skús si skontrolovať pamäte, či nie sú chybné (Gold memory) alebo tak.
- adam82
- Začátečník

Scorp píše:Paměti sou v poho, to už vim, ale teď sem zase taktoval přes mustky ze 750 na 850 a zase HOVNOOOOOadam82 píše:Hmm. Tak to je zaujímavé. Pretože zmena Fsb o 1 Mhz by nemala predstavovať absolútne žiadny problém ani pre dosku ani pre procesor ani pamäte. Skús si skontrolovať pamäte, či nie sú chybné (Gold memory) alebo tak., usel sem to dat zase zpět, na černé obrazovce asi fakt nic nesvedu. Neni to tim, že mam spitfire a ne Morgan???
Ja mám tiež spithfire a ide to v pohode
Pozrel si si na tej stránke ako by maly teda vyzerať všetky tie mostíky ?
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Mam to spravně, a jestli ne tak sem slepej a blbej
adam82 píše:Scorp píše: Paměti sou v poho, to už vim, ale teď sem zase taktoval přes mustky ze 750 na 850 a zase HOVNOOOOO, usel sem to dat zase zpět, na černé obrazovce asi fakt nic nesvedu. Neni to tim, že mam spitfire a ne Morgan???
- adam82
- Začátečník

Tak potom fakt neviem, skús sa niekoho spýtať, či sú tie návody na tej stránke správne.Scorp píše:Mam to spravně, a jestli ne tak sem slepej a blbej![]()
adam82 píše:
Ináč ja som mal v pláne podla toho tvýšič napätie, lebo môj bios to vie iba o 0,1 V. --- teraz neviem.
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
...
Gold mi běžel bez přtaktování hodinu a nic nenašel, jo a ještě, když tam dam FSB asi 105 tak už je jenom černá obrazovka. Ma deska : http://support.octek.com.au/Products/Ma ... c_0091.htm