Rozdelovat 120GB disk na vice partitions?

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

killerek píše:mam tak pro jistotu rozdelit i 160 GB? System mam na jinem disku. A jestli mi Win98SE vemou tak velkou partition.
win98 vezmu jakkoliv velkou partition, ale scandisk ve win98/me nepracuje spolehlivě s oddíly většími než 128giga...takže asi tak :-D
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Tady nejde o jistotu, nebo o to, co system vezme, ale o to, ze mas system na jinem partitionu, nez data, pri zaloze se pak image systemu (treba W2k s hromadou softwaru) vejde v poho na dve CD, takze mas stabilni instalaci na dvou CD a kdyz se neco po..., do deseti minut to muzes mit nazpet. Data si muzes zalohovat z druheho partitionu dle libosti prubezne, ikdyz by mely treba 150 GB
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
fmarena
Nováček
Nováček

Re: Rozdelovat 120GB disk na vice partitions?

Příspěvek od fmarena »

Prosím poradíte mi. Při instalaci Win.XP jsem formátoval hard 1T Win viděl jen130G a ty jsem naformátoval po vložení servis paku3 jsem mi oběvil i zbytek ale ten nemá soubory NTFS a nezobrazuje se chce formát .Jak přidat soubory NTFS na harddisk aniž bych ho musí formátovat potřeboval bych s něho vytáhnout nějaké věci. Předem moc dík za radu.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Nemusíš formátovat celej disk, ale jen tu zbývající část, případně lze nástroji jako je Partition Magic existující partition roztáhnout na volné místo.
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
fmarena
Nováček
Nováček

Příspěvek od fmarena »

stahl jsem si Partition Magic dobrý programek ale nelze mi to přesto spojit ani roztáhnout na volné místo.
disk F.130G má NTFS, mám ho prázdný formatovaný
disk E 820G Unformattet,
pořd mi to píše nelze ,eror ,(nejsou k dispozici žádné diskové oddíly na disku, které mohou být Sloučeny) a nebo format jsem z toho jelen :o
pravě že nechci formát potřeboval bych z tohl vytahnout nějaké fotky a jsu marný lol
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“