win98 vezmu jakkoliv velkou partition, ale scandisk ve win98/me nepracuje spolehlivě s oddíly většími než 128giga...takže asi takkillerek píše:mam tak pro jistotu rozdelit i 160 GB? System mam na jinem disku. A jestli mi Win98SE vemou tak velkou partition.
Rozdelovat 120GB disk na vice partitions?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý

Tady nejde o jistotu, nebo o to, co system vezme, ale o to, ze mas system na jinem partitionu, nez data, pri zaloze se pak image systemu (treba W2k s hromadou softwaru) vejde v poho na dve CD, takze mas stabilni instalaci na dvou CD a kdyz se neco po..., do deseti minut to muzes mit nazpet. Data si muzes zalohovat z druheho partitionu dle libosti prubezne, ikdyz by mely treba 150 GB
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - fmarena
- Nováček

-
Re: Rozdelovat 120GB disk na vice partitions?
Prosím poradíte mi. Při instalaci Win.XP jsem formátoval hard 1T Win viděl jen130G a ty jsem naformátoval po vložení servis paku3 jsem mi oběvil i zbytek ale ten nemá soubory NTFS a nezobrazuje se chce formát .Jak přidat soubory NTFS na harddisk aniž bych ho musí formátovat potřeboval bych s něho vytáhnout nějaké věci. Předem moc dík za radu.
- Dony
- Středně pokročilý

Nemusíš formátovat celej disk, ale jen tu zbývající část, případně lze nástroji jako je Partition Magic existující partition roztáhnout na volné místo.
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - fmarena
- Nováček

-
stahl jsem si Partition Magic dobrý programek ale nelze mi to přesto spojit ani roztáhnout na volné místo.
disk F.130G má NTFS, mám ho prázdný formatovaný
disk E 820G Unformattet,
pořd mi to píše nelze ,eror ,(nejsou k dispozici žádné diskové oddíly na disku, které mohou být Sloučeny) a nebo format jsem z toho jelen
pravě že nechci formát potřeboval bych z tohl vytahnout nějaké fotky a jsu marný lol
disk F.130G má NTFS, mám ho prázdný formatovaný
disk E 820G Unformattet,
pořd mi to píše nelze ,eror ,(nejsou k dispozici žádné diskové oddíly na disku, které mohou být Sloučeny) a nebo format jsem z toho jelen
pravě že nechci formát potřeboval bych z tohl vytahnout nějaké fotky a jsu marný lol