Propojení komplů
Moderátor: Don
- boobee
- Nováček

Propojení komplů
Zdarec jak svňa všem! Potřeboval bych propojit dva komple pomocí síťovek k tomu abych mohl parit třeba Vietcong popř. přetahovat data. Předpokladal sem, že to bude jednoduchý, ale v XP sem na to jaxi nepřšel! Můžete mě někdo poradit popř poslat návod jak na to? Moc bych byl vděčnej! S pozdravem síťový analfabet
DFI Infinity NF4Ultra, Opteron144 1800@2200, 2x512MB DDR400 Corsair, NV GF7600GT 600/1500
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
sezen si bud prekrizeny kabel (kroucenou dvojlink) a pomoci RJ45 primo od jedne sitovky do druhe...moznost propojeni MAX 2 pc... pri pouziti neprekrizeneho kabelu tak pomoci HUBU ci SWITCHE - moznost propojit tolik pocitacu ze se tim ani nemusime zabivat... nebo pomoci starickeho BNC kabelu, ale to zalezi zda obe dve sitovky tento konektor maji (kulatej)...
z techto moznosti si vyber, nejlepsi a nejednodusi (pokud ti tedy propojeni 2PC staci) je prekrouceny kabel...
z techto moznosti si vyber, nejlepsi a nejednodusi (pokud ti tedy propojeni 2PC staci) je prekrouceny kabel...
And ye shall know the truth and the truth shall make you free
- boobee
- Nováček

nastaveni
V těch nazvech jako r45 se moc neorientuju. Ja sem to zkusil s pomocí kabelu kterym mame v hokně propojeny komple do podnikové sítě, prostě takový ty s konektorem do síťovky. To by mohlo jit, cože? Nepodařilo se mě ale nastavit Windows tak, aby zaktivoval síťovku a po propojení se prostě nic nedělo. Zkoušel sem to nějak nastavovat a prd. Takže pokud sem teda použil spravnej kabel tak bude problém s tím nastavením windowsu
DFI Infinity NF4Ultra, Opteron144 1800@2200, 2x512MB DDR400 Corsair, NV GF7600GT 600/1500
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý

Chtěl bych se zeptat.
Zítra nejpíš budu řešit stejný problém.
Já a kámoš chceme propojit PC kříženým kabelem.
Jde o SW nastavení ve WIN.
Chceme zkusit nějaké hry po síti. Já jsem to ješte nikdy nezkoušel propojit 2 PC přes síťovky.
Musí se to nějak ve WIN XP konfigurovat, nebo prostě spojím kabel a jedu?
Oba máme desky Asus a síťovky jsou na desce. Já mám P4PE a kámoš A7V600.
Díky všem.
Zítra nejpíš budu řešit stejný problém.
Já a kámoš chceme propojit PC kříženým kabelem.
Jde o SW nastavení ve WIN.
Chceme zkusit nějaké hry po síti. Já jsem to ješte nikdy nezkoušel propojit 2 PC přes síťovky.
Musí se to nějak ve WIN XP konfigurovat, nebo prostě spojím kabel a jedu?
Oba máme desky Asus a síťovky jsou na desce. Já mám P4PE a kámoš A7V600.
Díky všem.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
pokud mas dobre nainstaovany sitovky (pokud mas XP tak ty se vetsinou o to postaraji bezproblemove vzdy) tak propojis kabelem a vic si toho nevsimas...jedina vec pokud by jsi nekdy potreboval protokol IPX/SPX tak ten se defaultne neinstaluje ale taky uz je potreba velmi malo...
And ye shall know the truth and the truth shall make you free
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý

Tak se nám to podařilo propojit
.
Ještě se musela ve WIN XP udělat nějaká domácí síť či co.
Zkoušeli jsme Warcrafta 3 a šlo to super.
UT 2003 jsem ale nerozfachal.
Vůbec jsem se v tom nevyznal, co se kde má nastavit.
Ohledně propojování PC přes síťovky jsem začátečník a byl jsem rád, když se nám to alespoň nějak rozeběhlo.
Ještě se musela ve WIN XP udělat nějaká domácí síť či co.
Zkoušeli jsme Warcrafta 3 a šlo to super.
UT 2003 jsem ale nerozfachal.
Vůbec jsem se v tom nevyznal, co se kde má nastavit.
Ohledně propojování PC přes síťovky jsem začátečník a byl jsem rád, když se nám to alespoň nějak rozeběhlo.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06