Asi nemartin_CZ píše:nechci do tebe nejak rejpat, ale hral si mafii?Scorp píše:joooo jááá to dohrááááááál, účinkovali : 206 a Mazda miata. Závěrečné zhodnocení: Nejlepší hra co sem kdy hrál!!!
NFS Underground
Moderátor: Baneshee
- VikX
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: ...
K7VTA3-VIA KT266, 1000MHz Thunderbird, 512 + 128 Mb RAM, SAPPHIRE RADEON 9500-64MB, SEAGATE 40 GB, SB Live 5.1 + Genius HT 5.1
Score: 2249 - 3dMARKs03
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
...
Bohužel mafii sem nehrál, ale vzhledem k tomu že mě vždy bavily strategie a auta vůbec. Pak přišel underground a najednou sem hrál NFS furt. Jo a hrál sem to na klávesnici a přežila to bez problému. Když sem to dohráýl tak sem si udělal novej profil a ty auta co máte od začatku sou příšerný
, vůbec nechápu jak sem s tim mohl jezdit
). Nejlehčí mi asi přišli závody z kde ste se dostávali z 2. místa na 1. a nejtěžší asi z 3. na 2.
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
Re: ...
mne dycky bavily auta (nfs 2se)Scorp píše:Bohužel mafii sem nehrál, ale vzhledem k tomu že mě vždy bavily strategie a auta vůbec. Pak přišel underground a najednou sem hrál NFS furt. Jo a hrál sem to na klávesnici a přežila to bez problému. Když sem to dohráýl tak sem si udělal novej profil a ty auta co máte od začatku sou příšerný, vůbec nechápu jak sem s tim mohl jezdit
). Nejlehčí mi asi přišli závody z kde ste se dostávali z 2. místa na 1. a nejtěžší asi z 3. na 2.
p.s. veselý vánoce!
ASUS F3T
- VikX
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Spectral
- Středně pokročilý

-
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- VikX
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jj, taky si to rikam ze autem to nebude, zkusim to dojet se Civicem, mam tam dobry unique dily...Spectral píše:Dohrát se to dá bez problémů s každým autem, i s výkonově nejslabším Golfem. Takže jestli nestíháš, nebude to autem...VikX píše:Ktery auto byste mi doporucili? Jezdim se Civicem a zda se mi ze uz nestiha...)
![]()
Ehm, abych nebyl zlý, zkus Miatu nebo RSX, třeba ti padnou lépe než Hondička.
K7VTA3-VIA KT266, 1000MHz Thunderbird, 512 + 128 Mb RAM, SAPPHIRE RADEON 9500-64MB, SEAGATE 40 GB, SB Live 5.1 + Genius HT 5.1
- VikX
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ono je to taky hodne o nahode, kdyz jedu zavod na 6. kol porad jedu prvni az se kousek pred cilem rosekam o "civilni" auto a pak dojedu druhej tak to nasere a je jedno jaky mam auto...
))
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
na konci je docela rozdil mezi skylinem a zbytek sveta. skyline ma 4x4, coz je tady kupodivu znat. mas lepsi rozjezdy (wow, 100 style points!!) a celkove mi pripada stabilnejsi. taky nejvic vyladena miata se pri dragu uvari (nevim jak jiny "zakladni" auta), skyline ma moc kratkej "perfect", takze nej na drag mas Z350.. by my opinionSpectral píše:Dohrát se to dá bez problémů s každým autem, i s výkonově nejslabším Golfem. Takže jestli nestíháš, nebude to autem...VikX píše:Ktery auto byste mi doporucili? Jezdim se Civicem a zda se mi ze uz nestiha...)
![]()
Ehm, abych nebyl zlý, zkus Miatu nebo RSX, třeba ti padnou lépe než Hondička.
ASUS F3T
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- VikX
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- VikX
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- pmasarik
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tenhle zavod uz me pekne *****. nevim cislo myslim asi 95, ale je na 6 kol a proti jsou 2 Mazdy RX7 s Hondou S2000. Ted me ten hazl predjel na cilovy rovince!!!!!!!!!!!
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- VikX
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem je konečně nainstaloval!!!!!! Jezdím s Hondou Civic - zatím mam je první úpravy - i NOS. Mohl by fungovat dýl
. Oponenti mě docela překvapili, stačí chybička a jsou předemnou.
P.S.: hraju to na střední detaily v 1024x768 a mohlo by to jít líp
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vytrvalost??? Vzdyt uz to jedu aspo po 100VikX píše:to chce vytrvalost a snazit se soupere dostat z drahy, treba pri nekaky odbocce... Ale vetsinou sem se rozmlatitl i snim....
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Neboj, na 3 urovni ten NOS vydrzi mnohem dele.karf píše:Tak jsem je konečně nainstaloval!!!!!! Jezdím s Hondou Civic - zatím mam je první úpravy - i NOS. Mohl by fungovat dýl. Oponenti mě docela překvapili, stačí chybička a jsou předemnou.