NFS Underground

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
VikX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: ...

Příspěvek od VikX »

martin_CZ píše:
Scorp píše:joooo jááá to dohrááááááál, účinkovali : 206 a Mazda miata. Závěrečné zhodnocení: Nejlepší hra co sem kdy hrál!!!
nechci do tebe nejak rejpat, ale hral si mafii? :wink:
Asi ne :) Mas pravdu Mafie je opraavdu snad nejlepsi hra...
K7VTA3-VIA KT266, 1000MHz Thunderbird, 512 + 128 Mb RAM, SAPPHIRE RADEON 9500-64MB, SEAGATE 40 GB, SB Live 5.1 + Genius HT 5.1
Score: 2249 - 3dMARKs03
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Scorp »

Bohužel mafii sem nehrál, ale vzhledem k tomu že mě vždy bavily strategie a auta vůbec. Pak přišel underground a najednou sem hrál NFS furt. Jo a hrál sem to na klávesnici a přežila to bez problému. Když sem to dohráýl tak sem si udělal novej profil a ty auta co máte od začatku sou příšerný :-), vůbec nechápu jak sem s tim mohl jezdit :-)). Nejlehčí mi asi přišli závody z kde ste se dostávali z 2. místa na 1. a nejtěžší asi z 3. na 2.
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Re: ...

Příspěvek od martin_CZ »

Scorp píše:Bohužel mafii sem nehrál, ale vzhledem k tomu že mě vždy bavily strategie a auta vůbec. Pak přišel underground a najednou sem hrál NFS furt. Jo a hrál sem to na klávesnici a přežila to bez problému. Když sem to dohráýl tak sem si udělal novej profil a ty auta co máte od začatku sou příšerný :-), vůbec nechápu jak sem s tim mohl jezdit :-)). Nejlehčí mi asi přišli závody z kde ste se dostávali z 2. místa na 1. a nejtěžší asi z 3. na 2.
mne dycky bavily auta (nfs 2se) :-D , strategie (AoE2) a pak prisel novej poc, Mafie.... :D :D
p.s. veselý vánoce!
ASUS F3T
VikX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VikX »

Ktery auto byste mi doporucili? Jezdim se Civicem a zda se mi ze uz nestiha... :))
K7VTA3-VIA KT266, 1000MHz Thunderbird, 512 + 128 Mb RAM, SAPPHIRE RADEON 9500-64MB, SEAGATE 40 GB, SB Live 5.1 + Genius HT 5.1
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

VikX píše:Ktery auto byste mi doporucili? Jezdim se Civicem a zda se mi ze uz nestiha... :))
Dohrát se to dá bez problémů s každým autem, i s výkonově nejslabším Golfem. Takže jestli nestíháš, nebude to autem... :wink:
Ehm, abych nebyl zlý, zkus Miatu nebo RSX, třeba ti padnou lépe než Hondička.
Veterán
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Opravdu je jedno, jesli máš GOLF nebo něco silnějšího. Když máš něco dobrýho a závodíš proti Golfu, kterej je dobře vytuningovanej, může ti v pohodě ukázat záda.
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
VikX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VikX »

Spectral píše:
VikX píše:Ktery auto byste mi doporucili? Jezdim se Civicem a zda se mi ze uz nestiha... :))
Dohrát se to dá bez problémů s každým autem, i s výkonově nejslabším Golfem. Takže jestli nestíháš, nebude to autem... :wink:
jj, taky si to rikam ze autem to nebude, zkusim to dojet se Civicem, mam tam dobry unique dily...
VikX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VikX »

Ono je to taky hodne o nahode, kdyz jedu zavod na 6. kol porad jedu prvni az se kousek pred cilem rosekam o "civilni" auto a pak dojedu druhej tak to nasere a je jedno jaky mam auto... :)))
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

Spectral píše:
na konci je docela rozdil mezi skylinem a zbytek sveta. skyline ma 4x4, coz je tady kupodivu znat. mas lepsi rozjezdy (wow, 100 style points!!) a celkove mi pripada stabilnejsi. taky nejvic vyladena miata se pri dragu uvari (nevim jak jiny "zakladni" auta), skyline ma moc kratkej "perfect", takze nej na drag mas Z350.. by my opinion
ASUS F3T
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

uh... tak jsem to dohral... ta blondynka ale neni muj typ :(
VikX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VikX »

Ja uz dojel 111 zavodu, kolik jich jeste bude?
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

VikX píše:Ja uz dojel 111 zavodu, kolik jich jeste bude?
ještě jeden (nebo dva ?!?).
VikX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VikX »

Tak byl jen jeden, a ten sem na potreti dohral...
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

jinak na eddieho jsem si vzal skylina... jinak Miata (super auticko) - RX7-Skyline-RX-7 :))) mam mazdy proste rad :))
pmasarik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pmasarik »

Moj rychlostny rekord Skyline 352Km/h... :sad: ale bola to fuska...
CPU: AMD Athlon64 3000+ Orleans soc.AM2 1800@2115 BOX | MB:ABIT KN9 Ultra | DDR2-533 2x512MB Kingston CL4 | Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS 320GB | MSI GF 7300GT 256MB | DVD/RW LG-H22NRBBB
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Tenhle zavod uz me pekne *****. nevim cislo myslim asi 95, ale je na 6 kol a proti jsou 2 Mazdy RX7 s Hondou S2000. Ted me ten hazl predjel na cilovy rovince!!!!!!!!!!!
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
VikX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VikX »

to chce vytrvalost a snazit se soupere dostat z drahy, treba pri nekaky odbocce... Ale vetsinou sem se rozmlatitl i snim....
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Tak jsem je konečně nainstaloval!!!!!! Jezdím s Hondou Civic - zatím mam je první úpravy - i NOS. Mohl by fungovat dýl :-D. Oponenti mě docela překvapili, stačí chybička a jsou předemnou.

P.S.: hraju to na střední detaily v 1024x768 a mohlo by to jít líp :sad:
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

VikX píše:to chce vytrvalost a snazit se soupere dostat z drahy, treba pri nekaky odbocce... Ale vetsinou sem se rozmlatitl i snim....
Vytrvalost??? Vzdyt uz to jedu aspo po 100 :oops:
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

karf píše:Tak jsem je konečně nainstaloval!!!!!! Jezdím s Hondou Civic - zatím mam je první úpravy - i NOS. Mohl by fungovat dýl :-D. Oponenti mě docela překvapili, stačí chybička a jsou předemnou.

P.S.: hraju to na střední detaily v 1024x768 a mohlo by to jít líp :sad:
Neboj, na 3 urovni ten NOS vydrzi mnohem dele. :-)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“