Jak jsem na tom s UI

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Co si myslíte o UI

Je to směšné jsem nejlepší!
7
39%
Občas mam docela problémy
10
56%
Vždycky mě dostanou - zatracení cheateři
1
6%
Nemam sanci
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 18
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Jak jsem na tom s UI

Příspěvek od karf »

Co si myslíte o umělé inteligenci botů. Už jsou lepší než my, nebo jsou jen dokonalejší ve výpočtech typu s=v*t a "pythagorova věta"?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
kahi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

no...

Příspěvek od kahi »

tak řekl bych, že záleží na konkrétním typu hry, např. v Jedi Outcast na vyšší obtížnosti je se sniperama docela sranda. Tady má počítač možnost naprosto přesně mířit a předpokládat (vypočítat váš pohyb). Na druhou stranu ve hrách typu Age of Empires nemohou být ošetřeny všechny možné situace a tak můžete počítač nachytat, jak se chová dementně, tj. není připraven na hráče, kteří hledají bugy, jako já :-D .
Obecně má počítač výhodu rychlosti a může dělat více věcí najednou, ale není připraven na nestandartní situace (strategie). U akcí, žáleží na vás, ale taky na programátorovi :-D . A protože my lidé jsme přece lepší než stroje (sakra, to je jak věta z Matrixu :D) , musíme být na větších obtížnostech znevýhodňováni - to je důkaz :P .
Veselé Velikonoce!
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: no...

Příspěvek od Wiruss »

kahi píše:tak řekl bych, že záleží na konkrétním typu hry, např. v Jedi Outcast na vyšší obtížnosti je se sniperama docela sranda. Tady má počítač možnost naprosto přesně mířit a předpokládat (vypočítat váš pohyb).
Vivala zrak na 3. levelu, čímž automaticky uhýbáš snajprovkám... 8-)
kahi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: no...

Příspěvek od kahi »

Wiruss píše:
kahi píše:tak řekl bych, že záleží na konkrétním typu hry, např. v Jedi Outcast na vyšší obtížnosti je se sniperama docela sranda. Tady má počítač možnost naprosto přesně mířit a předpokládat (vypočítat váš pohyb).
Vivala zrak na 3. levelu, čímž automaticky uhýbáš snajprovkám... 8-)
pokud se nepletu, tak v outcastu (singleplayer) nebyla Síla Zrak - měli to jen nepřátelští Jediové - ale kdo by zabíjel Jedie sniperovkou :-D? V Academy už zrak je - docela fajn pomůcka.
Mj. co je to "vivala"?
Veselé Velikonoce!
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak jsem na tom s UI

Příspěvek od Nidzo »

karf píše:Co si myslíte o umělé inteligenci botů. Už jsou lepší než my, nebo jsou jen dokonalejší ve výpočtech typu s=v*t a "pythagorova věta"?
V UT na godlike sou docela husty :-D
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

Zahrajte si Call of Duty na Veterana :wink:
ASUS F3T
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Docela jsem valil voči v NFS under. Na hard už oponenti docela statečně četli mojí značku na autě - zadní jak jinak :lol: .

to Martin_CZ> jo kámoš mi to taky doporučoval, prej to je na nejjednodušší nuda. Zkusím to.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

karf píše:Docela jsem valil voči v NFS under. Na hard už oponenti docela statečně četli mojí značku na autě - zadní jak jinak :lol: .

to Martin_CZ> jo kámoš mi to taky doporučoval, prej to je na nejjednodušší nuda. Zkusím to.
Yop, ja to hral na 2. nejtezsi a v nekterejch castej je to HODNE tuhy (mam rad svoji klavesnici, proto sem to nehral na nejtezsi) :wink: ale urcite si to zahraj!
ASUS F3T
miho
Čestný člen
Čestný člen

Re: Jak jsem na tom s UI

Příspěvek od miho »

Nidzo píše:
karf píše:Co si myslíte o umělé inteligenci botů. Už jsou lepší než my, nebo jsou jen dokonalejší ve výpočtech typu s=v*t a "pythagorova věta"?
V UT na godlike sou docela husty :-D
To je pravda ale boti jsou vyladeni na normalni nastaveni a zmeny je vyvadeji z miry. Treba gael na godlike. Normalne si moc neskrtnu ale s low gravity to uz neni takovy problem vyhrat.
Io
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Io »

Huh.. Boti v prvním UT 4.36 ještě jdou. Dají se ustrafovat, teda když nemají snipera :)
UT2003 zvýšilo obtížnost tak 2x. Na Inhuman (UT2k3 2255) už nezvládám vyhrávat...
Každopádně AI kráčí mílovými kroky, vždyť kde jsou doby, když naprosto všechny akce AI byly naskriptované. Těšíme se na HL2 !
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Io píše:Huh.. Boti v prvním UT 4.36 ještě jdou. Dají se ustrafovat, teda když nemají snipera :)
UT2003 zvýšilo obtížnost tak 2x. Na Inhuman (UT2k3 2255) už nezvládám vyhrávat...
Každopádně AI kráčí mílovými kroky, vždyť kde jsou doby, když naprosto všechny akce AI byly naskriptované. Těšíme se na HL2 !
V UT2003 uz je to moc vo hubu...navic to tak jako puvodni UT nehraju
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

si zahrajte Mechwarriora 4... a poznate co to znamena kdyz se rekne blby jako robot :))) Hlavne spoluhraci maji dobrou tendenci se zasekavat a "kokat do vyloh"... nastve zvlast ve meste kdyz vas prekvapi 100 tunovy Atlas a kamosi sou pul kilaku vzadu popripade obchazi jeste pro jistotu blok...na normalni Multi v 8 lidech je to rezba jak blazen :)
jendus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jendus »

Io píše:Na Inhuman (UT2k3 2255) už nezvládám vyhrávat...
jj taky uz na to nestacim :oops:
my pc is my destiny...
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

vetsinou mi pocitacovi protivnici pripadaj totalne debilni (na lehci urovne), ale na hard byvaj zase nesnesitelne dobri, myslim, ze by se jim meli naprogramovat taky rovny podminky pri ovladacich operacich, protoze s mysi a klavesnici se neda delat 10 veci najednou (treba ve strategiich v ruznejch rozich mapy)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Hraju to Call od Duty na veterána a mam problém! Nějak se na mě fašouni sypou ze všech stran u jednoho mostu a k tomu ještě tank. Asi jsem se předcenil.
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

karf píše:Hraju to Call od Duty na veterána a mam problém! Nějak se na mě fašouni sypou ze všech stran u jednoho mostu a k tomu ještě tank. Asi jsem se předcenil.
tam je to VELMI tuhy i na hardened. este sem si to savenul tak blbe, ze sem mel co delat abych toho jednoho dal a pak stacil prebit :) .. jinak jestli bych fakt mel nouzi tak napis a poskytnu ti save, ale nedela se to ;)
ASUS F3T
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

NFS na HARD, je docela maso! Hlavně když se po 5 perfektních kolech vysekám v tom 6!!!

Zkusil jsem dát compům náskok 20 sec. dohnal jsem je (prostě na mě někde počkali :) ) těsně před cílem. Comp vyhrál o 0,2 sec!
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“