Jaký program na tastování stability CPU?

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
Zlo!!!
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jaký program na tastování stability CPU?

Příspěvek od Zlo!!! »

Řekněte mi jakej používáte program na měření stability procesoru při taktování a zkušenosti s tím programem.

Díky
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

CPU Stability Test.
http://www.vtoy.fi/jv16/

//EDIT: Hm, tak ta adresa je špatná. Hledej "CPU Stability Test 6.0", autor Jouni Vuorio
Naposledy upravil(a) zombux dne pát 9. led 2004, 16:13, celkem upraveno 1 x.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Stabilitytest

Funguje dobře. Je dobrej taky na vyzkoušení zahřívání CPU po přetaktování (v kombinaci se Speedfanem či jiným prg. na měření teploty)

edit. Zombie mě předběhla.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
UFo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UFo »

primo na PCT mas clanek o testovani stability RAM a CPU

btw.: osobne pouzivam Prime95 ( v nejnovejsi verzi je na vyber mezi nekolika variantami Torture testu - podle vytizeni RAM, cache) na otestovani zda CPU vydrzi danou frekvenci pouzivam CPU Burn - dovede opravdu dost citelne zvednout teplotu CPU , Toast - ten se mi tak neosvedcil
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
dort
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dort »

souhlas, také se připojím k PRIME95 - a ješte snad seti@home, ale tam bych to viděl spíše pro HT P4, takže zůstaneme u PRIME 95 :wink:
Přišel jsem, viděl jsem, a stále jsem LAMA
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“