Řekněte mi jakej používáte program na měření stability procesoru při taktování a zkušenosti s tím programem.
Díky
Jaký program na tastování stability CPU?
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- Zlo!!!
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

CPU Stability Test.
http://www.vtoy.fi/jv16/
//EDIT: Hm, tak ta adresa je špatná. Hledej "CPU Stability Test 6.0", autor Jouni Vuorio
http://www.vtoy.fi/jv16/
//EDIT: Hm, tak ta adresa je špatná. Hledej "CPU Stability Test 6.0", autor Jouni Vuorio
Naposledy upravil(a) zombux dne pát 9. led 2004, 16:13, celkem upraveno 1 x.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Butch
- Středně pokročilý

Stabilitytest
Funguje dobře. Je dobrej taky na vyzkoušení zahřívání CPU po přetaktování (v kombinaci se Speedfanem či jiným prg. na měření teploty)
edit. Zombie mě předběhla.
Funguje dobře. Je dobrej taky na vyzkoušení zahřívání CPU po přetaktování (v kombinaci se Speedfanem či jiným prg. na měření teploty)
edit. Zombie mě předběhla.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- UFo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
primo na PCT mas clanek o testovani stability RAM a CPU
btw.: osobne pouzivam Prime95 ( v nejnovejsi verzi je na vyber mezi nekolika variantami Torture testu - podle vytizeni RAM, cache) na otestovani zda CPU vydrzi danou frekvenci pouzivam CPU Burn - dovede opravdu dost citelne zvednout teplotu CPU , Toast - ten se mi tak neosvedcil
btw.: osobne pouzivam Prime95 ( v nejnovejsi verzi je na vyber mezi nekolika variantami Torture testu - podle vytizeni RAM, cache) na otestovani zda CPU vydrzi danou frekvenci pouzivam CPU Burn - dovede opravdu dost citelne zvednout teplotu CPU , Toast - ten se mi tak neosvedcil
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
- dort
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: