nebo mam koupi vetracek extra // edna se mi o to jestlibude ten vetracek pak stacit az budu procesor taktowat
tak co wy na to
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

V BOX balení je nejen CPU a větráček ale i pasív a snad i vyšší záruka. U AMD ale BOX chladiče tak dobrý nejsou, takže výkonější chladič přijde vhod.Fleky píše:Mam proble mmam koupit boxowanej procesor (( Amd Barto 2500+))
nebo mam koupi vetracek extra // edna se mi o to jestlibude ten vetracek pak stacit az budu procesor taktowat
tak co wy na to![]()
![]()

zombie píše:Kup ho! Mám BOX na 2500 a jede na 3200 se zvýšenou voltáží. Když zajistíš aspoň nějakej odvod tepla od procesoru (třeba přídavným větrákem), není co řešit. Navíc dostaneš záruku na procesor 3 roky (bez BOXu jen půl roku). JDI DO TOHO, a když BOX nebude stačit, vždycky můžeš za pár šupů koupit lepší chladič.
//EDIT: Koupil bych to už kvůli tý záruce

to je ten jak switi ?? mas nakej odkaz jak wypada // ja si budu kupowat vetracek s neone modrym // jen tak mi bude vetrat ani newim kde hlawne ze bude switinSalamandr píše:ja si kupuju Bartona 2500 neboxovaneho a k tomu hodim Arctic Cooling Copper Silent 2 L ... jinak mam to od kamose ktery dela v obchode, takez na to mam zaruku 2 roky)

Zcela urcite vim, ze teplota na desce MSI je merena cidlem desky, proto mozna ta "nizsi" teplota, u desky Soltek to netusim, sestava byla zakoupena jako kompletrupius píše:Zajimalo by me, jaky kdo tu pise teploty... Nikdo uz se nezmini, jestli je to cidelm na desce, nebo cidlem primo v procaku.
Tipnul bych si, ze Xaver York ma v te MSI merenou teplotu cidlem na desce a u toho Solteku cidlem v jadre, coz obcas byva nechutny rozdil cca 10-20 stupnu. jj, pri zatezi se ve vetsine "prumernych" bednach zvedne rozdil teplot mezi temito cidly az skoro k tem 20 stupnum...
Kdyz uz pisete teplotu prociku, napiste i jakym cidlem je to mereny, protoze jinak to vypada, ze nekdo je profik, ze ma tak malinkou teplotu a pritom to muze bejt uplna lama, ktery soft precte default napeti z cidla na desce a chudak clovek, kterymu to cte z prociku, je celej nesvuj, aby to neuvaril a pritom na tom paradoxne muze byt lip...