Připravujeme internetový obchod....
- TOPIČ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- liquidfunk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Freezer
-
Registrace
omlouvám se... tohle mi unikloTOPIČ píše:Při registraci mě to vypíše špatná e-mailová adresa,mam v ní i čísla,co je s tím???
- viki_
- Začátečník

- Deegr
- Začátečník

-
- TOPIČ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Registrace
Tak zaregistovaný už jsem,ale když se chci přihlásit tak mně to znovu ukáže- registrační stránku- a když ji potvrdím tak zase stránku- přihlásit se-a tak pořád dokola.Asi mně s toho jebne!!Freezer píše:omlouvám se... tohle mi unikloTOPIČ píše:Při registraci mě to vypíše špatná e-mailová adresa,mam v ní i čísla,co je s tím???teď už by to mělo fungovat...
- drbi
- Začátečník

do konce týdne tj. 12.12.2003 tam nic nebylo a co víc ani do teď jsem tam nic nenasel. Bude tam ten ceník vůbec? A co se týče odkazu ze stránek pctuningu na shop, je to opravdu tak těžký ho tam dát nebo ho tam dát nechcete?liquidfunk píše:Jak ceník tak e-banka do konce týdne bude
děkuji za odpověď a zdravím všechny, mejte se fajn a neberte to jako výtku ale jako dotaz
- bxm
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- liquidfunk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
2...topic - ano po prihlaseni vas to hodi na registracni shcranku ale tam nemusite nic menit staci rovnou skocit do kategorie a nakupovat, pripadne sondovat nabidku.
2...Drbi - ano mas pravdu jsme hrozni, cenik jeste neni. Ale bude uz brzy. Kazdopadne je mozne nakupovat pomoci prime platby na nas e-banka ucet.
2....bxm - ne nakupy na slovensko zatim nejsou mozne.
Az casem.
2...Drbi - ano mas pravdu jsme hrozni, cenik jeste neni. Ale bude uz brzy. Kazdopadne je mozne nakupovat pomoci prime platby na nas e-banka ucet.
2....bxm - ne nakupy na slovensko zatim nejsou mozne.
- drbi
- Začátečník

o e-banku mi nejde (stejne tam nemam ucet - ja jen ze to bylo v jedny odpovedi) me slo jen o cenik abych ho mohl studovat doma
ale dik
ale dik
AMD Athlon XP 2500+@2800+ (2089MHz, 1,675V) BOX, ASUS A7N8X-X, DDR 512MB 400 MHz KINGSTON, Leadtek FX5700, HDD Hitachi 7k250 120GB, DVD Toshiba, DVDRW LiteOn 451S, Creative Labs 2.1, 17" Fujitsu
- Calis
- Nováček

-
- kahi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Calis
- Nováček

-
- miho
- Čestný člen

-
- kahi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
já si jen říkal, že časem se tento thread zaplní příspěvkama, které jsou tematicky značně odlišné a tím by se to stalo dost nepřehledným. a tak by třeba v nové sekci byly témata rozdělena na: poznámky k vzhledu, dotazy ke zboží, názory, atp.
Pokud se tady bude ptát najednou více lidí tak to bude humbuk
Pokud se tady bude ptát najednou více lidí tak to bude humbuk
Veselé Velikonoce!
- Calis
- Nováček

-
- DAM
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Uvítal bych zdroje Enermax (jeden by šel hned ke mně).
>CPU< AMD Athlon 2600+ MOBILE (BARTON) @ 3400+ (2427MHz = 11.5x211) 1.82V (load: 39C, idle 29C, room 11C) ...0179 IQYHA 0433WPMW
>MB< ABIT NF7-S v2.0 >MEM< OCZ EL 1024MB (2x512MB, 422 MHz, dual channel, CL 2-3-3-7)
>GC< ASUS V9950 (GeForce FX5900) @ GPU 500 MHz / MEM 1000 MHz >MON< EIZO T765 >HDD< 2x WD RAPTOR 36GB (10k, SATA) RAID 0
>PS< AOPEN FSP300-60ATV 300W >COOL< THERMALTAKE VOLCANO 7+ (6000 RPM) + 5x COOLERMASTER 8cm
>MB< ABIT NF7-S v2.0 >MEM< OCZ EL 1024MB (2x512MB, 422 MHz, dual channel, CL 2-3-3-7)
>GC< ASUS V9950 (GeForce FX5900) @ GPU 500 MHz / MEM 1000 MHz >MON< EIZO T765 >HDD< 2x WD RAPTOR 36GB (10k, SATA) RAID 0
>PS< AOPEN FSP300-60ATV 300W >COOL< THERMALTAKE VOLCANO 7+ (6000 RPM) + 5x COOLERMASTER 8cm
- PaddyOHara
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Calis
- Nováček

-
- Calis
- Nováček

-
A dalo by se udelam aby misto "skladem" byl vypsan zbyvajicich kusu?bylo by to hodne dobry...
Stejne tak "na ceste" by bylo lepsi ocekavane datum prichodu...
A kdyz uz sme u toho tak u seznamu zbozi, jak je tam vzdy nazev,obrazek, kratky popis a cena,tak by tam mohl pribyt i radek kde by byla dostupnost (datum prichodu nebo pocet kusu) aby clovek hned ze seznamu napriklad grafickych karet videl ktery mate na sklade a ktery ne a nemusel na kazdou klikat...
Stejne tak "na ceste" by bylo lepsi ocekavane datum prichodu...
A kdyz uz sme u toho tak u seznamu zbozi, jak je tam vzdy nazev,obrazek, kratky popis a cena,tak by tam mohl pribyt i radek kde by byla dostupnost (datum prichodu nebo pocet kusu) aby clovek hned ze seznamu napriklad grafickych karet videl ktery mate na sklade a ktery ne a nemusel na kazdou klikat...