Připravujeme internetový obchod....

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
TOPIČ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOPIČ »

Při registraci mě to vypíše špatná e-mailová adresa,mam v ní i čísla,co je s tím??? :(
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od liquidfunk »

neco s tim udelame. 8-)
Freezer

Registrace

Příspěvek od Freezer »

TOPIČ píše:Při registraci mě to vypíše špatná e-mailová adresa,mam v ní i čísla,co je s tím??? :(
omlouvám se... tohle mi uniklo :? teď už by to mělo fungovat... :roll:
viki_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od viki_ »

Jenom detailik - pri registraci to nechce povolit "tecku" v uzivatelskem jmene ve tvaru "jmeno.prijmeni" (chtel jsem to mit stejne jako email, at si to nemusim pamatovat).

Jinak ten e-shop uz funguje ? Je mozne tam objednavat ?
Deegr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deegr »

Proč nemáte na pctuning.cz odkaz na váš obchod?
Goldmax X7, Core i 7 4800MQ 2.7Ghz (Turbo 3.9Ghz@4.1Ghz), 8GB RAM 1600Mhz CL8,
GeForce GTX 780M 4GB (770/5000Mhz@980/6000Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 Series 128GB,
TOPIČ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Registrace

Příspěvek od TOPIČ »

Freezer píše:
TOPIČ píše:Při registraci mě to vypíše špatná e-mailová adresa,mam v ní i čísla,co je s tím??? :(
omlouvám se... tohle mi uniklo :? teď už by to mělo fungovat... :roll:
Tak zaregistovaný už jsem,ale když se chci přihlásit tak mně to znovu ukáže- registrační stránku- a když ji potvrdím tak zase stránku- přihlásit se-a tak pořád dokola.Asi mně s toho jebne!! :x
drbi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od drbi »

liquidfunk píše:8) Jak ceník tak e-banka do konce týdne bude ;-)
do konce týdne tj. 12.12.2003 tam nic nebylo a co víc ani do teď jsem tam nic nenasel. Bude tam ten ceník vůbec? A co se týče odkazu ze stránek pctuningu na shop, je to opravdu tak těžký ho tam dát nebo ho tam dát nechcete?
děkuji za odpověď a zdravím všechny, mejte se fajn a neberte to jako výtku ale jako dotaz
bxm
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bxm »

Uz som raz pisal a nikto mi neopovedal. Expedujete zasielky aj na Slovensko :? :?
GA7-VAX 1.1(zhorela), teraz GA7-VT600L AMD XP1600@2200 (1400Mhz@1806Mhz momentalne nic), nemam cas a ani naladu s tou doskou, 256 MB DDR 333 CL 2, R9000PRO
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od liquidfunk »

2...topic - ano po prihlaseni vas to hodi na registracni shcranku ale tam nemusite nic menit staci rovnou skocit do kategorie a nakupovat, pripadne sondovat nabidku. 8-)

2...Drbi - ano mas pravdu jsme hrozni, cenik jeste neni. Ale bude uz brzy. Kazdopadne je mozne nakupovat pomoci prime platby na nas e-banka ucet. :wink:

2....bxm - ne nakupy na slovensko zatim nejsou mozne. :sad: Az casem.
drbi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od drbi »

o e-banku mi nejde (stejne tam nemam ucet - ja jen ze to bylo v jedny odpovedi) me slo jen o cenik abych ho mohl studovat doma

ale dik
AMD Athlon XP 2500+@2800+ (2089MHz, 1,675V) BOX, ASUS A7N8X-X, DDR 512MB 400 MHz KINGSTON, Leadtek FX5700, HDD Hitachi 7k250 120GB, DVD Toshiba, DVDRW LiteOn 451S, Creative Labs 2.1, 17" Fujitsu
Calis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Calis »

Me by se libilo kdybyste na foru zalozili novou sekci "PCT Shop" kam by se mohli psat navrhy na vylepseni...
kahi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kahi »

Calis píše:Me by se libilo kdybyste na foru zalozili novou sekci "PCT Shop" kam by se mohli psat navrhy na vylepseni...
jj, už jsem to tady navrhoval, ale zatim žádná reakce... :?
Veselé Velikonoce!
Calis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Calis »

Admini spi,taky sem navrhoval sekci "pravo a reklamace" a tema mi zamkli...huh? :?
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Nechceme totiz "presekcovat". Nevidim duvod proc by magazin a shop mely mit samostatnou sekci. Spise se stavajici prejmenuje tak, aby tam figurovalo slovo shop.

Pridani sekce "Pravo a reklamace" zvazujeme.
kahi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kahi »

já si jen říkal, že časem se tento thread zaplní příspěvkama, které jsou tematicky značně odlišné a tím by se to stalo dost nepřehledným. a tak by třeba v nové sekci byly témata rozdělena na: poznámky k vzhledu, dotazy ke zboží, názory, atp.
Pokud se tady bude ptát najednou více lidí tak to bude humbuk :!:
Veselé Velikonoce!
Calis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Calis »

Taky si nemyslim ze by vic sekci bylo ke skode...aspon se tam budou lidi ptat opravdu na to na co chcou a nebude tam zmatek,myslim ze je lepsi mit sekci pro magazin a sekci pro shop nez jednu sekci pro oboje...
DAM
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAM »

Uvítal bych zdroje Enermax (jeden by šel hned ke mně).
>CPU< AMD Athlon 2600+ MOBILE (BARTON) @ 3400+ (2427MHz = 11.5x211) 1.82V (load: 39C, idle 29C, room 11C) ...0179 IQYHA 0433WPMW
>MB< ABIT NF7-S v2.0 >MEM< OCZ EL 1024MB (2x512MB, 422 MHz, dual channel, CL 2-3-3-7)
>GC< ASUS V9950 (GeForce FX5900) @ GPU 500 MHz / MEM 1000 MHz >MON< EIZO T765 >HDD< 2x WD RAPTOR 36GB (10k, SATA) RAID 0
>PS< AOPEN FSP300-60ATV 300W >COOL< THERMALTAKE VOLCANO 7+ (6000 RPM) + 5x COOLERMASTER 8cm
PaddyOHara
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PaddyOHara »

Ja bych uvital znacky jako MSI, ASUS. Dal pak vic grafickych karet postavenych na chipech firmy nVidia.
Calis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Calis »

Nelibi se mi ze u zakladnich desek neni u nadpisu (u polozek v seznamu) napsan vyrobce,jen typ desky...
Calis
Nováček
Nováček

Příspěvek od Calis »

A dalo by se udelam aby misto "skladem" byl vypsan zbyvajicich kusu?bylo by to hodne dobry...
Stejne tak "na ceste" by bylo lepsi ocekavane datum prichodu...
A kdyz uz sme u toho tak u seznamu zbozi, jak je tam vzdy nazev,obrazek, kratky popis a cena,tak by tam mohl pribyt i radek kde by byla dostupnost (datum prichodu nebo pocet kusu) aby clovek hned ze seznamu napriklad grafickych karet videl ktery mate na sklade a ktery ne a nemusel na kazdou klikat...
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“