instalace intel application acceleratoru na Intel 865PE

Pro procesory Intel Core, Pentium, Celeron, Xeon a další.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

instalace intel application acceleratoru na Intel 865PE

Příspěvek od Sentenced »

Please help !!!
Marne se snazim nainstalovat iaa ver. 2.3 do Win XP pro ... Porad mi to hlasi nekompatibilni HW. :-( Pouziva se iaa i na 865PE chipsetech?? jestli jo tak jaka verze ??
dekuju za odpoved.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Mirek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mirek »

Viperx
Nováček
Nováček

Asus P4C800

Příspěvek od Viperx »

Mám stejný problém s deskou Asus P4C800. Když jsem sosnul z webu intelu IAA pro chipset 745P tak mi to žekne že mám nekompatibilní HW. Z dokupentace jsem vyčet že mi "chybí" ňákej controller (Intel(R) 82801AA, 82801AB, 82801BA or 82801DB).

Nevíte někdo co s tím???
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Uz jsem to vycetl na webu Intelu.. IAA podpora konci u chipsetu 845. Na 865/875 neni potreba.... Akorat nevim jestli jeho funkci zajistuje primo Intel chipset driver nebo jak to je. Nemáte nekdo zkusenost ?????
Vykon to sice podává paradni, tvari se to stejne jako s nainstalovanym IAA ale to mi jako odpoved nestačí :-)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

IAA instaluje ovladače na řadič disků a jinak nic. Třeba hyperion jsou na USB, AGP... Já bych to neřešil. Mě třeba na i850 pomohl.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
HADiCE
Začátečník
Začátečník

Instalovat nebo ne?

Příspěvek od HADiCE »

Když jsem dal kdysi IAA na i815E tak se mi dosr.... celý W98.
Teď mam i875 a uvažoval jsem o tom jestli IAA jo nebo ne....

Takže asi na něj peču .... :-D
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Me v Xp funguje bez problemu a vykon se viditelne zvedl...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Myslim, ze isntalace IAA je vyslovene nutnost - zvlast na chipsetech i815,845 ... Tam jde vykon disk. subsys. celkem dost nahoru.....
Testoval jsem to na i815EP v kombinaci s Tualatinem 1000MHz a rozdil bez IAA a s AA byl v XP propastnej :)

DVC64
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DVC64 »

Já mám v práci i810 a po nainstalování IAA jsem nárůst výkonu nezaznamenal, ale naopak se mi začalo kousat vypalování (přestože mám na vypalce něco jako burn-proof), takže po 5-ti táccích pod pivo jsem ho dal pryč a jsem happy. Toto vše jsem absolvoval na W2k SP2.
Barton 2500+ ; 8RDA3+ 2.0 ; OCZ PC433 (2x256MB) ; Sapphire 9200 64MB 128bit; Barracuda 7200.7 ST380011A ; Plextor PX-W5224TA ; Aopen H600B 350W ; Pinnacle PCTV Pro ; Philips 170B5CS
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Nevim jak je to ve win 2k .. tam jsem iaa nikdy neinstaloval, ale i810 to je celkem tragedie nejen na tomhle systemu :D ale na bezny kancelarsky prace to tenkrat stacilo.....

btw. jak rikam např. na i845,815 je rozdil bez iaa a s iaa dost razantni...

Odpovědět

Zpět na „Socket 423, 478, 479, J a T“