Please help !!!
Marne se snazim nainstalovat iaa ver. 2.3 do Win XP pro ... Porad mi to hlasi nekompatibilni HW. Pouziva se iaa i na 865PE chipsetech?? jestli jo tak jaka verze ??
dekuju za odpoved.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
Mám stejný problém s deskou Asus P4C800. Když jsem sosnul z webu intelu IAA pro chipset 745P tak mi to žekne že mám nekompatibilní HW. Z dokupentace jsem vyčet že mi "chybí" ňákej controller (Intel(R) 82801AA, 82801AB, 82801BA or 82801DB).
Uz jsem to vycetl na webu Intelu.. IAA podpora konci u chipsetu 845. Na 865/875 neni potreba.... Akorat nevim jestli jeho funkci zajistuje primo Intel chipset driver nebo jak to je. Nemáte nekdo zkusenost ?????
Vykon to sice podává paradni, tvari se to stejne jako s nainstalovanym IAA ale to mi jako odpoved nestačí
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
Myslim, ze isntalace IAA je vyslovene nutnost - zvlast na chipsetech i815,845 ... Tam jde vykon disk. subsys. celkem dost nahoru.....
Testoval jsem to na i815EP v kombinaci s Tualatinem 1000MHz a rozdil bez IAA a s AA byl v XP propastnej
Já mám v práci i810 a po nainstalování IAA jsem nárůst výkonu nezaznamenal, ale naopak se mi začalo kousat vypalování (přestože mám na vypalce něco jako burn-proof), takže po 5-ti táccích pod pivo jsem ho dal pryč a jsem happy. Toto vše jsem absolvoval na W2k SP2.
Nevim jak je to ve win 2k .. tam jsem iaa nikdy neinstaloval, ale i810 to je celkem tragedie nejen na tomhle systemu ale na bezny kancelarsky prace to tenkrat stacilo.....
btw. jak rikam např. na i845,815 je rozdil bez iaa a s iaa dost razantni...