Návod k taktování pro začátečníky

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Fx
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fx »

liquidfunk píše:Hele FX bud soudnej a neodrazuj lidi. Vsak vis co tim chci rict. :wink:
No myslim, ze oba dobre vime, o cem je rec - a vzhledem k okolnostem uz me ani trochu nebavi o tom mlcet.
Svět je neskutečně proměnlivá záležitost...
dort
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dort »

Tady máte jeden LAMA příspěvek - na začátku prosince jsem počítač bral jako krabici, pak jsem se díky výhodnému nákupu komponent dostal k poskládání / přál bych každému vidět, opravdu velká groteska, klepající se ruce, potícíse čelo a tak .. / , které jsem přežil já i komp, nicméně následovala první instalace, jednoduché, ale nefunkční ... no zkrátím to, začal jsem procházet fóra a číst zpočátku o instalacích a fintách a pak i o OC, a musím říci, že pokud člověk chce návod skoro, podotýkám skoro, vždy najde!

Takže díky za fórum, díky za radya upřímně věřím, že čím věcí by se toho napsalo o OC pro LAMY jako jsem já, tím lépe!
Přišel jsem, viděl jsem, a stále jsem LAMA
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

dort píše:Tady máte jeden LAMA příspěvek - na začátku prosince jsem počítač bral jako krabici, pak jsem se díky výhodnému nákupu komponent dostal k poskládání / přál bych každému vidět, opravdu velká groteska, klepající se ruce, potícíse čelo a tak .. / , které jsem přežil já i komp, nicméně následovala první instalace, jednoduché, ale nefunkční ... no zkrátím to, začal jsem procházet fóra a číst zpočátku o instalacích a fintách a pak i o OC, a musím říci, že pokud člověk chce návod skoro, podotýkám skoro, vždy najde!

Takže díky za fórum, díky za radya upřímně věřím, že čím věcí by se toho napsalo o OC pro LAMY jako jsem já, tím lépe!
Uz se neco malo pise, ale mam ruku v gipsu a zitra uvidim, pry mi chteji dat i sadru, to bych byl nastvanej a nasr*nej jak zakon kaze... Je to rozepsany, ale asi si na to budete muset jeste chvili pockat.
rupius
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

SRRY

Příspěvek od rupius »

SRRY, ten anonym jsem ja... :)
SL-75FRN2-RL, D 700@890 (127*7, 1,75V), Spire FalconRockt II, 128MB, ST 80GB, TNT2 PRO 32MB, 17", Hercules DV Action PRO.

SL-75FRN2-RL, B 2500+@3200+ (11*200, 1,65V), Spire WhisperRock IV, 512MB, IBM 60GB + ST 40GB, GF4 mx440, TVout, 19" Hansol, Hercules Smart TV, Plextor 48 24 48, Toshiba 1712
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“