Ale potom som sa docital, ze vyvinuli aj novy firmware pre Pioneer DVR106, ktoru mam aj ja a zevraj aj ona potom bude schopna palit dvojvrstvovo. Neviete niekto o tom nieco?
Dvojvrstvovy zapis na DVD/RW...Co si o tom myslite?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- mrfloppy
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Dvojvrstvovy zapis na DVD/RW...Co si o tom myslite?
Cital som oficialnu spravu od Pioneeru, ze vyvinuli dvojvrstvovy zapis pre DVD napalovacky. Tomu vpohode verim, ved preco aj nie
uz som aj cital o predaji dvojvrstvovych medii pre tieto napalovacky...
Ale potom som sa docital, ze vyvinuli aj novy firmware pre Pioneer DVR106, ktoru mam aj ja a zevraj aj ona potom bude schopna palit dvojvrstvovo. Neviete niekto o tom nieco?
CPU: Athlon XP-M2600+@2484(216*11.5)1.7v, Thermaltake SilentBoost, MB:Epox 8rda3+ rev2.x, RAM: 1GB Geil DDR400 6-3-3-2.5, GFX: Sapphire Radeon 9800@405/690, HDD Maxtor DiamondMAX PLUS 9 120 GB 8MB, DVDRW Pioneer DVR106, zdroj: Be Quiet! DARK POWER 530W
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Dvojvrstvovy zapis na DVDRW...Co si o tom myslite?
No nevím... Jelikož se přechod na druhou vrstvu děje přeostřením optiky, měla by to teoreticky s potřebným firmwarem umět každá DVD vypalovačka...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
je to pravda, psali to i např. na cdr serveru...jde jen o to, zda je ta optika z výroby dost "nadddimenzovaná"...a pioneer dělá kvalitní mechaniky, takže to vypadá, že je
btw: myslim, že se to tady už řešilo
btw: myslim, že se to tady už řešilo
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Myslim ze uz o 4-5 mesiacov to bude realita.... a to mozno aj na niektorych sucasnich modeloch mechanik... upgrade firmwaru to urcite vyriesi!!!
Len aby vyrobcovia radcej nepredavali nove mechaniky a na tie co su dnes na trhu zrazu zabudli..... teda umyselne neuvadzanie firmwaru s podporou tejto technologie aj na mechaniky ktore to budu zvladat!!!!
Len aby vyrobcovia radcej nepredavali nove mechaniky a na tie co su dnes na trhu zrazu zabudli..... teda umyselne neuvadzanie firmwaru s podporou tejto technologie aj na mechaniky ktore to budu zvladat!!!!