Dvojvrstvovy zapis na DVD/RW...Co si o tom myslite?

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
mrfloppy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Dvojvrstvovy zapis na DVD/RW...Co si o tom myslite?

Příspěvek od mrfloppy »

Cital som oficialnu spravu od Pioneeru, ze vyvinuli dvojvrstvovy zapis pre DVD napalovacky. Tomu vpohode verim, ved preco aj nie :) uz som aj cital o predaji dvojvrstvovych medii pre tieto napalovacky...
Ale potom som sa docital, ze vyvinuli aj novy firmware pre Pioneer DVR106, ktoru mam aj ja a zevraj aj ona potom bude schopna palit dvojvrstvovo. Neviete niekto o tom nieco?
CPU: Athlon XP-M2600+@2484(216*11.5)1.7v, Thermaltake SilentBoost, MB:Epox 8rda3+ rev2.x, RAM: 1GB Geil DDR400 6-3-3-2.5, GFX: Sapphire Radeon 9800@405/690, HDD Maxtor DiamondMAX PLUS 9 120 GB 8MB, DVDRW Pioneer DVR106, zdroj: Be Quiet! DARK POWER 530W
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Dvojvrstvovy zapis na DVDRW...Co si o tom myslite?

Příspěvek od TomV »

No nevím... Jelikož se přechod na druhou vrstvu děje přeostřením optiky, měla by to teoreticky s potřebným firmwarem umět každá DVD vypalovačka...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

je to pravda, psali to i např. na cdr serveru...jde jen o to, zda je ta optika z výroby dost "nadddimenzovaná"...a pioneer dělá kvalitní mechaniky, takže to vypadá, že je :-D

btw: myslim, že se to tady už řešilo :?
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Myslim ze uz o 4-5 mesiacov to bude realita.... a to mozno aj na niektorych sucasnich modeloch mechanik... upgrade firmwaru to urcite vyriesi!!!
Len aby vyrobcovia radcej nepredavali nove mechaniky a na tie co su dnes na trhu zrazu zabudli..... teda umyselne neuvadzanie firmwaru s podporou tejto technologie aj na mechaniky ktore to budu zvladat!!!!
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“