Propojení věže s kompem

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lipfeather »

Já mam PANASONIC SC-PM22 a zvuk je fakt Dokonalej.
Reproduktory 20 watt RMS
Bassreproduktory 30 watt RMS

Našel sem pod Aux vstupem zkrytou přípojku pro optickej kabel.
Myslel sem že to je pro digitální vstup, ale je to CD out :huh:

http://ecoustics.consumerreview.com/psc ... 49crx.aspx
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

ja mam Panasonic SC-PM 01 (trosku strsi, ale porad dobrej..) nema bi-amp ani digital... ale hraje to paradne :) na boku mam Geniusy SP G16 a vzadu geniusy SP K16 :) Musim jim udelat vypinace... protoze bruci... :x
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lipfeather »

Ty repráky z věže mam po stranách a před sebou mam taky repráky Panosonic z rozbitýho Panasonic Rx-ds16 se zesíkem genius :)
Mají asi jenom 10 watt, ale dopředu stačí. Akorát nevim jak to všechno rozestavim, protože chci dokoupit (spíš udělat) 3.1
Repráky i materiál bych sehnal (Kolem 1300 Kč), ale potřebuju 4-pásmovej zesilovač. Všude maj 100 watt a víc, což vůbec nepotřebuju, stačí my do těch 50 watt.

Jo mam to těžký. Nejlepší by bylo kdyby mi brácha dal svojí
Panasonic SC- AK 47 :-D
Ty bych pak měl Komplet Panasonic 6.4 Ultraworks :-D
godgory
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od godgory »

Mám starší (97) věž SONY RX70 a propojení s SB Audigy2 nefunguje :? . Slyším jen hučení, a to i při přepnutí na CD nebo tuner. Neví někdo kde bych měl hledat problém?
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

nemám někde zveřejnit postupy jak propojit PC s věží a obráceně ? a jak propojovat audiokomponenty ? třeba by to bodlo do důležitých . ..
//// PORacuju na tom
Naposledy upravil(a) spirit64 dne ned 28. srp 2005, 12:27, celkem upraveno 1 x.
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

spirit64 píše:nemám někde zveřejnit postupy jak propojit PC s věží a obráceně ? a jak propojovat audiokomponenty ? třeba by to bodlo do důležitých . ..
sem s tim :)
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

já mam propejenou věž JVC s pc, používam integrovanou zvukovku, mam tam rozdělení na repráčky k pc a na kabel k hifi veži... je to normální jack na jedný straně a ten de do zvukovky a na druhý straně jsou dva cinch a ty dou do hifi věži.... hraje to krásně, aby ne když jsou to dva 2x20W :) je sice pravda, že jsou to jen dvě repra, ale i tak je to dobrý... na věži jen zapnu aux a už jede komp :) měl sem do nedávna tyhle repra + 2x3W a bylo to dobrý :roll: teď už mam jen ty hifi, tamty sem dal k druhýmu kompu...
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
godgory
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od godgory »

Tak jsem vytáhnul z věže koaxial od rádia a už to nehučí. Nejspíš to nějak ruší...
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

godgory píše:Tak jsem vytáhnul z věže koaxial od rádia a už to nehučí. Nejspíš to nějak ruší...
Mno pokud máš mikrosystém, nebo prostě věž jako jeden kus, tak je to buĎ vedený rušivě v neodstíněném obvodu blízko toho co posloucháš, tohle dělaji takovéty věže . . .
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“