ja mam Panasonic SC-PM 01 (trosku strsi, ale porad dobrej..) nema bi-amp ani digital... ale hraje to paradne na boku mam Geniusy SP G16 a vzadu geniusy SP K16 Musim jim udelat vypinace... protoze bruci...
Ty repráky z věže mam po stranách a před sebou mam taky repráky Panosonic z rozbitýho Panasonic Rx-ds16 se zesíkem genius
Mají asi jenom 10 watt, ale dopředu stačí. Akorát nevim jak to všechno rozestavim, protože chci dokoupit (spíš udělat) 3.1
Repráky i materiál bych sehnal (Kolem 1300 Kč), ale potřebuju 4-pásmovej zesilovač. Všude maj 100 watt a víc, což vůbec nepotřebuju, stačí my do těch 50 watt.
Jo mam to těžký. Nejlepší by bylo kdyby mi brácha dal svojí
Panasonic SC- AK 47
Ty bych pak měl Komplet Panasonic 6.4 Ultraworks
Mám starší (97) věž SONY RX70 a propojení s SB Audigy2 nefunguje . Slyším jen hučení, a to i při přepnutí na CD nebo tuner. Neví někdo kde bych měl hledat problém?
nemám někde zveřejnit postupy jak propojit PC s věží a obráceně ? a jak propojovat audiokomponenty ? třeba by to bodlo do důležitých . ..
//// PORacuju na tom
Naposledy upravil(a) spirit64 dne ned 28. srp 2005, 12:27, celkem upraveno 1 x.
spirit64 píše:nemám někde zveřejnit postupy jak propojit PC s věží a obráceně ? a jak propojovat audiokomponenty ? třeba by to bodlo do důležitých . ..
já mam propejenou věž JVC s pc, používam integrovanou zvukovku, mam tam rozdělení na repráčky k pc a na kabel k hifi veži... je to normální jack na jedný straně a ten de do zvukovky a na druhý straně jsou dva cinch a ty dou do hifi věži.... hraje to krásně, aby ne když jsou to dva 2x20W je sice pravda, že jsou to jen dvě repra, ale i tak je to dobrý... na věži jen zapnu aux a už jede komp měl sem do nedávna tyhle repra + 2x3W a bylo to dobrý teď už mam jen ty hifi, tamty sem dal k druhýmu kompu...
godgory píše:Tak jsem vytáhnul z věže koaxial od rádia a už to nehučí. Nejspíš to nějak ruší...
Mno pokud máš mikrosystém, nebo prostě věž jako jeden kus, tak je to buĎ vedený rušivě v neodstíněném obvodu blízko toho co posloucháš, tohle dělaji takovéty věže . . .