Optická myš - cukání

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

jak rikam, kdyz porovnam genius doma a microsoft v praci, nevidim rozdil a nikdy jsem problem nemel (ikdyz ted mi obcas ta microsofti blbne, ze misto jednokliku jakoby delala dvojkliky :? ) i kulickovou geniusku jsem si nemohl vynachvalit (uz nevim typ, vypadala jak uriznuta povrska valce, ne moc ergonomicky :D ) mel jsem ji 8 let a jeste ji mam ve skrini a funkcni!
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Patrice
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Patrice »

napadlo někoho že když má myška drát tak může být ohybaný mě se to stalo na A4Tech a po zkrácení drátů jelo zase vše OK
Mican
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mican »

Mám taky NetScroll Optical a nikdy mi neustřelila. Na rychlé pohyby opravdu moc není, ale tak do 2km/h (ať žije program "Mouse´o´meter :-)) funguje přesně a spolehlivě. Bez jakékoliv podložky, jenom na stole z leštěného dubu.

To ustřelování by mohl způsobovat nějaký elektromagnetický impulz. Nemáš poblíž mobil?
_Stepan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stepan »

Myš mi podobně "ustřelovala" pod w2k, ale pouze při kopírování (táhl jsem myší a prostě jsem ji za nic na světě nedostal tam kam jsem chtěl), tak jsem vyměnil OS a fpoho.
Borg
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg »

Těžko se dá říct která myš je lepší či horší, podle mě to závisí na vkusu a potřebách každýho uživatele. S tím ustřelováním do rohu, to může být i vadou, muže to být prostě špatnej kus, Stejně tak i Logitech nebo Microsoft může mít vadný kusy. Já mám Webscroll+ Eye Optical a nemůžu si stěžovat. Vím že jsou i o dost lepší a přesnější Myšky, ale mě tahle vyhovuje a v ničem mě neomezuje. :D :-D
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
sierrapce
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sierrapce »

Já mám taky Geniuse NS optickou a to ustřelování je občas šílený.
Je třeba den kdy nic,ale někdy to je fakt brutální. Kurzor je na úplně jiným kocni monitoru než má být.Při normální práci se to dá vydržet,ale při hraní her to je strašný. :twisted:
AMD Atholon Barton 2500+ @ 3200+, Whisper Rock IV, EPOX 8RDA3+ rev. 2.1, 2x512 MB DDR 400 Kingston Dual Chanell, GeForce FX 5600 256 MB DDR, WiFi D-Link 520+, Seagate Barracuda 7200.7 120GB 8MB , LiteOn Combo 48x24x48x16x, AOpen CD-Rom 56x, Genius NetScroll Opical, IBM 19" ,... Nokia 6630 - OS Symbian 8.0 RULEZZZ

To co nás nezabije,to nás posílí. Nietzche
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

sierrapce píše:Já mám taky Geniuse NS optickou a to ustřelování je občas šílený.
Je třeba den kdy nic,ale někdy to je fakt brutální. Kurzor je na úplně jiným kocni monitoru než má být.Při normální práci se to dá vydržet,ale při hraní her to je strašný. :twisted:
Pěkně se v 3D střílečkách točí dokolečka a čumí do země, což ? :-(
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
sierrapce
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sierrapce »

TomV píše:
sierrapce píše:Já mám taky Geniuse NS optickou a to ustřelování je občas šílený.
Pěkně se v 3D střílečkách točí dokolečka a čumí do země, což ? :-(
Přesně,paříš po síti někoho máš jistit a najednou čumíš do země,nebo do stropu. Než se stačíš zorientovat si mrtvej.
Jakmile budou penízky kupuju jinou,Genius už nikdy :evil:
AMD Atholon Barton 2500+ @ 3200+, Whisper Rock IV, EPOX 8RDA3+ rev. 2.1, 2x512 MB DDR 400 Kingston Dual Chanell, GeForce FX 5600 256 MB DDR, WiFi D-Link 520+, Seagate Barracuda 7200.7 120GB 8MB , LiteOn Combo 48x24x48x16x, AOpen CD-Rom 56x, Genius NetScroll Opical, IBM 19" ,... Nokia 6630 - OS Symbian 8.0 RULEZZZ

TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

sierrapce píše:
TomV píše: Pěkně se v 3D střílečkách točí dokolečka a čumí do země, což ? :-(
Přesně,paříš po síti někoho máš jistit a najednou čumíš do země,nebo do stropu. Než se stačíš zorientovat si mrtvej.
Tak. A teď jsem jí koupil i bráchovi... :twisted: :twisted:
sierrapce
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sierrapce »

Možná bude v pohodě :lookround: je možný že to je vada jen několika kousků. Kámoš ji má a běhá mu super. Chci ji zkusit dát na reklamaci a uvidím.
Pak napíšu jak jsem dopadl 8-)

TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

sierrapce píše:
TomV píše: Pěkně se v 3D střílečkách točí dokolečka a čumí do země, což ? :-(
No, kámoš, kterej dělá u Abacusu říkal, že to ustřelování kurzoru do pryč (nejlépe v CounterStriku na LAN Party :-) ) není závada, ale vlastnost. Že prej to čas od času udělá každá optika, tak nevím... S mojí novou deskou (Epox) už to ta myš nedělá skoro vůbec.
roxik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od roxik »

TomV píše:kámoš, kterej dělá u Abacusu říkal, že to ustřelování kurzoru do pryč (nejlépe v CounterStriku na LAN Party :-) ) není závada, ale vlastnost. Že prej to čas od času udělá každá optika, tak nevím... S mojí novou deskou (Epox) už to ta myš nedělá skoro vůbec.
tak to jsem rad, ze moje optika takovou "vlastnost" nema :wink:
oldskool pc - xbox - xbox360
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

r0man píše:
TomV píše:kámoš, kterej dělá u Abacusu říkal, že to ustřelování kurzoru do pryč (nejlépe v CounterStriku na LAN Party :-) ) není závada, ale vlastnost. Že prej to čas od času udělá každá optika, tak nevím... S mojí novou deskou (Epox) už to ta myš nedělá skoro vůbec.
tak to jsem rad, ze moje optika takovou "vlastnost" nema :wink:
Moje soucasna a predchozi nastesti taktez ne (a to mysuju ~12h dene) :)
pavduf
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavduf »

Já mám taky Genius NS optical a nepozoroval jsem žádné problémy. Funguje dobře.
Toshiba Satellite
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“