Outlaws
Moderátor: Baneshee
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Outlaws
Hrali jste Outlaws? Pro toho kdo nevi o co go, tak je to FPS od LucasArts, nejvetsi retro:) Prostredi divokyho zapadu, klasickej spagetti western. Super soundtrack! Pokud si jeste vzpominate, (vyslo to nekdy v 97, odhaduju..) jak se vam to libilo? Ja to nedavno nainstaloval a kupodivu jsem se celkem bavil. Ve svy dobe to byla ale parada!
- Spectral
- Středně pokročilý

-
Re: Outlaws
Mně se to líbilo, ale bohužel jsem měl jenom demo. Dost vychytané tam byly zbraně. Třeba second mod od revolveru byla rychlostřelba jako z kulometu...Tornquist píše:Hrali jste Outlaws? Pro toho kdo nevi o co go, tak je to FPS od LucasArts, nejvetsi retro:) Prostredi divokyho zapadu, klasickej spagetti western. Super soundtrack! Pokud si jeste vzpominate, (vyslo to nekdy v 97, odhaduju..) jak se vam to libilo? Ja to nedavno nainstaloval a kupodivu jsem se celkem bavil. Ve svy dobe to byla ale parada!
Veterán
- sierrapce
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jo tak to byla dost dobrá střílečka,taky mám doma ještě ty CéDéčka. Hudba fakt perfektní,taky dobrý tam bylo zaměřování optikou u pušky.
Asi si to zase někdy zahraju a zavzpomínám.
Asi si to zase někdy zahraju a zavzpomínám.
AMD Atholon Barton 2500+ @ 3200+, Whisper Rock IV, EPOX 8RDA3+ rev. 2.1, 2x512 MB DDR 400 Kingston Dual Chanell, GeForce FX 5600 256 MB DDR, WiFi D-Link 520+, Seagate Barracuda 7200.7 120GB 8MB , LiteOn Combo 48x24x48x16x, AOpen CD-Rom 56x, Genius NetScroll Opical, IBM 19" ,... Nokia 6630 - OS Symbian 8.0 RULEZZZ
To co nás nezabije,to nás posílí. Nietzche
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, taky jsem to zahlídl, bylo to pekny....
zrovna nedavno jsem si říkal, že by mel nekdo udelat poradnou FPS z dob divokýho západu, myslim, že se ted neco kutí, ale jmeno si nepamatuju.
zrovna nedavno jsem si říkal, že by mel nekdo udelat poradnou FPS z dob divokýho západu, myslim, že se ted neco kutí, ale jmeno si nepamatuju.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Michigan
- Nováček

- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Hra o ktery jsem psal se jmenuje Dead Mans Hand a je to klasicka FPS - proto se na ni dost těšim.. Mely by vylezt v lete. Slibujou nam prepadeni dostavniku, barovy rvačky a podobny srandy. Prej tam budou i prestrelky pri jizde na koni
Jsem zvedavej.....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- sierrapce
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak taková hra by byla super,pořádná westernová střílečka.
už se těším
AMD Atholon Barton 2500+ @ 3200+, Whisper Rock IV, EPOX 8RDA3+ rev. 2.1, 2x512 MB DDR 400 Kingston Dual Chanell, GeForce FX 5600 256 MB DDR, WiFi D-Link 520+, Seagate Barracuda 7200.7 120GB 8MB , LiteOn Combo 48x24x48x16x, AOpen CD-Rom 56x, Genius NetScroll Opical, IBM 19" ,... Nokia 6630 - OS Symbian 8.0 RULEZZZ
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Osobně westerny nemusim, ale pokud bude dobrá hratelnost, tak proč ne.Sentenced píše:Hra o ktery jsem psal se jmenuje Dead Mans Hand a je to klasicka FPS - proto se na ni dost těšim.. Mely by vylezt v lete. Slibujou nam prepadeni dostavniku, barovy rvačky a podobny srandy. Prej tam budou i prestrelky pri jizde na koniJsem zvedavej.....
Na koně pěkně
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zahrat sa to dalo...... nedavno som chcel spominat u kamarata na P166Mhz 16Mb RAM 1,2Gb hdd....., ale ked som to uvidel hned ma to preslo
.................. ta grafika je z dnesneho pohladu uz trochu horsia........, preca len na lepsie sa zvika lahko a navrat je tazsi.....
Ked bude nieco nove s touto temalikou rozhodne pojdem do toho!
Ked bude nieco nove s touto temalikou rozhodne pojdem do toho!
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Par ukazek mate tady
http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=6886
Tiscali gameshop uz to ma i v predprodeji, takze by to mohlo byt opravdu za par mesicu.
Tiscali gameshop uz to ma i v predprodeji, takze by to mohlo byt opravdu za par mesicu.
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak to mas taky rechtTornquist píše:Vzhledem k tomu, ze jsem videl po prvnim uvedeni Halfa2ky na E3 hned v obchodech predbeznou rezervaci, tak se timto jaksi moc neridim...
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- sierrapce
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak to vypadá dobře,asi do toho půjdu až to bude u nás v obchodě.Sentenced píše:Par ukazek mate tady
Konečně nějakej WESTERN. Doufám že u toho bude i taková dobrá hudba jako u OUTLAWS
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jo tak to by se mi libilo... Hudba v Outlaws byla fakt bombasticka - škoda že jsem ji nekde ztratilsierrapce píše: Doufám že u toho bude i taková dobrá hudba jako u OUTLAWS
- sierrapce
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
[/quote] Hudba v Outlaws byla fakt bombasticka - škoda že jsem ji nekde ztratil
[/quote]
No kdyby se to dalo nějak grabnout z CD OUTLAWS,tak bych to zkusil. Obě CD mám,ale nevím jak z toho tu hudbu překopčit, pokud to vůbec jde.
No kdyby se to dalo nějak grabnout z CD OUTLAWS,tak bych to zkusil. Obě CD mám,ale nevím jak z toho tu hudbu překopčit, pokud to vůbec jde.
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
U Outlaws nemusis delat nic, hodis to do radia a jedes... U starejch her to takhle slo, kdyz jeste nebylo hudba naskriptovana.
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: