Outlaws

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Outlaws

Příspěvek od Tornquist »

Hrali jste Outlaws? Pro toho kdo nevi o co go, tak je to FPS od LucasArts, nejvetsi retro:) Prostredi divokyho zapadu, klasickej spagetti western. Super soundtrack! Pokud si jeste vzpominate, (vyslo to nekdy v 97, odhaduju..) jak se vam to libilo? Ja to nedavno nainstaloval a kupodivu jsem se celkem bavil. Ve svy dobe to byla ale parada!
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Outlaws

Příspěvek od Spectral »

Tornquist píše:Hrali jste Outlaws? Pro toho kdo nevi o co go, tak je to FPS od LucasArts, nejvetsi retro:) Prostredi divokyho zapadu, klasickej spagetti western. Super soundtrack! Pokud si jeste vzpominate, (vyslo to nekdy v 97, odhaduju..) jak se vam to libilo? Ja to nedavno nainstaloval a kupodivu jsem se celkem bavil. Ve svy dobe to byla ale parada!
Mně se to líbilo, ale bohužel jsem měl jenom demo. Dost vychytané tam byly zbraně. Třeba second mod od revolveru byla rychlostřelba jako z kulometu... :-D
Veterán
sierrapce
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sierrapce »

Jo tak to byla dost dobrá střílečka,taky mám doma ještě ty CéDéčka. Hudba fakt perfektní,taky dobrý tam bylo zaměřování optikou u pušky. :)
Asi si to zase někdy zahraju a zavzpomínám. :twisted:
AMD Atholon Barton 2500+ @ 3200+, Whisper Rock IV, EPOX 8RDA3+ rev. 2.1, 2x512 MB DDR 400 Kingston Dual Chanell, GeForce FX 5600 256 MB DDR, WiFi D-Link 520+, Seagate Barracuda 7200.7 120GB 8MB , LiteOn Combo 48x24x48x16x, AOpen CD-Rom 56x, Genius NetScroll Opical, IBM 19" ,... Nokia 6630 - OS Symbian 8.0 RULEZZZ

To co nás nezabije,to nás posílí. Nietzche
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jo jo, taky jsem to zahlídl, bylo to pekny....
zrovna nedavno jsem si říkal, že by mel nekdo udelat poradnou FPS z dob divokýho západu, myslim, že se ted neco kutí, ale jmeno si nepamatuju. :oops:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Michigan
Nováček
Nováček

Příspěvek od Michigan »

Hral som tu hru, ked som mal este Pentium 100MhZ. Asi tak pred 4 rokmi. Celkom v pohode hra, velmi ma bavila, presiel som ju niekolko krat.
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

To už je taky pěkně stará hra, ale byla super, jen trošku krátká.
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Mozna se pletu, ale pokud vim tak ta pripravovana hra neni FPS. Takhle, jedina westernova hra o ktery vim ze bude, je takova nic moc vypadajici izometricka rubacka. O zadny jiny nevim ( coz samo neznamena, ze jina nebude. Proste sem slysel jen o tyhle...)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Hra o ktery jsem psal se jmenuje Dead Mans Hand a je to klasicka FPS - proto se na ni dost těšim.. Mely by vylezt v lete. Slibujou nam prepadeni dostavniku, barovy rvačky a podobny srandy. Prej tam budou i prestrelky pri jizde na koni :o Jsem zvedavej.....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

sierrapce
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sierrapce »

Tak taková hra by byla super,pořádná westernová střílečka. :D už se těším
AMD Atholon Barton 2500+ @ 3200+, Whisper Rock IV, EPOX 8RDA3+ rev. 2.1, 2x512 MB DDR 400 Kingston Dual Chanell, GeForce FX 5600 256 MB DDR, WiFi D-Link 520+, Seagate Barracuda 7200.7 120GB 8MB , LiteOn Combo 48x24x48x16x, AOpen CD-Rom 56x, Genius NetScroll Opical, IBM 19" ,... Nokia 6630 - OS Symbian 8.0 RULEZZZ

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Sentenced píše:Hra o ktery jsem psal se jmenuje Dead Mans Hand a je to klasicka FPS - proto se na ni dost těšim.. Mely by vylezt v lete. Slibujou nam prepadeni dostavniku, barovy rvačky a podobny srandy. Prej tam budou i prestrelky pri jizde na koni :o Jsem zvedavej.....
Osobně westerny nemusim, ale pokud bude dobrá hratelnost, tak proč ne.

Na koně pěkně :)
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Zahrat sa to dalo...... nedavno som chcel spominat u kamarata na P166Mhz 16Mb RAM 1,2Gb hdd....., ale ked som to uvidel hned ma to preslo :( .................. ta grafika je z dnesneho pohladu uz trochu horsia........, preca len na lepsie sa zvika lahko a navrat je tazsi.....
Ked bude nieco nove s touto temalikou rozhodne pojdem do toho!
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Par ukazek mate tady
http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=6886

Tiscali gameshop uz to ma i v predprodeji, takze by to mohlo byt opravdu za par mesicu.

Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Vzhledem k tomu, ze jsem videl po prvnim uvedeni Halfa2ky na E3 hned v obchodech predbeznou rezervaci, tak se timto jaksi moc neridim... 8-)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tornquist píše:Vzhledem k tomu, ze jsem videl po prvnim uvedeni Halfa2ky na E3 hned v obchodech predbeznou rezervaci, tak se timto jaksi moc neridim... 8-)
Tak to mas taky recht :lol: Tahle hra neni zas tak očekavany eso, tak snad nam ji nic nezdrží.... Unreal warfare engine slibuje celkem peknou grafiku a pistolníci tu fakt nebyli uz léta :twisted:

Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Me to pred casem napadlo, ze uz tu hooodne dlouho nic takovyho nebylo... Mohly by tam bejt pistolnicky souboje 1 na 1. Treba i nejak zakomponovat bullet-time. Porad jsem se ho z her dost nenazral. :D
sierrapce
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sierrapce »

Sentenced píše:Par ukazek mate tady
http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=6886

Tiscali gameshop uz to ma i v predprodeji, takze by to mohlo byt opravdu za par mesicu.
Tak to vypadá dobře,asi do toho půjdu až to bude u nás v obchodě.
Konečně nějakej WESTERN. Doufám že u toho bude i taková dobrá hudba jako u OUTLAWS :wink:

Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

sierrapce píše: Doufám že u toho bude i taková dobrá hudba jako u OUTLAWS :wink:
Jo tak to by se mi libilo... Hudba v Outlaws byla fakt bombasticka - škoda že jsem ji nekde ztratil :sad:

sierrapce
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sierrapce »

[/quote] Hudba v Outlaws byla fakt bombasticka - škoda že jsem ji nekde ztratil :sad:[/quote]

No kdyby se to dalo nějak grabnout z CD OUTLAWS,tak bych to zkusil. Obě CD mám,ale nevím jak z toho tu hudbu překopčit, pokud to vůbec jde.

Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

U Outlaws nemusis delat nic, hodis to do radia a jedes... U starejch her to takhle slo, kdyz jeste nebylo hudba naskriptovana.
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Chlapi z Rockstaru delaji na nejake hre z divokeho zapadu:

Obrázek

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“