SIMS x SINGLES

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Julie
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

SIMS x SINGLES

Příspěvek od Julie »

Priznejte se parani, kdo z vas alespon jednou hral sims?
Nebo urazi Vasi hracskou povahu, protoze je to babska hra?

TAK PANOVE, ZITRA DEN D!!! Teda pokud se nemylim, vychazi SINGLES. :o

PS:nevite kde se da sehnat alespon demo???? :?
Naposledy upravil(a) Julie dne pát 13. úno 2004, 18:19, celkem upraveno 1 x.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Já se priznam ze uz jsem tuhle hru taky videl.... I kdyz vetsinou proto, že ji hrala moje holka. Ja moc nemel nervy se s tou virtualni postavičkou piplat. Vetsinou zkončila jako troska-alkoholik :lol: totalne na dne a bez peněz :oops: V realu bych tak dopadnout teda nechtel :roll:
Na Singles se taky celkem těšim, ta hra vypada dost zajimave.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Julie
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Julie »

Sentenced píše:Já se priznam ze uz jsem tuhle hru taky videl.... I kdyz vetsinou proto, že ji hrala moje holka. Ja moc nemel nervy se s tou virtualni postavičkou piplat. Vetsinou zkončila jako troska-alkoholik :lol: totalne na dne a bez peněz :oops: V realu bych tak dopadnout teda nechtel :roll:
Na Singles se taky celkem těšim, ta hra vypada dost zajimave.
Taky me obcas toci, ze se chovaj jak z klasterni skoly, a pod silnym
vlivem " svobodne ameriky" :twisted: , sama kariera
jsem zvedava na singles, tvurci slibujou i nejakou akci 8-)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Ta hra je vlastne hroznej fenomen, je to snad nejprodavanejsi hra všech dob... moznosti jsou v podobe datadisků obrovkský. I presto je spousta věcí, ktery tam chybí.. Tvurci si neco musi nechat do dalsich dílů 8)
Akorat mohli udelat nejakou SIMS 18+ edition kde by se človek mohl vydat cestou zločinu a ne mit jen tech par povolani, ktery tam jsou :roll:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Kosta
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kosta »

No já se klidně přiznám, že jsem jí hrál! A náhodou mě docela i chvíli bavila ale jak začali vydávat ty další díly tak .... :cry: to byl konec! To už bylo o ničem, jen pár vylepšení ale zbytek úplně na nic!
Michigan
Nováček
Nováček

Příspěvek od Michigan »

Brat ma mozno 8 casti tejto hry a vzdy to hraje, takze niekedy nanho pozeram, ale zda sa mi to nudne a nezazivne... Zaujimavejsie to bolo, ked si tam stiahol skiny holych zien.... 8-)
Julie
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Julie »

Michigan píše:Brat ma mozno 8 casti tejto hry a vzdy to hraje, takze niekedy nanho pozeram, ale zda sa mi to nudne a nezazivne... Zaujimavejsie to bolo, ked si tam stiahol skiny holych zien.... 8-)
:-D vy chlapi !! kdybys porad nesedel u kompu a vyrazil mezi lidi mohl bys je svlikat sam :lol:

tak koukni na singles tam slibujou i necenzurovany situace
Julie
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Julie »

Kosta píše:No já se klidně přiznám, že jsem jí hrál! A náhodou mě docela i chvíli bavila ale jak začali vydávat ty další díly tak .... :cry: to byl konec! To už bylo o ničem, jen pár vylepšení ale zbytek úplně na nic!
ja tech data disku taky moc nemela, ale bavilo me s nima jezdit do mesta, opila jsem se s nima,ale nebylo mi zle. 8)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Mno, nevim hry tohohle ražení moc nechápu, život je přece jen lepší v reálu :wink:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Julie píše:ja tech data disku taky moc nemela, ale bavilo me s nima jezdit do mesta, opila jsem se s nima,ale nebylo mi zle. 8)
:-D Vy zeny !! Kdybys porad nesedela u kompu a vyrazila mezi lidi mohla by ses opit sama a mozna by ti bylo i blbe :lol:
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Julie
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Julie »

Jiri Drak píše:
Julie píše:ja tech data disku taky moc nemela, ale bavilo me s nima jezdit do mesta, opila jsem se s nima,ale nebylo mi zle. 8)
:-D Vy zeny !! Kdybys porad nesedela u kompu a vyrazila mezi lidi mohla by ses opit sama a mozna by ti bylo i blbe :lol:
to asi hovoris ze svych zkusenosti :o
Ale jak jsem si stihla povsimnout, z fotek vaseho srazu rybaru, z caje je taky obcas blbe :razz: 8)

dobra priznavam SIMS jsou pro zensky, ty by totiz rady korigovali zivot
svuj i okoli. No nastesti tu jsou chlapi :twisted:
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Jiri Drak píše:
:D
Jinak Simse sem hral, ale nebavilo me to moc dlouho. Postavil jsem dum, dite zavrel do mistnosti, vymazal dvere, vznik pozar a dite uhorelo pac se tam nemoh dostat hasic...:) Jinak se vic tesim na Singles kvuli ty cenzure a ze to bude zamereny trosku jinak, vic na ty vztahy nez kupovani svitive zelenyho gauce :P
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tornquist píše: Postavil jsem dum, dite zavrel do mistnosti, vymazal dvere, vznik pozar a dite uhorelo pac se tam nemoh dostat hasic...:) Jinak se vic tesim na Singles kvuli ty cenzure a ze to bude zamereny trosku jinak, vic na ty vztahy nez kupovani svitive zelenyho gauce :P
Tak tomu rikam barak podle požarnich predpisů :lol: Chudak malej simák :o Singles by mely vyjit 14.2 - tak jsem zvědavej. Screeny vypadaj celkem zajimave, pokud to bude mit dobrou hratelnost tak by to mohla byt pekna vec.

zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Julie píše:to asi hovoris ze svych zkusenosti :o
Ale jak jsem si stihla povsimnout, z fotek vaseho srazu rybaru, z caje je taky obcas blbe :razz: 8)
No mě už po těch rybičkách nepřekvapí nic :lol:
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

cas ukaze, jestli to bude shit... ja ted nevim na jakou hru se mam tesit, protoze vsechnysuper-trhaky byly odlozeny /HL, DIII, Stalker/ tak cekam na hry jak na smilovani bozi...
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

bez muceni se priznavam ze sem simse hral.. na stary 300 celeronu to byla fakt lahudka :D .. ale co me z nich bavilo bylo jedine staveni baraku. na to nebyly prachy, tak sem chvli vytrpel chozeni do prace, abych postavil aspon mensi bazenek, do nej sem narval lidi, smazal schody a pak sem to odinstaloval :)
ale musim rict ze tohle a Prince of Persia (uplne prvni) sou asi jediny hry co dokazaly pripoutat k poci i davy holek :)
ASUS F3T
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Vzdyt to je jedine dobre, ze sou i holky-paranky. Ja osobne jich znam dost malo :(
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Tornquist píše:Vzdyt to je jedine dobre, ze sou i holky-paranky. Ja osobne jich znam dost malo :(
JJ, já znám osobně jednu :oops: , teď po tomhle threadu teda už dvě :roll:
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Ty co znam se zdalo o Mafii, programovala, kecal jsem s ni o OC a case moddingu. :-D Na holku slusny, ne?
Julie
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Julie »

no ta ktu mam par obrazku Singles
http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=6324

a tenhle asi mluvi za vse :oops:

http://games.tiscali.cz/clanek/screen_d ... g=bngh.jpg

myslim ze by vas mohli zaujmout trochu vic nez SIMS :lol:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“