Nebo urazi Vasi hracskou povahu, protoze je to babska hra?
TAK PANOVE, ZITRA DEN D!!! Teda pokud se nemylim, vychazi SINGLES.
PS:nevite kde se da sehnat alespon demo????
Moderátor: Baneshee

Taky me obcas toci, ze se chovaj jak z klasterni skoly, a pod silnymSentenced píše:Já se priznam ze uz jsem tuhle hru taky videl.... I kdyz vetsinou proto, že ji hrala moje holka. Ja moc nemel nervy se s tou virtualni postavičkou piplat. Vetsinou zkončila jako troska-alkoholiktotalne na dne a bez peněz
V realu bych tak dopadnout teda nechtel
![]()
Na Singles se taky celkem těšim, ta hra vypada dost zajimave.

Michigan píše:Brat ma mozno 8 casti tejto hry a vzdy to hraje, takze niekedy nanho pozeram, ale zda sa mi to nudne a nezazivne... Zaujimavejsie to bolo, ked si tam stiahol skiny holych zien....

ja tech data disku taky moc nemela, ale bavilo me s nima jezdit do mesta, opila jsem se s nima,ale nebylo mi zle.Kosta píše:No já se klidně přiznám, že jsem jí hrál! A náhodou mě docela i chvíli bavila ale jak začali vydávat ty další díly tak ....to byl konec! To už bylo o ničem, jen pár vylepšení ale zbytek úplně na nic!

Julie píše:ja tech data disku taky moc nemela, ale bavilo me s nima jezdit do mesta, opila jsem se s nima,ale nebylo mi zle.

to asi hovoris ze svych zkusenostiJiri Drak píše:Julie píše:ja tech data disku taky moc nemela, ale bavilo me s nima jezdit do mesta, opila jsem se s nima,ale nebylo mi zle.Vy zeny !! Kdybys porad nesedela u kompu a vyrazila mezi lidi mohla by ses opit sama a mozna by ti bylo i blbe

Jiri Drak píše:Julie píše:ja tech data disku taky moc nemela, ale bavilo me s nima jezdit do mesta, opila jsem se s nima,ale nebylo mi zle.Vy zeny !! Kdybys porad nesedela u kompu a vyrazila mezi lidi mohla by ses opit sama a mozna by ti bylo i blbe

Tak tomu rikam barak podle požarnich predpisůTornquist píše: Postavil jsem dum, dite zavrel do mistnosti, vymazal dvere, vznik pozar a dite uhorelo pac se tam nemoh dostat hasic...Jinak se vic tesim na Singles kvuli ty cenzure a ze to bude zamereny trosku jinak, vic na ty vztahy nez kupovani svitive zelenyho gauce