jak je to se satelitni TV na PC ???
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jak je to se satelitni TV na PC ???
Kdyz se do PC hodi satelitni karta, tak jaky kanaly na tom pujdou. Jsou nejaky programy ktery potom dekoduji kanaly, nebo pujde jen par???
- Zdenek
- Nováček
TVFREAK
Zkus se podívat na diskuzi serveru www.tvfreak.cz
diskuze DVB-S
Ve zkratce - jdou všechny free kanály. S kódovanýma kanálama je to trochu složitější. Pře originální kartu jde sledovat UPC a Czechlink.
Pře sw dekodéry jde sledovat některé zahraniční kanály ( je jich docela dost ).
diskuze DVB-S
Ve zkratce - jdou všechny free kanály. S kódovanýma kanálama je to trochu složitější. Pře originální kartu jde sledovat UPC a Czechlink.
Pře sw dekodéry jde sledovat některé zahraniční kanály ( je jich docela dost ).
AMD2 64 3000@3500 ( 10x250 - 2500MHz ) , freezer 64 , ASUS M2N-E, 2x512MB 667MHz , Inno 3D 7600GST ( gpu500@650 , mem1400@1650 ) - , Maxtor sata 320 GB , DWD/RW+- LG H10N, Sky Star 2 ...
- JuraS.
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuji SkyStar 1. Viz. http://www.sat2000.cz/catalog/sky-star-rev23-p-52.html
mám ji ve verzi 1.3, víc topí, víc žere ale za to má konektor na přímý výstup ac3. Připrav si ale silnější zdroj pokud připojíš i motor na otáčení paraboly. Kartu mám již cca 6 let. Používal jsem ji i na pc 900MHz, 128 MB, 40 MB HDD a gravika nvidia mx 440 a v pohodě. Používám program ProgDVB a pluginy a lousknu to co jde. Víc infa hledej na českých ale především zahraničních webech zabývajících se dvb-s.
mám ji ve verzi 1.3, víc topí, víc žere ale za to má konektor na přímý výstup ac3. Připrav si ale silnější zdroj pokud připojíš i motor na otáčení paraboly. Kartu mám již cca 6 let. Používal jsem ji i na pc 900MHz, 128 MB, 40 MB HDD a gravika nvidia mx 440 a v pohodě. Používám program ProgDVB a pluginy a lousknu to co jde. Víc infa hledej na českých ale především zahraničních webech zabývajících se dvb-s.