jak je to se satelitni TV na PC ???

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

jak je to se satelitni TV na PC ???

Příspěvek od ZdenekSveda »

Kdyz se do PC hodi satelitni karta, tak jaky kanaly na tom pujdou. Jsou nejaky programy ktery potom dekoduji kanaly, nebo pujde jen par???
Zdenek
Nováček
Nováček

TVFREAK

Příspěvek od Zdenek »

Zkus se podívat na diskuzi serveru www.tvfreak.cz
diskuze DVB-S
Ve zkratce - jdou všechny free kanály. S kódovanýma kanálama je to trochu složitější. Pře originální kartu jde sledovat UPC a Czechlink.
Pře sw dekodéry jde sledovat některé zahraniční kanály ( je jich docela dost ).
AMD2 64 3000@3500 ( 10x250 - 2500MHz ) , freezer 64 , ASUS M2N-E, 2x512MB 667MHz , Inno 3D 7600GST ( gpu500@650 , mem1400@1650 ) - , Maxtor sata 320 GB , DWD/RW+- LG H10N, Sky Star 2 ...
JuraS.
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JuraS. »

Doporučuji SkyStar 1. Viz. http://www.sat2000.cz/catalog/sky-star-rev23-p-52.html
mám ji ve verzi 1.3, víc topí, víc žere ale za to má konektor na přímý výstup ac3. Připrav si ale silnější zdroj pokud připojíš i motor na otáčení paraboly. Kartu mám již cca 6 let. Používal jsem ji i na pc 900MHz, 128 MB, 40 MB HDD a gravika nvidia mx 440 a v pohodě. Používám program ProgDVB a pluginy a lousknu to co jde. Víc infa hledej na českých ale především zahraničních webech zabývajících se dvb-s.
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“