UT2004

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

UT2004

Příspěvek od martin_CZ »

Tak co na nej rikate? Mne osobne HODNE chytlo (ted sem ho hral tri hodky.. mam ho tri hodky :)) hlavne vselijaky ty vozitka sou skvely! :) a hlavne se mi to na 1024x768x32 neseka :) takze bye bye U2XMP demo :)
Naposledy upravil(a) martin_CZ dne ned 21. bře 2004, 17:02, celkem upraveno 1 x.
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Taky jsem na něj dneska koukal, že tam je ... ale info že >100MB může znamenat taky xGB a tam se s EDN nechytám, takže zítra v práci. Ty vozítka prezentovali už na videích a moc se mě to líbilo. Docela se těším - zítra dám vědět.

BTW: to že vydali demo by mohlo znamenat, že už bude brzo final... WOW
..
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Můžete sem někdo dát nějaký odkaz, jsem línej :oops: to DEMO hledat, dík. :)
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Nekolik odkazu na stažení je tady
http://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=6951

Prave se o to taky pokoušim (209MB je balík :-) ), takže jsem fakt zvedavej. UT2003 byla bomba a tohle bude doufam jeste lepsi :twisted:
Naposledy upravil(a) Sentenced dne pát 13. úno 2004, 09:00, celkem upraveno 1 x.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Sentenced píše:Nekolik odkazu na stažení je tady
http://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=6951

Prave se o to taky pokoušim, takže jsem fakt zvedavej. UT2003 byla bomba a tohle bude doufam jeste lepsi :twisted:
Dík, tak schválně kdo to stáhne dřív... :)

Jestli to bude aspon z poloviny jako video, tak to bude nářezzzz
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Io
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Io »

Hehe.. Dobrý to asi bude, ale s trochu lepší grafárnou ;o)

BTW, na co že se s EDN nechytáš? Já předminulý víkend stahoval přes půl giga updatů a map pro UT2k3. A několik z nich mělo velikost >100 MB. Stačí tomu dát čas :o)
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Io píše:Hehe.. Dobrý to asi bude, ale s trochu lepší grafárnou ;o)

BTW, na co že se s EDN nechytáš? Já předminulý víkend stahoval přes půl giga updatů a map pro UT2k3. A několik z nich mělo velikost >100 MB. Stačí tomu dát čas :o)
Úplně přesně tak to není. Na tom serveru, z kterýho to stahuju, znamená info >100 přesně to, co tam píšou - takže třeba 3x ISO... tak jsem ani dál nepátral. V práci mám 8Mbit/s a tak jsem si myslel že to budu mít o něco rychlejc stažený... :oops: jinak s EDN není žádnej problém s moc megabajtama. Maká to dost dobře - zatím...
..
jim
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim »

ted jsem ho hral a teda nic moc... :(
Deegr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deegr »

Já ho taky hrál a je to cool. Hrajete to přes internet, jestli jo, tak by nechtěl někdo vytvořit český server?
Goldmax X7, Core i 7 4800MQ 2.7Ghz (Turbo 3.9Ghz@4.1Ghz), 8GB RAM 1600Mhz CL8,
GeForce GTX 780M 4GB (770/5000Mhz@980/6000Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 Series 128GB,
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Já na to jen tak kouknul a dost se mi to líbí, grafika je proste nadherna (na to že to ma textury v "nizkym" rozliseni je to fakt solidni narez - jsem zvedavej jak to bude vypadat na high) Po LANu to bude megabomba.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

2 Sent : Jestli to bude opravdu po LAN megabomba, tak si to musím stáhnou taky... :-D Půjde to na GF3 ? :wink:

//Edit : No né... :o Ono se to na GF3 i celkem hejbe... :o Paráda... :-)
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Tak souhlas se Sentem - tohle bude po síti fakt bomba. Teď jsem si dal pár zkušebních matchů s bratrem (mód Onslaught, tedy s autama, vznášedýlkama, letadýlkama a tankama :-D ) a byla to pařba jak stehno !!! Ty vozítka a lítátka tomu fakt daly docela hodně... :-)
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Vozítka 8) Už at výjde plná verze. :)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jj - je to fakt dobry. Doufam, ze bude tak dobrej i single jako byl v UT2003 - s botama jsem se vyblbnul až až. (ale samozrejme LAN je LAN :wink: )

kane
Nováček
Nováček

Paráda

Příspěvek od kane »

Je to paráda, je to rychlý a celý takový řekl bych svižnější než UT2003. No už se těším až zapařím s kámošem po LANce za 14 dní, pojedem NON stop od pátku do neděle a UTčko bude taky na řadě...hurá
Intel PIV 2,4Ghz (800) Vcore 1.575 @ 3,24 Ghz, MB ABIT IC7, GK CLUB3D Geforce 6800 CORE 324@420, MEM 700@900, MEM CORSAIR 2x256Mb ( 400Mhz CL2 @ 534Mhz CL2,5 ), SB Live! 5.1 , HDD WD 80Gb JB, SONY E230 ( 17 ), CD-RW AOPEN 40x12x48
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Jj. Je to lepší, než 2003, ten byl takovej "nic moc"... Prostě kopie Q3A na lepším enginu. Ale na vozítka v 2004 nic nemá... :razz: Leda BF1942, ale to je zas trošku o něčem jiným... :wink:

Btw, dneska mě brácha poprvé porazil v Onslaught. :-) Zbývala mu necelá minuta a to Power Core (nebo jak se to jmenuje) mi dobyl fakt s odřenýma ušima... Hru před tím jsem si ho dal za čtyři minuty... :-) Takže je to zatím 3:1... :P
Martin Veselý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Veselý »

Na webu jsem už viděl betchmarky s UT2004, nevíte, jak se dá spustit?
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Dneska sem to hral u martina cz a je to fakt dobry. Vozitka rulezzz, hlavne ten kulas na jeepu. Planujem LANku a tohle tam nesmi chybet, byt jen demo...
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Co takhle to dát po Netu ? Třeba Bombing Run, nebo Onslaught, ty jsou nejzajímavější... :)
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

TomV píše:Co takhle to dát po Netu ? Třeba Bombing Run, nebo Onslaught, ty jsou nejzajímavější... :)
K bombingu sem se este nedostal - porad hraju onslaught :) ale ve "starym" UT2003 me moc nebavil.
a jinak hrat po netu sem to zkousel, ale s modemem to ABSOLUTNE NEJDE! totiz zataceni vozitek se posila na server a pak cosi zpatky, takze nez to s modemem dojede, prijede, tak nez to zatoci s pingem 250, tak sem mrtvej.. coz ma taky spozdeni,,,, proste to nejde. tesim se na lanku :-D :-D
ASUS F3T
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“