UT2004
Moderátor: Baneshee
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- Lemra
- Čestný člen

Taky jsem na něj dneska koukal, že tam je ... ale info že >100MB může znamenat taky xGB a tam se s EDN nechytám, takže zítra v práci. Ty vozítka prezentovali už na videích a moc se mě to líbilo. Docela se těším - zítra dám vědět.
BTW: to že vydali demo by mohlo znamenat, že už bude brzo final... WOW
BTW: to že vydali demo by mohlo znamenat, že už bude brzo final... WOW
..
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Nekolik odkazu na stažení je tady
http://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=6951
Prave se o to taky pokoušim (209MB je balík
), takže jsem fakt zvedavej. UT2003 byla bomba a tohle bude doufam jeste lepsi 
Prave se o to taky pokoušim (209MB je balík
Naposledy upravil(a) Sentenced dne pát 13. úno 2004, 09:00, celkem upraveno 1 x.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Dík, tak schválně kdo to stáhne dřív...Sentenced píše:Nekolik odkazu na stažení je tady
Prave se o to taky pokoušim, takže jsem fakt zvedavej. UT2003 byla bomba a tohle bude doufam jeste lepsi
Jestli to bude aspon z poloviny jako video, tak to bude nářezzzz
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- Io
- Začátečník

- Lemra
- Čestný člen

Úplně přesně tak to není. Na tom serveru, z kterýho to stahuju, znamená info >100 přesně to, co tam píšou - takže třeba 3x ISO... tak jsem ani dál nepátral. V práci mám 8Mbit/s a tak jsem si myslel že to budu mít o něco rychlejc stažený...Io píše:Hehe.. Dobrý to asi bude, ale s trochu lepší grafárnou ;o)
BTW, na co že se s EDN nechytáš? Já předminulý víkend stahoval přes půl giga updatů a map pro UT2k3. A několik z nich mělo velikost >100 MB. Stačí tomu dát čas)
..
- jim
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Deegr
- Začátečník

-
Já ho taky hrál a je to cool. Hrajete to přes internet, jestli jo, tak by nechtěl někdo vytvořit český server?
Goldmax X7, Core i 7 4800MQ 2.7Ghz (Turbo 3.9Ghz@4.1Ghz), 8GB RAM 1600Mhz CL8,
GeForce GTX 780M 4GB (770/5000Mhz@980/6000Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 Series 128GB,
GeForce GTX 780M 4GB (770/5000Mhz@980/6000Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 Series 128GB,
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Já na to jen tak kouknul a dost se mi to líbí, grafika je proste nadherna (na to že to ma textury v "nizkym" rozliseni je to fakt solidni narez - jsem zvedavej jak to bude vypadat na high) Po LANu to bude megabomba.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak souhlas se Sentem - tohle bude po síti fakt bomba. Teď jsem si dal pár zkušebních matchů s bratrem (mód Onslaught, tedy s autama, vznášedýlkama, letadýlkama a tankama
) a byla to pařba jak stehno !!! Ty vozítka a lítátka tomu fakt daly docela hodně... 
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- kane
- Nováček

-
Paráda
Je to paráda, je to rychlý a celý takový řekl bych svižnější než UT2003. No už se těším až zapařím s kámošem po LANce za 14 dní, pojedem NON stop od pátku do neděle a UTčko bude taky na řadě...hurá
Intel PIV 2,4Ghz (800) Vcore 1.575 @ 3,24 Ghz, MB ABIT IC7, GK CLUB3D Geforce 6800 CORE 324@420, MEM 700@900, MEM CORSAIR 2x256Mb ( 400Mhz CL2 @ 534Mhz CL2,5 ), SB Live! 5.1 , HDD WD 80Gb JB, SONY E230 ( 17 ), CD-RW AOPEN 40x12x48
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jj. Je to lepší, než 2003, ten byl takovej "nic moc"... Prostě kopie Q3A na lepším enginu. Ale na vozítka v 2004 nic nemá...
Leda BF1942, ale to je zas trošku o něčem jiným... 
Btw, dneska mě brácha poprvé porazil v Onslaught.
Zbývala mu necelá minuta a to Power Core (nebo jak se to jmenuje) mi dobyl fakt s odřenýma ušima... Hru před tím jsem si ho dal za čtyři minuty...
Takže je to zatím 3:1... 
Btw, dneska mě brácha poprvé porazil v Onslaught.
The problem has been eaten.

- Martin Veselý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dneska sem to hral u martina cz a je to fakt dobry. Vozitka rulezzz, hlavne ten kulas na jeepu. Planujem LANku a tohle tam nesmi chybet, byt jen demo...
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
K bombingu sem se este nedostal - porad hraju onslaughtTomV píše:Co takhle to dát po Netu ? Třeba Bombing Run, nebo Onslaught, ty jsou nejzajímavější...
a jinak hrat po netu sem to zkousel, ale s modemem to ABSOLUTNE NEJDE! totiz zataceni vozitek se posila na server a pak cosi zpatky, takze nez to s modemem dojede, prijede, tak nez to zatoci s pingem 250, tak sem mrtvej.. coz ma taky spozdeni,,,, proste to nejde. tesim se na lanku
ASUS F3T