Command&Conquer: Generals

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

.exe
Začátečník
Začátečník

Command&Conquer: Generals

Příspěvek od .exe »

Jedu jednotlivý kampaně a teď jsem asi ve 4.misy za USA (jedná se o nějaké vylodění). A asi minutu po začátku mise mi explodujou veškerý budovy a jednotky (stane se to at jednotky přesunu kamkoliv). Potom jsem si vyvolal nejakou misi za číňany a to stalo se mi to samé!!! I když předtím bezproblému jsem tuhle misi dohrál.
Potom jsem udělal poslední věc a to tu že jsem rozjel skirmish s počítačem a opět-všechno exlodovalo.
Připomíná mi to jak v multiplayeru když se nějaký z hráčů vzdát....
Díval jsem se i na nastavení a tam nic není.
Díky za radu.[/url][/code][/quote]
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Nedával si tam poslední dobou DX9 ?? Vim ze to gamesa delala po nainstalovani DX 9 (pomohl reinstal gamesy).
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Tohle delaj hry CaC.....delal mi to hlavne Red Alert 2.....me pokazde pomohl reinstal...je to neco ze to pozna crack ci tak nijak sem to slysel.....
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
.exe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od .exe »

Tak to zkusim přeinstalovat co to udělá.
A jinak k tomu Direct X9, když ho odstranim, tak si zase nebudu moc zahrát jiný hry, kterýho vyžadujou ne?např.Vietcong.
Jinak díky za radu.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jasne DirectX 9 si nech, to je jasny... jen proste PO instalaci DX9 Generaly reinstalluj.... to resi spoustu problemu.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

....

Příspěvek od Scorp »

to je opravdu tim že to pozná crack apod. :oops: (nechi yellow card)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: ....

Příspěvek od Sentenced »

Scorp píše:to je opravdu tim že to pozná crack apod. :oops: (nechi yellow card)
Pokud mas hru ocrackovanou, tak samozrejme padat může,ale řešit to tu nebudem :wink:

Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: ....

Příspěvek od Lipfeather »

Scorp píše:to je opravdu tim že to pozná crack apod. :oops: (nechi yellow card)
Myslim že to spíš bude v tom tvim HARDWARU :wink:
Ta hra je hodně náročná, a tou ošklivou věcí která se nazývá C***K
to určítě nebude. Kdyžtak zkuz nejnovější patch......
CROSS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CROSS »

Já jsem to taky zažil u RA2, reinstalace by měla postačit.

K otázce zasekávání u CaCG, měl s tím problémy kámoš na Athlonu, ATině, XPčkách, co měl tehdá za desku nevím!

Zkusili jsme si vyměnit grafiky, půjčil jsem mu mou GF4 Ti 4200 a šlo mu to v pohodě. I mně s jeho grafikou a jeho ovladači to šlo v pohodě. Chyba je někde mezi ovladači, operačním systémem a hrou samotnou.
On se zmiňoval o nějaký "botě" v biosu, ale nemám ponětí, jestli to může být ono a o co šlo!

V případě zájmu o tento problém mi pošlete zprávu, pozeptám se ho, co to tenkrát měl za sestavu!
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
.exe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od .exe »

hru sem přeinstaloval a jede v pohodě, takže to bylo nějakou ochranou proti kopírování co má ta hra
CROSS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CROSS »

Qwerty píše:hru sem přeinstaloval a jede v pohodě, takže to bylo nějakou ochranou proti kopírování co má ta hra
A máme dalšího šťastného pařana!
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Ta hra je strašně krátká..... Navíc ty jednotky jsou doslova "dementní". Občas neopětujou palbu, jezdí jinudy atd... Zlatej C&C !!!
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Luke píše:Ta hra je strašně krátká..... Navíc ty jednotky jsou doslova "dementní". Občas neopětujou palbu, jezdí jinudy atd... Zlatej C&C !!!
Bez patche a na easy je AI občas fakt divná :-) jinak síla tyhle hry neni s single playeru, ten tam je jen a pouze pro to aby te seznamil s jednotkama ... hodiny a hodiny můžeš stravit u skirmishe (kde ti daj na hard občas solidne na prdel) nebo na LANu atd...... Já tu hru hraju uz snad rok a "kratka" mi teda neprijde 8-)

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Sentenced píše:
Luke píše:Ta hra je strašně krátká..... Navíc ty jednotky jsou doslova "dementní". Občas neopětujou palbu, jezdí jinudy atd... Zlatej C&C !!!
Bez patche a na easy je AI občas fakt divná :-) jinak síla tyhle hry neni s single playeru, ten tam je jen a pouze pro to aby te seznamil s jednotkama ... hodiny a hodiny můžeš stravit u skirmishe (kde ti daj na hard občas solidne na prdel) nebo na LANu atd...... Já tu hru hraju uz snad rok a "kratka" mi teda neprijde 8-)
Patch mám nejnovější 1.07, hrál jsem sice jen na hard (brutal vypadá zajímavě :) ), ale stejně mi příjdou dementní. Ale hra je to super, už se těším na pořádnou LANku... 8)
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Hraju skirmish, na normal nuda, na hard je to lepší. Ale teprve brutál proti dvěma compům je pořádná sranda....
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Luke píše:Hraju skirmish, na normal nuda, na hard je to lepší. Ale teprve brutál proti dvěma compům je pořádná sranda....
Ja to vetsinou hraju proti 4-5 normalum a je to celkem řežba - jde proste o to přežít prvních 15 minut, pak uz si je vychutnávám :roll:

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Sentenced píše:
Luke píše:Hraju skirmish, na normal nuda, na hard je to lepší. Ale teprve brutál proti dvěma compům je pořádná sranda....
Ja to vetsinou hraju proti 4-5 normalum a je to celkem řežba - jde proste o to přežít prvních 15 minut, pak uz si je vychutnávám :roll:
Nevím, jak v datadisku, ale v "normál Generals" je normál-comp na patchi 1.07 hovado, ani si nestaví atomovku-Iont-scud. Ale dva brutálové k tobě vyšlou takovou spoustu jednotek.....to je teprve cool :)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jo tak v Zero Hour kdyz jedes proti normalum, tak kazdej rozhodne stavi svou super-weapon a posílá na tebe celkem slušný armádičky.... Hraju proti "normalovi" radsi nez proti "brutalovi" pac ten si to tam škudlí u sebe v zakladne (tam ma snad 100 jednotek), ale na me toho moc neposílá ... jak to bylo v puvodnich Generals uz si nepamatuju. AI je v zero hour podstatne lepsi a moznosti boje taky (více jednotek) - takze hraju od ty doby co to vylezlo jen ZH - puvodni generals už ne....

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

V Generals - je právě normal trotl. Sice na tebe posílá hodně jednotek, ale hned jak je vyrobí. Takže když hraješ proti 3-4 "normálům", leze k tobě "had" jejich jednotek a to zase taková sranda neni. Pak si postavíš pár super-weapon a je po boji.

Nezkoušel si náhodou co se stane, co se stane, když dáš třeba 5 compů - všichni proti všem??? Neni to všichni na tebe?? :)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Luke píše:Nezkoušel si náhodou co se stane, co se stane, když dáš třeba 5 compů - všichni proti všem??? Neni to všichni na tebe?? :)
Zkoušel a neni - oni se fakt rubou jak vzteklý :lol: Vetsinou jdou nejdriv po nejslabším. Ja to ale nedávám, pač oni si ziskaj "promotions" jeden na druhym a pak me bombardujou, anthraxujou a fuel bombujou a to nesnášim :lol:

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“