Command&Conquer: Generals
Moderátor: Baneshee
- .exe
- Začátečník

Command&Conquer: Generals
Jedu jednotlivý kampaně a teď jsem asi ve 4.misy za USA (jedná se o nějaké vylodění). A asi minutu po začátku mise mi explodujou veškerý budovy a jednotky (stane se to at jednotky přesunu kamkoliv). Potom jsem si vyvolal nejakou misi za číňany a to stalo se mi to samé!!! I když předtím bezproblému jsem tuhle misi dohrál.
Potom jsem udělal poslední věc a to tu že jsem rozjel skirmish s počítačem a opět-všechno exlodovalo.
Připomíná mi to jak v multiplayeru když se nějaký z hráčů vzdát....
Díval jsem se i na nastavení a tam nic není.
Díky za radu.[/url][/code][/quote]
Potom jsem udělal poslední věc a to tu že jsem rozjel skirmish s počítačem a opět-všechno exlodovalo.
Připomíná mi to jak v multiplayeru když se nějaký z hráčů vzdát....
Díval jsem se i na nastavení a tam nic není.
Díky za radu.[/url][/code][/quote]
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tohle delaj hry CaC.....delal mi to hlavne Red Alert 2.....me pokazde pomohl reinstal...je to neco ze to pozna crack ci tak nijak sem to slysel.....
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- .exe
- Začátečník

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Re: ....
Pokud mas hru ocrackovanou, tak samozrejme padat může,ale řešit to tu nebudemScorp píše:to je opravdu tim že to pozná crack apod.(nechi yellow card)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Lipfeather
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: ....
Myslim že to spíš bude v tom tvim HARDWARUScorp píše:to je opravdu tim že to pozná crack apod.(nechi yellow card)
Ta hra je hodně náročná, a tou ošklivou věcí která se nazývá C***K
to určítě nebude. Kdyžtak zkuz nejnovější patch......
- CROSS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem to taky zažil u RA2, reinstalace by měla postačit.
K otázce zasekávání u CaCG, měl s tím problémy kámoš na Athlonu, ATině, XPčkách, co měl tehdá za desku nevím!
Zkusili jsme si vyměnit grafiky, půjčil jsem mu mou GF4 Ti 4200 a šlo mu to v pohodě. I mně s jeho grafikou a jeho ovladači to šlo v pohodě. Chyba je někde mezi ovladači, operačním systémem a hrou samotnou.
On se zmiňoval o nějaký "botě" v biosu, ale nemám ponětí, jestli to může být ono a o co šlo!
V případě zájmu o tento problém mi pošlete zprávu, pozeptám se ho, co to tenkrát měl za sestavu!
K otázce zasekávání u CaCG, měl s tím problémy kámoš na Athlonu, ATině, XPčkách, co měl tehdá za desku nevím!
Zkusili jsme si vyměnit grafiky, půjčil jsem mu mou GF4 Ti 4200 a šlo mu to v pohodě. I mně s jeho grafikou a jeho ovladači to šlo v pohodě. Chyba je někde mezi ovladači, operačním systémem a hrou samotnou.
On se zmiňoval o nějaký "botě" v biosu, ale nemám ponětí, jestli to může být ono a o co šlo!
V případě zájmu o tento problém mi pošlete zprávu, pozeptám se ho, co to tenkrát měl za sestavu!
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
- .exe
- Začátečník

- CROSS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Bez patche a na easy je AI občas fakt divnáLuke píše:Ta hra je strašně krátká..... Navíc ty jednotky jsou doslova "dementní". Občas neopětujou palbu, jezdí jinudy atd... Zlatej C&C !!!
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Patch mám nejnovější 1.07, hrál jsem sice jen na hard (brutal vypadá zajímavěSentenced píše:Bez patche a na easy je AI občas fakt divnáLuke píše:Ta hra je strašně krátká..... Navíc ty jednotky jsou doslova "dementní". Občas neopětujou palbu, jezdí jinudy atd... Zlatej C&C !!!jinak síla tyhle hry neni s single playeru, ten tam je jen a pouze pro to aby te seznamil s jednotkama ... hodiny a hodiny můžeš stravit u skirmishe (kde ti daj na hard občas solidne na prdel) nebo na LANu atd...... Já tu hru hraju uz snad rok a "kratka" mi teda neprijde
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Ja to vetsinou hraju proti 4-5 normalum a je to celkem řežba - jde proste o to přežít prvních 15 minut, pak uz si je vychutnávámLuke píše:Hraju skirmish, na normal nuda, na hard je to lepší. Ale teprve brutál proti dvěma compům je pořádná sranda....
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jak v datadisku, ale v "normál Generals" je normál-comp na patchi 1.07 hovado, ani si nestaví atomovku-Iont-scud. Ale dva brutálové k tobě vyšlou takovou spoustu jednotek.....to je teprve coolSentenced píše:Ja to vetsinou hraju proti 4-5 normalum a je to celkem řežba - jde proste o to přežít prvních 15 minut, pak uz si je vychutnávámLuke píše:Hraju skirmish, na normal nuda, na hard je to lepší. Ale teprve brutál proti dvěma compům je pořádná sranda....
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jo tak v Zero Hour kdyz jedes proti normalum, tak kazdej rozhodne stavi svou super-weapon a posílá na tebe celkem slušný armádičky.... Hraju proti "normalovi" radsi nez proti "brutalovi" pac ten si to tam škudlí u sebe v zakladne (tam ma snad 100 jednotek), ale na me toho moc neposílá ... jak to bylo v puvodnich Generals uz si nepamatuju. AI je v zero hour podstatne lepsi a moznosti boje taky (více jednotek) - takze hraju od ty doby co to vylezlo jen ZH - puvodni generals už ne....
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
V Generals - je právě normal trotl. Sice na tebe posílá hodně jednotek, ale hned jak je vyrobí. Takže když hraješ proti 3-4 "normálům", leze k tobě "had" jejich jednotek a to zase taková sranda neni. Pak si postavíš pár super-weapon a je po boji.
Nezkoušel si náhodou co se stane, co se stane, když dáš třeba 5 compů - všichni proti všem??? Neni to všichni na tebe??
Nezkoušel si náhodou co se stane, co se stane, když dáš třeba 5 compů - všichni proti všem??? Neni to všichni na tebe??
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel a neni - oni se fakt rubou jak vzteklýLuke píše:Nezkoušel si náhodou co se stane, co se stane, když dáš třeba 5 compů - všichni proti všem??? Neni to všichni na tebe??