No mirne jsi me nepochopil, ale budiž .... Je mi jasny, že si vyhodil dost penez za 17" CRT eizo tak si ho tu budeš obhajovat at to stoji co to stoji.... To že to jsou jen čisla a čisla jsem myslel asi tak - vem si "naruživyho" hrace, postav ho pred CRT a LCD a pust jim hru. Pokud nebude mit nelepenou hlavu na monitoru, tak ti NEREKNE jezis marja to CRT ma kontrast 600:1 a to LCD jen "ubohych" 400:1 - a víš proč ??protože ten rozdil proste nepoznaAI píše:Jestliže uvažuješ tímto směrem,že všechno jsou jen čísla,pak nechápu jak můžeš o hardware vůbec psát. Takže až někomu poradíš,že určité LCD má dobu odezvy 16 ms,kterou jsi si sám ověřil /jako já všechny parametry na svém CRT/,tak tě má bráti s velkou rezervou,protože jsou to jen čísla a čísla....jak tvrdíš. To jsi tedy důvěryhodný zdroj. Kdybych si měl dnes vybrat mezi hodně kvalitním CRT EIZO 17" za 12.000,- a 15" LCD za 15.000 /jsou i levnější a horší/ ,tak bych na hry bral jednoznačně zatím CRT.....zatím. Když jsou tak dnešní LCD kvalitní a doma máš kvalitní CRT,proč už nemáš LCD.
jinak čísla a čísla - priklad: AMD na 2,2 GHz a Intel na 3GHz (neni číslo jako číslo - chapes ?
jedina nevyhoda zustava - jak jsi take zminil - pouze jedno "opravdu" kvalitni rozliseni, ale to nemusi byt takovy problem.
btw. jak uz zminil Jiri Drak - neplacej tady, že dnes koupis kvalitni LCD 15" za 15 tisic... kde žiješ ?? za to koupis 17" LCD ..
jinak kdybys četl moje prispevky poradne - vyčetl bys - že presto že mam velmi kvalitni CRT, tak jde z domu a mam objednane LCD (čekam na nej)