Kreed

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

roxik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od roxik »

Luke píše:Jsou dvě možnosti: bud ho zkus v práci, nebo jdi home :)
v praci mam matrox g550 a pIII/750mhz .. na tom to nepojede :cry:
odpoledne doma zkusim...nemuzu zdrhnout kvuli kreedu domu :lol: nevim jakou bych na to vykazal cinnost :lol:
oldskool pc - xbox - xbox360
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

roxik píše:
Luke píše:Jsou dvě možnosti: bud ho zkus v práci, nebo jdi home :)
v praci mam matrox g550 a pIII/750mhz .. na tom to nepojede :cry:
odpoledne doma zkusim...nemuzu zdrhnout kvuli kreedu domu :lol: nevim jakou bych na to vykazal cinnost :lol:
Odchod domů za účelem testování KREEDa :lol:
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tak jsem to doma asi 3 hodinky hral a pocity jsou hmm rozporuplný :lol: Neni to ani nic excelentního, ale ani zadná šitka. Grafika je moc pěkná, i když občas pres samu tmu nic nevidíte :roll: Rychlost vyborna, zvuky huř než prumerny, AI dost solidní, hratelnost - uvidíme.... Po tech par hodinkach hraní težko hodnotit.
btw. nektery scény jako by vypadly z pripravovanyho Dooma III - grafika je hodne podobna screenům, ktery se válí všude po netu.... Bohužel celkove ta hra opravdu působí "levnym" dojmem :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Sentenced píše:Tak jsem to doma asi 3 hodinky hral a pocity jsou hmm rozporuplný :lol: Neni to ani nic excelentního, ale ani zadná šitka. Grafika je moc pěkná, i když občas pres samu tmu nic nevidíte :roll: Rychlost vyborna, zvuky huř než prumerny, AI dost solidní, hratelnost - uvidíme.... Po tech par hodinkach hraní težko hodnotit.
btw. nektery scény jako by vypadly z pripravovanyho Dooma III - grafika je hodne podobna screenům, ktery se válí všude po netu.... Bohužel celkove ta hra opravdu působí "levnym" dojmem :)
Takze stalo (respektive stoji) to za tu cenu???
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jak rikam - neni to zadnej zázrak, ale za 299,- to podle me stojí. Dát za to 1800,- tak si asi škubu vlasy, ale takhle to bude pohodovka.... Ta grafika je fakt misty parádní. Nechapu proc jsou na druhou stranu ty zvuky (napr. moje oblibena brokovnice) tak nehorazne zmršený....

btw. pěkný je, že v cene dostaneš 2 stejny CD - asi pro sitovou parbu, jinak si to nedovedu vysvetlit. čumel jsem na to jako puk - jeste jsem snad nevidel, aby nekdo dal 2 stejny CDčka
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Sentenced píše:Jak rikam - neni to zadnej zázrak, ale za 299,- to podle me stojí. Dát za to 1800,- tak si asi škubu vlasy, ale takhle to bude pohodovka.... Ta grafika je fakt misty parádní. Nechapu proc jsou na druhou stranu ty zvuky (napr. moje oblibena brokovnice) tak nehorazne zmršený....

btw. pěkný je, že v cene dostaneš 2 stejny CD - asi pro sitovou parbu, jinak si to nedovedu vysvetlit. čumel jsem na to jako puk - jeste jsem snad nevidel, aby nekdo dal 2 stejny CDčka
Anebo abys druhou dal kamaradovi :-D
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Sentenced píše:Jak rikam - neni to zadnej zázrak, ale za 299,- to podle me stojí. Dát za to 1800,- tak si asi škubu vlasy, ale takhle to bude pohodovka.... Ta grafika je fakt misty parádní. Nechapu proc jsou na druhou stranu ty zvuky (napr. moje oblibena brokovnice) tak nehorazne zmršený....

Taky si je dostal 2?? Proto sem se na to ptal, vubec sem z toho nechapal..
Jinak jak uz jsem psal, vsude rikali ze zacatek je pruda ale pak se to dost zlepsi, tak vydrz.. 8)
Jinak uz krabice ma takovej, mno levnej design a manual je snad xerovanej na nejaky 100let stary kopirce- to je ale prace distributora v CR. Ale za tu cenu, co bysme nechteli...
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Nidzo píše: Anebo abys druhou dal kamaradovi :-D
Jestli ji chces je tvoje :D Na pristim srazu, treba

2Tornquist: Jak si daleko ?? ja zatim na ty druhy lodi plny vzbourencu a nakažencu virem a celkem to jde....

roxik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od roxik »

hm tak ja mam v baleni jen 1 cd... :?
nevim jestli je to ovladacema pro atinku, ale grafika v intru silene blikala... to jsem nevydrzel a ukoncil jsem kreeda pres spravce uloh, chtel jsem stahnout patch ale net mi jde dneska na **** takze jsem nestahl nic

:evil:
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Sentenced píše:

2Tornquist: Jak si daleko ?? ja zatim na ty druhy lodi plny vzbourencu a nakažencu virem a celkem to jde....
Ja to zatim nehraju, uz sem to psal vejs, pac momentalne mam k dispozici notebook s kterym to nejde pustit a nechce se mi nad tim badat proc. A jelikoz si ted skupuju komponenty na novej stroj tak si tech par dni pockam... Uz na Kreeda doma ceka 9800Procko a Hitachi 160ka SATA, zejtra skaknu do CC pro case a zdroj a pristi tejden doufam zbytek...
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Sentenced píše:
Je, to bych bral, jen pochybuju, ze se na nej dostanu.... :old9:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

roxik píše:hm tak ja mam v baleni jen 1 cd... :?
nevim jestli je to ovladacema pro atinku, ale grafika v intru silene blikala... to jsem nevydrzel a ukoncil jsem kreeda pres spravce uloh, chtel jsem stahnout patch ale net mi jde dneska na **** takze jsem nestahl nic
:evil:
Grafika v intru a animačkách je delana alá pohled z bezpečnostní kamery - pres obraz jdou takovy pruhy jak na starý televizi :) Nic hroznyho.

ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Sentenced píše: Dát za to 1800,- tak si asi škubu vlasy,
no... to by asi slo docela tezko... tak pinzetou mozna :D
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ICE píše:
Sentenced píše: Dát za to 1800,- tak si asi škubu vlasy,
no... to by asi slo docela tezko... tak pinzetou mozna :D
Super postřeh :lol: :lol: :lol:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tak se mi zdá, že tady budu muset neco promazat a zalockovat :lol: :lol: :lol:

roxik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od roxik »

Sentenced píše:Grafika v intru a animačkách je delana alá pohled z bezpečnostní kamery - pres obraz jdou takovy pruhy jak na starý televizi :) Nic hroznyho.
jj mel jsi pravdu
zkousel jsem to hrat a nejni to spatny... az na ty chyby v prekladu, dal se mi nelibilo nastaveni citlivosti mysi.... dal jsem ji na max a porad se otacim jak ponocnej
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

roxik píše:
Sentenced píše:Grafika v intru a animačkách je delana alá pohled z bezpečnostní kamery - pres obraz jdou takovy pruhy jak na starý televizi :) Nic hroznyho.
jj mel jsi pravdu
zkousel jsem to hrat a nejni to spatny... az na ty chyby v prekladu, dal se mi nelibilo nastaveni citlivosti mysi.... dal jsem ji na max a porad se otacim jak ponocnej
Jo - to me taky prekvapilo. Dal jsem citlivost myši na max a je to pro me tak akorat, mozna bych bral jeste trochu víc..... I na podsvetlení musi človek pridat, jinak toho fakt moc nevidi, ale dá se to.

roxik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od roxik »

Sentenced píše:Jo - to me taky prekvapilo. Dal jsem citlivost myši na max a je to pro me tak akorat, mozna bych bral jeste trochu víc..... I na podsvetlení musi človek pridat, jinak toho fakt moc nevidi, ale dá se to.
ja to hral potme takze jsem videl dobre, ale i tak je to hodne tmavy
ta citlivost na max jde prezit .. ale je to uz na hranici, zkusim jeste patch....
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Tak sem se k tomu konecne dostal a je to cely nejaky zpuchrely. Na 3.obtiznost musim strilet do panaku BROKOVNICI snad 5x nez lehnou. Voni me zas brokarnou (!) snajpujou na nekolik desitek metru... Utesuje me to, ze sem jen o 379,- (s postovnym..) chudsi a ani nejak zvlast nelituju. Mnohem vic lituju penez napr za Black and White.
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Tak jsem toho Kreeda viděl a za ty tři kila rozhodně nestojí :(
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“