v praci mam matrox g550 a pIII/750mhz .. na tom to nepojedeLuke píše:Jsou dvě možnosti: bud ho zkus v práci, nebo jdi home
odpoledne doma zkusim...nemuzu zdrhnout kvuli kreedu domu
Moderátor: Baneshee

Odchod domů za účelem testování KREEDaroxik píše:v praci mam matrox g550 a pIII/750mhz .. na tom to nepojedeLuke píše:Jsou dvě možnosti: bud ho zkus v práci, nebo jdi home![]()
odpoledne doma zkusim...nemuzu zdrhnout kvuli kreedu domunevim jakou bych na to vykazal cinnost

Takze stalo (respektive stoji) to za tu cenu???Sentenced píše:Tak jsem to doma asi 3 hodinky hral a pocity jsou hmm rozporuplnýNeni to ani nic excelentního, ale ani zadná šitka. Grafika je moc pěkná, i když občas pres samu tmu nic nevidíte
Rychlost vyborna, zvuky huř než prumerny, AI dost solidní, hratelnost - uvidíme.... Po tech par hodinkach hraní težko hodnotit.
btw. nektery scény jako by vypadly z pripravovanyho Dooma III - grafika je hodne podobna screenům, ktery se válí všude po netu.... Bohužel celkove ta hra opravdu působí "levnym" dojmem

Anebo abys druhou dal kamaradoviSentenced píše:Jak rikam - neni to zadnej zázrak, ale za 299,- to podle me stojí. Dát za to 1800,- tak si asi škubu vlasy, ale takhle to bude pohodovka.... Ta grafika je fakt misty parádní. Nechapu proc jsou na druhou stranu ty zvuky (napr. moje oblibena brokovnice) tak nehorazne zmršený....
btw. pěkný je, že v cene dostaneš 2 stejny CD - asi pro sitovou parbu, jinak si to nedovedu vysvetlit. čumel jsem na to jako puk - jeste jsem snad nevidel, aby nekdo dal 2 stejny CDčka

Taky si je dostal 2?? Proto sem se na to ptal, vubec sem z toho nechapal..Sentenced píše:Jak rikam - neni to zadnej zázrak, ale za 299,- to podle me stojí. Dát za to 1800,- tak si asi škubu vlasy, ale takhle to bude pohodovka.... Ta grafika je fakt misty parádní. Nechapu proc jsou na druhou stranu ty zvuky (napr. moje oblibena brokovnice) tak nehorazne zmršený....
btw. pěkný je, že v cene dostaneš 2 stejny CD - asi pro sitovou parbu, jinak si to nedovedu vysvetlit. čumel jsem na to jako puk - jeste jsem snad nevidel, aby nekdo dal 2 stejny CDčka

Jestli ji chces je tvojeNidzo píše: Anebo abys druhou dal kamaradovi

Ja to zatim nehraju, uz sem to psal vejs, pac momentalne mam k dispozici notebook s kterym to nejde pustit a nechce se mi nad tim badat proc. A jelikoz si ted skupuju komponenty na novej stroj tak si tech par dni pockam... Uz na Kreeda doma ceka 9800Procko a Hitachi 160ka SATA, zejtra skaknu do CC pro case a zdroj a pristi tejden doufam zbytek...Sentenced píše:Jestli ji chces je tvojeNidzo píše: Anebo abys druhou dal kamaradoviNa pristim srazu, treba
2Tornquist: Jak si daleko ?? ja zatim na ty druhy lodi plny vzbourencu a nakažencu virem a celkem to jde....

Je, to bych bral, jen pochybuju, ze se na nej dostanu....Sentenced píše:Jestli ji chces je tvojeNidzo píše: Anebo abys druhou dal kamaradoviNa pristim srazu, treba

Grafika v intru a animačkách je delana alá pohled z bezpečnostní kamery - pres obraz jdou takovy pruhy jak na starý televiziroxik píše:hm tak ja mam v baleni jen 1 cd...![]()
nevim jestli je to ovladacema pro atinku, ale grafika v intru silene blikala... to jsem nevydrzel a ukoncil jsem kreeda pres spravce uloh, chtel jsem stahnout patch ale net mi jde dneska na **** takze jsem nestahl nic

jj mel jsi pravduSentenced píše:Grafika v intru a animačkách je delana alá pohled z bezpečnostní kamery - pres obraz jdou takovy pruhy jak na starý televiziNic hroznyho.

Jo - to me taky prekvapilo. Dal jsem citlivost myši na max a je to pro me tak akorat, mozna bych bral jeste trochu víc..... I na podsvetlení musi človek pridat, jinak toho fakt moc nevidi, ale dá se to.roxik píše:jj mel jsi pravduSentenced píše:Grafika v intru a animačkách je delana alá pohled z bezpečnostní kamery - pres obraz jdou takovy pruhy jak na starý televiziNic hroznyho.
zkousel jsem to hrat a nejni to spatny... az na ty chyby v prekladu, dal se mi nelibilo nastaveni citlivosti mysi.... dal jsem ji na max a porad se otacim jak ponocnej

ja to hral potme takze jsem videl dobre, ale i tak je to hodne tmavySentenced píše:Jo - to me taky prekvapilo. Dal jsem citlivost myši na max a je to pro me tak akorat, mozna bych bral jeste trochu víc..... I na podsvetlení musi človek pridat, jinak toho fakt moc nevidi, ale dá se to.