Dneska jsem to demo na Painkillera nahodil znova a bavilo me to daleko víc než včera - to je nejaky podezřelý
Painkiller
Moderátor: Baneshee
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Ve víc lidech je to celkem o nečem jiným - taky jsme to s kamošem ve 2 sjeli
Ale samotnyho me to fakt nebavilo. Jen pro pripad absolutní nudy
Dneska jsem to demo na Painkillera nahodil znova a bavilo me to daleko víc než včera - to je nejaky podezřelý
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jojo, co sme se nahrali Doom I a II + Legacy ve splitu....taky moooc good.Sentenced píše:Ve víc lidech je to celkem o nečem jiným - taky jsme to s kamošem ve 2 sjeliAle samotnyho me to fakt nebavilo. Jen pro pripad absolutní nudy
![]()
Uz se taky tesim, az si ho zaparim, at uz to vyjde na nejakym casaku, ja to na modemu tahat nebudu
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- smile4me
- Začátečník

-
Tak už sosám těch 228,5MB přes ET- data nonstop. Snad zítra večer bych to mohl taky vyzkoušet. 
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
- roxik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hm tak jsem to vcera vecer hral a postupne me to prestavalo bavit - prvni level s tema kostlifcema se mi moc libil, ale dalsi levely uz ne.... a novi nepratele taky ne
myslel jsem, ze cela hra bude v podobnym duchu/atmosfere jako ten prvni level.... ale nakonec jsem vypinal painkillera docela znechucenej & zklamanej...
myslel jsem, ze cela hra bude v podobnym duchu/atmosfere jako ten prvni level.... ale nakonec jsem vypinal painkillera docela znechucenej & zklamanej...
oldskool pc - xbox - xbox360
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak ja se naopak musim omluvit, že jsem tu na Paina mirne hodil špinu... Vzal jsem si ho z prace domu a byl jsem mirne šokovanej. (na tom kancl maslostroji uz nebudu testovat nikdy nic
) Grafika je najednou uplne špičkova, detailni a i ve vysokym rozliseni super rychlá, fyzika je taky vyborna a je radost koukat na špendlení zombíků ke zdi
Snad nejvic se mi líbil zvuk - EAX na Audigy2 je absolutne vychytanej a treba skřeky čarodejnice jsou boží (v kanclu bez zvuku ta atmosfera fakt stala za *****). Hral jsem to včera kolem pulnoci nekolikrat (zdravím sousedy
) a byl jsem fakt dost nadšenej....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No vidíšSentenced píše:Tak ja se naopak musim omluvit, že jsem tu na Paina mirne hodil špinu... Vzal jsem si ho z prace domu a byl jsem mirne šokovanej. (na tom kancl maslostroji uz nebudu testovat nikdy nic) Grafika je najednou uplne špičkova, detailni a i ve vysokym rozliseni super rychlá, fyzika je taky vyborna a je radost koukat na špendlení zombíků ke zdi
Snad nejvic se mi líbil zvuk - EAX na Audigy2 je absolutne vychytanej a treba skřeky čarodejnice jsou boží (v kanclu bez zvuku ta atmosfera fakt stala za *****). Hral jsem to včera kolem pulnoci nekolikrat (zdravím sousedy
) a byl jsem fakt dost nadšenej....
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- roxik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
prvni level skvelej (kostlifci,zombici,carodejnice) paradni atmosfera a zvuky na eax taky super - to musim s tebou souhlasit
ale dalsi casti hry byly jak vystrizeny ze serious sama - velky navaly rychlych priser primo me... spickova atmosfera prvniho levelu byla brzo tatam... a ani uz jsem si v ty rychlosti nevychutnal to prispendlovani ke zdem
ale dalsi casti hry byly jak vystrizeny ze serious sama - velky navaly rychlych priser primo me... spickova atmosfera prvniho levelu byla brzo tatam... a ani uz jsem si v ty rychlosti nevychutnal to prispendlovani ke zdem
oldskool pc - xbox - xbox360
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mě se ta hra hodně líbí, takže asi budu jedinej zastánce (možná ještě Sentroxik píše:prvni level skvelej (kostlifci,zombici,carodejnice) paradni atmosfera a zvuky na eax taky super - to musim s tebou souhlasit
- roxik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jo mě se to taky moc líbí, jen se proste ukazalo, že testovat si demíčko na GF MX400 a bez zvuku se nevyplácí... Doma to je uplne jina hra. Vybornej engine kterej na full details dela ze hry proste grafickou nádheru 
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak si to dneska po fotbale stahnu demo a uvidim, ale vidim ze to tady vsichni hrajete na masinach a ja si to zkusim rozchodit na me sestave 
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jo jatka sou to moc pekny, super je ta zbran s ctyrma cepelema. Nabehnout do davu a rozsekat je nas_acky!
Btw skoda ze ty obeseny panaci nejdou taky rozsekat...
P.S. Nejsem agresivni, nervove labilni ci jinak psychycky vysinuty clovek...
Btw skoda ze ty obeseny panaci nejdou taky rozsekat...
P.S. Nejsem agresivni, nervove labilni ci jinak psychycky vysinuty clovek...
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
- FERRO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
2 Ferro: Zkus třeba bonusweb, tam jsem to stáhnul v poho.
Jinak musim změnit názor, ta hra je stejná. Takže nic moc
, ale věřim, že až výjde plná, tak to bude o něčem jiném 
Jinak musim změnit názor, ta hra je stejná. Takže nic moc
- Lucifer
- Začátečník

Muzu s klidnym svedomim rict ze nebude.... typicky hra kterou nemusim, jako ostatni me taky bavil max. ten prvni level z dema...
Totalne bezducha rubacka bez spetky cehokoliv jineho = po par minutach n-u-d-a......
Totalne bezducha rubacka bez spetky cehokoliv jineho = po par minutach n-u-d-a......
Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ted sem to nainstaloval a pustil a zabila me az ta carodejnice na kosteti
no co mel sem malo zivota
Me to jde na plny detaily a rozliseni 1024x768.
Je to super hra. Uz se tesim na plnou
Uz to nekdo dohral? Kolik to vlastne ma kol?
Me to jde na plny detaily a rozliseni 1024x768.
Je to super hra. Uz se tesim na plnou
Uz to nekdo dohral? Kolik to vlastne ma kol?
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Me tam nejdou zapnout nejaky dve nastaveni, musel bych se kouknout co to je. Jinak to od zacatku hraju na druhou obtiznost.bokononista píše:5 kol .... a na konci je super BOSS... takove monstrum s kladivem - parada .... me to jede taky na full details - ale nejde zapnout weather
Vecer si to dam na ferovku a dohraju to
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak sem to uz dohral
Ten kladivoun nakonci mi dal docela zabrat
Prvni kolo sem mel dohrany za 12:08 minut, druhy za 31:46 minut a treti (kladivoun) za 05:13 minut
Prvni kolo sem mel dohrany za 12:08 minut, druhy za 31:46 minut a treti (kladivoun) za 05:13 minut