Command&Conquer: Generals

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Sentenced píše:
Luke píše:Nezkoušel si náhodou co se stane, co se stane, když dáš třeba 5 compů - všichni proti všem??? Neni to všichni na tebe?? :)
Zkoušel a neni - oni se fakt rubou jak vzteklý :lol: Vetsinou jdou nejdriv po nejslabším. Ja to ale nedávám, pač oni si ziskaj "promotions" jeden na druhym a pak me bombardujou, anthraxujou a fuel bombujou a to nesnášim :lol:
Ta Artilerie číny je nejhorší! To US letadlo se dá v pohodě sestřelit.
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

To jo - dá se. Ale v zerou hour ma upgrade na Mother of all Bombs a to nesestrelis :lol: Jinak ty 3 americky Thunderbolty (nebo jak se ty zeleny mrchy jmenujou) jsou taky drsný... vždycky mi sejmou skoro celou obranu.
Ja treba vubec nehraju proti číně - nesnašim jak na tebe posilaj jedno letadlo s napalmem za druhym a ničí a ničí, čimž se taky promotujou... Sice jim je vzdycky sejmeš ale oni to na tebe posilaj jak na bezicim pase. Nadhera. :D
Ja posledni dobou hraju jen a pouze za GLA Demolition Generála :twisted: Ty jejich scudy jsou proste nadherny :roll:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Sentenced píše:To jo - dá se. Ale v zerou hour ma upgrade na Mother of all Bombs a to nesestrelis :lol: Jinak ty 3 americky Thunderbolty (nebo jak se ty zeleny mrchy jmenujou) jsou taky drsný... vždycky mi sejmou skoro celou obranu.
Ja treba vubec nehraju proti číně - nesnašim jak na tebe posilaj jedno letadlo s napalmem za druhym a ničí a ničí, čimž se taky promotujou... Sice jim je vzdycky sejmeš ale oni to na tebe posilaj jak na bezicim pase. Nadhera. :D
Ja posledni dobou hraju jen a pouze za GLA Demolition Generála :twisted: Ty jejich scudy jsou proste nadherny :roll:
Ty tři thundebolty jsou taky pěkný potvory - rozmlátěj skoro vše. Nesnášim když comp-GLA má ty objevovací trotly uvnitř tvé základny! Hrál jsem proti 3 a když se ti v základně objeví 70!!! vojáků, tak to nase**! Jako obranu jsem měl rozmístěný křovíčka-snipery :-D
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jasne a nebo Apache kdyz hrajes za amíky, za činu si tam nahodne rozmistim ty jejich gatlingy.. ty jsou good. Jinak je velka sranda hrat za činu proti China Infantry Generalovi - on na tebe posila stovky pesaku a ty tvoje gatlingy je totalne šrotujou, Saving Private Ryan hadr :lol: Tohle jsou totalní jatka :roll:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Taky je zajímavý mít tak 8 Iontáků... Jako nůž máslem :lol: Když ti všichni prolejzaj základnu :lol:
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

ZH je mnohem lepší, než Generals. Ale trhá se to téměř stejně :(. Nebylo by od věci dát sem hlasování: která strana je best... :)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Ja osobne se tu bez hlasovani klidne obejdu, pač kazdymu se libi proste neco :-) Jinak je pravda, že občas se ty generals škubou na sebelepším stroji. Treba by pomohlo vypnuti REPLAYe, ale nevim jestli je to možny :?

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Sentenced píše:Ja osobne se tu bez hlasovani klidne obejdu, pač kazdymu se libi proste neco :-) Jinak je pravda, že občas se ty generals škubou na sebelepším stroji. Treba by pomohlo vypnuti REPLAYe, ale nevim jestli je to možny :?
To jo, ale každej po nějakym čase si oblíbí jednu stranu víc než ostatní. :wink: :)

btw. s REPLAY se mi to nepodařilo zjistit :( Ale zkoušim to dál. :)
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Luke píše:ZH je mnohem lepší, než Generals. Ale trhá se to téměř stejně :(. Nebylo by od věci dát sem hlasování: která strana je best... :)
Ja osobne mam nejradsi generala Townese a jeho laserovou obranu, stihacky skoro nemaji sanci a tanky a vojaci tez moc ne. Za GLA mam rad demolitions generala a jeho scud storm, ktery je opravdu omnoho silnejsi nez v puvodnim generals. Kdysi sem hraval i za cinu, ale nesnasim kdyz mi ty je**i amici znici raketometciku v bunkri :twisted:
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Mtex píše:Ja osobne mam nejradsi generala Townese a jeho laserovou obranu, stihacky skoro nemaji sanci a tanky a vojaci tez moc ne. Za GLA mam rad demolitions generala a jeho scud storm, ktery je opravdu omnoho silnejsi nez v puvodnim generals. Kdysi sem hraval i za cinu, ale nesnasim kdyz mi ty je**i amici znici raketometciku v bunkri :twisted:
gen Townes je super, ale časem mě moc nebavilo hrát defensivně, takže general Juhiz :-D. Ale většinou strany střídám, je to větší sranda. Třeba migy u nuke generála, nebo king raptor u air.... Jediná strana, za kterou mě to nebaví je stealth general do GLA.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Ja vystridal nekolik stran (USA Air, china tank ....)než jsem našel svyho favorit - General Juhziz a Demolitions :wink: To je pro me super strana, jeho scudy jsou suprovy, scud storm je niciva. Kdyz hraju proti PC tak občas zajmu nejakou US zakladnu a pak na ne poslu jejich vlastní jednotky :roll:

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Sentenced píše:General Juhziz a Demolitions
Kdo vyzkouší, za jinou stranu už hrát nebude :-D
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Luke píše:
Sentenced píše:General Juhziz a Demolitions
Kdo vyzkouší, za jinou stranu už hrát nebude :-D
No, mne se General Juhziz take libil, ale ma dosti slabou obranu i kdyz da se i sni neco ubranit. Treba necham branit scud launchery, buginy a jeste k tomu raketometciky, teroristy. No ale za us laser staci postavit par turretu a avangeru na zestrelovani raket od scudu bugin a migu a je to bez problemu :wink:
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

ja mam dx9 a vsetko ide v pohode, ale ten generals nieje zas take skvele lepsi je ten renegade
MartinFALCON
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MartinFALCON »

Tak pozor!Hraju zerohour s bráchou po síti vždy proti třem počítačům GLA BRUTAL,ja za čínu a brácha za Usa demolition generála a B2 s mother of all bombs sestřelili!!! Nevím jak to dokázali ale šla dolů!
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

MartinFALCON píše:Tak pozor!Hraju zerohour s bráchou po síti vždy proti třem počítačům GLA BRUTAL,ja za čínu a brácha za Usa demolition generála a B2 s mother of all bombs sestřelili!!! Nevím jak to dokázali ale šla dolů!
Jj dá se v pohode sestrelit, kdyz ma človek napriklad za GLA hodne tech pojizdnych gatlingu tak sejmou i Mother of all Bombs :wink:

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

2 Sent: Obrana pomocí SCUD je sice super, ale když jich máš třeba 10 a do základny se ti dostanou nepřátelské jednotky, tak SCUD neřeší, jestli jsou uprostřed tvé základny, nebo venku!!! A to je pak mazec. Polovina základny na prach... :) :(
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Luke píše:2 Sent: Obrana pomocí SCUD je sice super, ale když jich máš třeba 10 a do základny se ti dostanou nepřátelské jednotky, tak SCUD neřeší, jestli jsou uprostřed tvé základny, nebo venku!!! A to je pak mazec. Polovina základny na prach... :) :(
To máš recht - SCUDy jsou vyborna obrana pokud jsou dobre chraneny. :-) Proste nesmis za ne do ty zakladny nikoho pustit - proti PC to nepredstavuje velkej problem, ale verim ze na LAN party by to mohl bejt duvod moji prohry :)

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Sentenced píše:verim ze na LAN party by to mohl bejt duvod moji prohry :)
A to se mi právě stalo..... protivník hrál za GLA a hodil mi do základny ty rebely a bylo to......ale dostal jsem je :lol: :lol:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Luke píše:
Sentenced píše:verim ze na LAN party by to mohl bejt duvod moji prohry :)
A to se mi právě stalo..... protivník hrál za GLA a hodil mi do základny ty rebely a bylo to......ale dostal jsem je :lol: :lol:
On je to proste obrovskej rozdil hrat proti Super-mega-ultra-realistic-cool AI (tm), ktera je uplne tupá a jediny co umí je posilat toho HODNE a pak prijit na LAN party, kde človeka vyklepnou ani neví jak k tomu debaklu přišel :lol:

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“