Ta Artilerie číny je nejhorší! To US letadlo se dá v pohodě sestřelit.Sentenced píše:Zkoušel a neni - oni se fakt rubou jak vzteklýLuke píše:Nezkoušel si náhodou co se stane, co se stane, když dáš třeba 5 compů - všichni proti všem??? Neni to všichni na tebe??Vetsinou jdou nejdriv po nejslabším. Ja to ale nedávám, pač oni si ziskaj "promotions" jeden na druhym a pak me bombardujou, anthraxujou a fuel bombujou a to nesnášim
Command&Conquer: Generals
Moderátor: Baneshee
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
To jo - dá se. Ale v zerou hour ma upgrade na Mother of all Bombs a to nesestrelis
Jinak ty 3 americky Thunderbolty (nebo jak se ty zeleny mrchy jmenujou) jsou taky drsný... vždycky mi sejmou skoro celou obranu.
Ja treba vubec nehraju proti číně - nesnašim jak na tebe posilaj jedno letadlo s napalmem za druhym a ničí a ničí, čimž se taky promotujou... Sice jim je vzdycky sejmeš ale oni to na tebe posilaj jak na bezicim pase. Nadhera.
Ja posledni dobou hraju jen a pouze za GLA Demolition Generála
Ty jejich scudy jsou proste nadherny 
Ja treba vubec nehraju proti číně - nesnašim jak na tebe posilaj jedno letadlo s napalmem za druhym a ničí a ničí, čimž se taky promotujou... Sice jim je vzdycky sejmeš ale oni to na tebe posilaj jak na bezicim pase. Nadhera.
Ja posledni dobou hraju jen a pouze za GLA Demolition Generála
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ty tři thundebolty jsou taky pěkný potvory - rozmlátěj skoro vše. Nesnášim když comp-GLA má ty objevovací trotly uvnitř tvé základny! Hrál jsem proti 3 a když se ti v základně objeví 70!!! vojáků, tak to nase**! Jako obranu jsem měl rozmístěný křovíčka-sniperySentenced píše:To jo - dá se. Ale v zerou hour ma upgrade na Mother of all Bombs a to nesestrelisJinak ty 3 americky Thunderbolty (nebo jak se ty zeleny mrchy jmenujou) jsou taky drsný... vždycky mi sejmou skoro celou obranu.
Ja treba vubec nehraju proti číně - nesnašim jak na tebe posilaj jedno letadlo s napalmem za druhym a ničí a ničí, čimž se taky promotujou... Sice jim je vzdycky sejmeš ale oni to na tebe posilaj jak na bezicim pase. Nadhera.![]()
Ja posledni dobou hraju jen a pouze za GLA Demolition GenerálaTy jejich scudy jsou proste nadherny
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jasne a nebo Apache kdyz hrajes za amíky, za činu si tam nahodne rozmistim ty jejich gatlingy.. ty jsou good. Jinak je velka sranda hrat za činu proti China Infantry Generalovi - on na tebe posila stovky pesaku a ty tvoje gatlingy je totalne šrotujou, Saving Private Ryan hadr
Tohle jsou totalní jatka 
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Ja osobne se tu bez hlasovani klidne obejdu, pač kazdymu se libi proste neco
Jinak je pravda, že občas se ty generals škubou na sebelepším stroji. Treba by pomohlo vypnuti REPLAYe, ale nevim jestli je to možny 
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To jo, ale každej po nějakym čase si oblíbí jednu stranu víc než ostatní.Sentenced píše:Ja osobne se tu bez hlasovani klidne obejdu, pač kazdymu se libi proste necoJinak je pravda, že občas se ty generals škubou na sebelepším stroji. Treba by pomohlo vypnuti REPLAYe, ale nevim jestli je to možny
btw. s REPLAY se mi to nepodařilo zjistit
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja osobne mam nejradsi generala Townese a jeho laserovou obranu, stihacky skoro nemaji sanci a tanky a vojaci tez moc ne. Za GLA mam rad demolitions generala a jeho scud storm, ktery je opravdu omnoho silnejsi nez v puvodnim generals. Kdysi sem hraval i za cinu, ale nesnasim kdyz mi ty je**i amici znici raketometciku v bunkriLuke píše:ZH je mnohem lepší, než Generals. Ale trhá se to téměř stejně. Nebylo by od věci dát sem hlasování: která strana je best...
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
gen Townes je super, ale časem mě moc nebavilo hrát defensivně, takže general JuhizMtex píše:Ja osobne mam nejradsi generala Townese a jeho laserovou obranu, stihacky skoro nemaji sanci a tanky a vojaci tez moc ne. Za GLA mam rad demolitions generala a jeho scud storm, ktery je opravdu omnoho silnejsi nez v puvodnim generals. Kdysi sem hraval i za cinu, ale nesnasim kdyz mi ty je**i amici znici raketometciku v bunkri
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Ja vystridal nekolik stran (USA Air, china tank ....)než jsem našel svyho favorit - General Juhziz a Demolitions
To je pro me super strana, jeho scudy jsou suprovy, scud storm je niciva. Kdyz hraju proti PC tak občas zajmu nejakou US zakladnu a pak na ne poslu jejich vlastní jednotky 
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
No, mne se General Juhziz take libil, ale ma dosti slabou obranu i kdyz da se i sni neco ubranit. Treba necham branit scud launchery, buginy a jeste k tomu raketometciky, teroristy. No ale za us laser staci postavit par turretu a avangeru na zestrelovani raket od scudu bugin a migu a je to bez problemuLuke píše:Kdo vyzkouší, za jinou stranu už hrát nebudeSentenced píše:General Juhziz a Demolitions
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- MartinFALCON
- Začátečník

-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jj dá se v pohode sestrelit, kdyz ma človek napriklad za GLA hodne tech pojizdnych gatlingu tak sejmou i Mother of all BombsMartinFALCON píše:Tak pozor!Hraju zerohour s bráchou po síti vždy proti třem počítačům GLA BRUTAL,ja za čínu a brácha za Usa demolition generála a B2 s mother of all bombs sestřelili!!! Nevím jak to dokázali ale šla dolů!
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
2 Sent: Obrana pomocí SCUD je sice super, ale když jich máš třeba 10 a do základny se ti dostanou nepřátelské jednotky, tak SCUD neřeší, jestli jsou uprostřed tvé základny, nebo venku!!! A to je pak mazec. Polovina základny na prach...

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
To máš recht - SCUDy jsou vyborna obrana pokud jsou dobre chraneny.Luke píše:2 Sent: Obrana pomocí SCUD je sice super, ale když jich máš třeba 10 a do základny se ti dostanou nepřátelské jednotky, tak SCUD neřeší, jestli jsou uprostřed tvé základny, nebo venku!!! A to je pak mazec. Polovina základny na prach...![]()
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A to se mi právě stalo..... protivník hrál za GLA a hodil mi do základny ty rebely a bylo to......ale dostal jsem jeSentenced píše:verim ze na LAN party by to mohl bejt duvod moji prohry
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
On je to proste obrovskej rozdil hrat proti Super-mega-ultra-realistic-cool AI (tm), ktera je uplne tupá a jediny co umí je posilat toho HODNE a pak prijit na LAN party, kde človeka vyklepnou ani neví jak k tomu debaklu přišelLuke píše:A to se mi právě stalo..... protivník hrál za GLA a hodil mi do základny ty rebely a bylo to......ale dostal jsem jeSentenced píše:verim ze na LAN party by to mohl bejt duvod moji prohry![]()