Nelze se připojit přes modem
Moderátor: Don
- norenorse
- Nováček

-
Nelze se připojit přes modem
Ahoj, mám následující problém. Nemohu se dostat na internet přes modem Microcom externí USB. Najednou mi po vytočení čísla zahlásí, že číslo neexistuje. Problém je v tom, že to dělá u jakéhokoli čísla a u jakéhokoli poskytovatele, které chci připojit. Svoje číslo na mobil si prozvonim bez problémů.
Pokoušel jsem modem odebrat, nové ovladače, vytvořit nové připojení, reinstalnout XP, pořád nic.
Nesetkal se někdo z vás s takovýmto problémem?
díky všem za rady
Pokoušel jsem modem odebrat, nové ovladače, vytvořit nové připojení, reinstalnout XP, pořád nic.
Nesetkal se někdo z vás s takovýmto problémem?
díky všem za rady
- Suleky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- norenorse
- Nováček

-
- Suleky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- norenorse
- Nováček

-
- Lemra
- Čestný člen

- norenorse
- Nováček

-
- DVC64
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Možná je to blbost, ale zkusil jsi vytáčet pulzně? Na jednom telefonním hlásiči (součást alarmu, nemá to nic společného s počítači) mi tónové vytáčení nefungovalo. Pulzně to šlo. A problém byl ve špatném kontaktu kabelu mezi hlásičem a zásuvkou (ty tóny se "nějak zkreslily" a telefonní ústředna je nezkousla).
Barton 2500+ ; 8RDA3+ 2.0 ; OCZ PC433 (2x256MB) ; Sapphire 9200 64MB 128bit; Barracuda 7200.7 ST380011A ; Plextor PX-W5224TA ; Aopen H600B 350W ; Pinnacle PCTV Pro ; Philips 170B5CS
- norenorse
- Nováček

-
tak tohle mě popravdě nenapadlo.....každopádně dneska zkusim a uvidim. Díky ta tipDVC64 píše:Možná je to blbost, ale zkusil jsi vytáčet pulzně? Na jednom telefonním hlásiči (součást alarmu, nemá to nic společného s počítači) mi tónové vytáčení nefungovalo. Pulzně to šlo. A problém byl ve špatném kontaktu kabelu mezi hlásičem a zásuvkou (ty tóny se "nějak zkreslily" a telefonní ústředna je nezkousla).
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem byl u zakaznika, ktery mel stejny problem a kdyz jsem si zavolal na ohlasovnu poruch telekomu, tak mi rekli, ze toto ucastnicky cislo neprovozuje telekom, ale tele2 no a tam kdyz chci volat na inet2002, tj. cislo 971... tak musim pres telekom, tj. pouzit prevolbu 1022 aby se nasledujici cislo vytocilo pres telekom. Dobry co?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Lemra
- Čestný člen

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Presne, ale presne to samy se mi jednou stalo taky u zakaznika... 2 hodiny jsem si tam lamal hlavu nad modemem a nastavenim atd. a nakonec se zjistilo, že on vlastne vubec nejede pres telecom - tim padem mu neslo prihlasit se pres Quick a muselo se to resit - presne jak pise PavelMinarik - predcislim 1022 (telekomacky vynucovadlo )pavel.minarik píše:Dneska jsem byl u zakaznika, ktery mel stejny problem a kdyz jsem si zavolal na ohlasovnu poruch telekomu, tak mi rekli, ze toto ucastnicky cislo neprovozuje telekom, ale tele2 no a tam kdyz chci volat na inet2002, tj. cislo 971... tak musim pres telekom, tj. pouzit prevolbu 1022 aby se nasledujici cislo vytocilo pres telekom. Dobry co?
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- norenorse
- Nováček

-
Tak pánové tohle by mě ani ve snu nenapadlo. Hned to zjistim jak to je. Díky všem.....ještě že dělám pro telecomSentenced píše:Presne, ale presne to samy se mi jednou stalo taky u zakaznika... 2 hodiny jsem si tam lamal hlavu nad modemem a nastavenim atd. a nakonec se zjistilo, že on vlastne vubec nejede pres telecom - tim padem mu neslo prihlasit se pres Quick a muselo se to resit - presne jak pise PavelMinarik - predcislim 1022 (telekomacky vynucovadlo )pavel.minarik píše:Dneska jsem byl u zakaznika, ktery mel stejny problem a kdyz jsem si zavolal na ohlasovnu poruch telekomu, tak mi rekli, ze toto ucastnicky cislo neprovozuje telekom, ale tele2 no a tam kdyz chci volat na inet2002, tj. cislo 971... tak musim pres telekom, tj. pouzit prevolbu 1022 aby se nasledujici cislo vytocilo pres telekom. Dobry co?
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- norenorse
- Nováček

-