Monitor 17" z Bazaru vs. Novy za stejnou cenu

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
cherson
Začátečník
Začátečník

Monitor 17" z Bazaru vs. Novy za stejnou cenu

Příspěvek od cherson »

Nemuzu se rozhodnout zda mam zvolit Novy monitor Belinea 103026.(3490Kc)(ma s nim nekdo zkusenosti?) nebo nejakym podobnym za cenu do 4000Kc
a mezi mnitorem z bazaru.Nasel jsem SONY trinitron 17" za 3000Kc,ale nevim jestli se nejak nepokazi casem.Treba jestli se nerozostri nebo tak neco.

Slysel jsem ze ty novy se muzou za rok vyhodit

Jake mate zkusenosti s monitory z bazaru?

Opravdu potrebuju neco levnyho.
Magnusson
Nováček
Nováček

Novy!

Příspěvek od Magnusson »

Ahoj, s Belinea nemam zkusenosti, ale co jsem slysel, nejsou to dobre monitory.
Radeji bych i kvuli zaruce koupil novy. Jinak Trinitron obrazovky maji ony 2 vyrovnavaci pruhy viditelne na obrazovce, pokud Ti nevadí - me osobne ano.
Ale moje doporuceni je. Novy, ale ne Belineu.
NANAO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NANAO »

Ahoj,

náhlédni do diskuze "poradte 19" monitor" na můj příspěvek (NANAO) snad ti napomůže v rozhodování :wink: .
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Monitor 17" z Bazaru vs. Novy za stejnou cenu

Příspěvek od Sentenced »

cherson píše:Nemuzu se rozhodnout zda mam zvolit Novy monitor Belinea 103026.(3490Kc)(ma s nim nekdo zkusenosti?)
Monitory Belinea mi prijdou v pohode, za tu cenu to neni špatná volba. Z levnych monitoru se mi libi Samsung Samtron (treba model 17" BDF), ale ten je mirne dražší než tu píšeš.... Rozhodne bych vzal radsi neco z tohodle, než "vybehanej" bazarovej monitor.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

cherson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od cherson »

no ja jsem slysel ze ta monitory od Belinea se za rok muzou dat tak do bazaru... a muzem koupit dalsi protoze se na nej uz neda divat jak je romazanej. :old8: tak nevim
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

cherson píše:no ja jsem slysel ze ta monitory od Belinea se za rok muzou dat tak do bazaru... a muzem koupit dalsi protoze se na nej uz neda divat jak je romazanej. :old8: tak nevim
S temahle monitorama mam zkusenosti uz nekolik let a opravdu je po roce nikdo do bazaru neodnasi :lol: Ostatne, zaruka je tri roky, takze pokud se v ty dobe objevi nejakej problem, tak se to dá řešit....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

sem videl stary ted nejaky sony trin v bazaru... klepal se mu obraz a byl zazloutlej... hmm... a parametry uz taky nic moc... radsi bych novej...
radimmek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radimmek »

Kupoval jsem v http://www.pcskonto.cz 2 ks 17" Siemense za 2390,- s rocni zarukou a obraz maji skvely.

A rozhodne maji lepsi parametry nez nejaka Belinea !!
ASUS P4P800| Intel P4 2,8 HT| 2*256 MB A-DATA DDR400| Sapphire Radeon 9600 Atlantis| Maxtor DiamondMax Plus 9 160GB 7200 rpm (8MB)| DVD-RW NEC ND-2500A| 17" LCD LG Flatron L1715S| HP LaserJet 1010| WiFi 512 Kb/s
cherson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od cherson »

Sentenced píše:
cherson píše:no ja jsem slysel ze ta monitory od Belinea se za rok muzou dat tak do bazaru... a muzem koupit dalsi protoze se na nej uz neda divat jak je romazanej. :old8: tak nevim
S temahle monitorama mam zkusenosti uz nekolik let a opravdu je po roce nikdo do bazaru neodnasi :lol: Ostatne, zaruka je tri roky, takze pokud se v ty dobe objevi nejakej problem, tak se to dá řešit....
No nevim jestli se vztahuje zaruka taky na obraz. myslim ze ne - to znamena ze se rozmaze a nepujde reklamovat. teda podle me nebo ne?
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

cherson píše: No nevim jestli se vztahuje zaruka taky na obraz. myslim ze ne - to znamena ze se rozmaze a nepujde reklamovat. teda podle me nebo ne?
Záruka se vztahuje na všechny chyby v obraze či zobrazení apod...
Když je neostrej, tak ti ho musí vyreklamovat.
Nebo třeba když je vadná geometrie. tzn. že se to nedá nastavit pomocí user tlačítek.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
cherson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od cherson »

radimmek píše:Kupoval jsem v http://www.pcskonto.cz 2 ks 17" Siemense za 2390,- s rocni zarukou a obraz maji skvely.

A rozhodne maji lepsi parametry nez nejaka Belinea !!
a jak dlouho je uz pouzivas?
radimmek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radimmek »

a jak dlouho je uz pouzivas?
Necele dva mesice a jsou OK. Pouzivam rozliseni 1024x768 pri 100 Hz.
ASUS P4P800| Intel P4 2,8 HT| 2*256 MB A-DATA DDR400| Sapphire Radeon 9600 Atlantis| Maxtor DiamondMax Plus 9 160GB 7200 rpm (8MB)| DVD-RW NEC ND-2500A| 17" LCD LG Flatron L1715S| HP LaserJet 1010| WiFi 512 Kb/s
cherson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od cherson »

radimmek píše:
Necele dva mesice a jsou OK. Pouzivam rozliseni 1024x768 pri 100 Hz.
No me by spise zajimalo pouzivani tokovych monitoru vic jak 1 rok...
radimmek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radimmek »

To si budes muset ten rok pockat ... :-D
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“