Monitor 17" z Bazaru vs. Novy za stejnou cenu
Moderátor: maXXmilian
- cherson
- Začátečník

-
Monitor 17" z Bazaru vs. Novy za stejnou cenu
Nemuzu se rozhodnout zda mam zvolit Novy monitor Belinea 103026.(3490Kc)(ma s nim nekdo zkusenosti?) nebo nejakym podobnym za cenu do 4000Kc
a mezi mnitorem z bazaru.Nasel jsem SONY trinitron 17" za 3000Kc,ale nevim jestli se nejak nepokazi casem.Treba jestli se nerozostri nebo tak neco.
Slysel jsem ze ty novy se muzou za rok vyhodit
Jake mate zkusenosti s monitory z bazaru?
Opravdu potrebuju neco levnyho.
a mezi mnitorem z bazaru.Nasel jsem SONY trinitron 17" za 3000Kc,ale nevim jestli se nejak nepokazi casem.Treba jestli se nerozostri nebo tak neco.
Slysel jsem ze ty novy se muzou za rok vyhodit
Jake mate zkusenosti s monitory z bazaru?
Opravdu potrebuju neco levnyho.
- Magnusson
- Nováček

Novy!
Ahoj, s Belinea nemam zkusenosti, ale co jsem slysel, nejsou to dobre monitory.
Radeji bych i kvuli zaruce koupil novy. Jinak Trinitron obrazovky maji ony 2 vyrovnavaci pruhy viditelne na obrazovce, pokud Ti nevadí - me osobne ano.
Ale moje doporuceni je. Novy, ale ne Belineu.
Radeji bych i kvuli zaruce koupil novy. Jinak Trinitron obrazovky maji ony 2 vyrovnavaci pruhy viditelne na obrazovce, pokud Ti nevadí - me osobne ano.
Ale moje doporuceni je. Novy, ale ne Belineu.
- NANAO
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Re: Monitor 17" z Bazaru vs. Novy za stejnou cenu
Monitory Belinea mi prijdou v pohode, za tu cenu to neni špatná volba. Z levnych monitoru se mi libi Samsung Samtron (treba model 17" BDF), ale ten je mirne dražší než tu píšeš.... Rozhodne bych vzal radsi neco z tohodle, než "vybehanej" bazarovej monitor.cherson píše:Nemuzu se rozhodnout zda mam zvolit Novy monitor Belinea 103026.(3490Kc)(ma s nim nekdo zkusenosti?)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- cherson
- Začátečník

-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
S temahle monitorama mam zkusenosti uz nekolik let a opravdu je po roce nikdo do bazaru neodnasicherson píše:no ja jsem slysel ze ta monitory od Belinea se za rok muzou dat tak do bazaru... a muzem koupit dalsi protoze se na nej uz neda divat jak je romazanej.tak nevim
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- radimmek
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Kupoval jsem v http://www.pcskonto.cz 2 ks 17" Siemense za 2390,- s rocni zarukou a obraz maji skvely.
A rozhodne maji lepsi parametry nez nejaka Belinea !!
ASUS P4P800| Intel P4 2,8 HT| 2*256 MB A-DATA DDR400| Sapphire Radeon 9600 Atlantis| Maxtor DiamondMax Plus 9 160GB 7200 rpm (8MB)| DVD-RW NEC ND-2500A| 17" LCD LG Flatron L1715S| HP LaserJet 1010| WiFi 512 Kb/s
- cherson
- Začátečník

-
No nevim jestli se vztahuje zaruka taky na obraz. myslim ze ne - to znamena ze se rozmaze a nepujde reklamovat. teda podle me nebo ne?Sentenced píše:S temahle monitorama mam zkusenosti uz nekolik let a opravdu je po roce nikdo do bazaru neodnasicherson píše:no ja jsem slysel ze ta monitory od Belinea se za rok muzou dat tak do bazaru... a muzem koupit dalsi protoze se na nej uz neda divat jak je romazanej.tak nevim
Ostatne, zaruka je tri roky, takze pokud se v ty dobe objevi nejakej problem, tak se to dá řešit....
- Butch
- Středně pokročilý

Záruka se vztahuje na všechny chyby v obraze či zobrazení apod...cherson píše: No nevim jestli se vztahuje zaruka taky na obraz. myslim ze ne - to znamena ze se rozmaze a nepujde reklamovat. teda podle me nebo ne?
Když je neostrej, tak ti ho musí vyreklamovat.
Nebo třeba když je vadná geometrie. tzn. že se to nedá nastavit pomocí user tlačítek.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- cherson
- Začátečník

-
a jak dlouho je uz pouzivas?radimmek píše:Kupoval jsem v http://www.pcskonto.cz 2 ks 17" Siemense za 2390,- s rocni zarukou a obraz maji skvely.
- radimmek
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Necele dva mesice a jsou OK. Pouzivam rozliseni 1024x768 pri 100 Hz.a jak dlouho je uz pouzivas?
ASUS P4P800| Intel P4 2,8 HT| 2*256 MB A-DATA DDR400| Sapphire Radeon 9600 Atlantis| Maxtor DiamondMax Plus 9 160GB 7200 rpm (8MB)| DVD-RW NEC ND-2500A| 17" LCD LG Flatron L1715S| HP LaserJet 1010| WiFi 512 Kb/s
- cherson
- Začátečník

-
- radimmek
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: