Trojan.downloader.1stBar

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
tiroler
Nováček
Nováček

Trojan.downloader.1stBar

Příspěvek od tiroler »

Zdravim,
uz asi hodinu sa trapim s odstranenim tohto trojana a doposial sa mi to nepodarilo, pouzivam AVG6, TrojnaRemover6.3.3 a Spy remover. Tieto AV prog. mi nepomohli. Viete niekto z vas ako na to?

Vypis z TrojanRemover:

The windows registry attmps to run thiis programat boot time:
C:\Program Files\ISTsvc\istsvc.exe

The program is loaded by the following Registry key:ň
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

THIS FILLE APPEARS TO BE A TROJAN DOWNLOADER
Appears to contin: Trojan.downloader.1stBar

Vopred dakujem za rady
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Začni vymazáním odkazu ze sekce "run".
tiroler
Nováček
Nováček

Příspěvek od tiroler »

Zacal som vymazavat odkazy z RUN ale nepomohlo to. :(
Pomocou RegSupreme som prechadzal celu tu cestu az k RUN.
Je mi zvlastne, preco to nevie odstranit Trojan Remover.
tiroler
Nováček
Nováček

Příspěvek od tiroler »

Uz som to odstranil, zmazal som vsetko v "RUN" a zistil som, ze v tom mal prsty Trend Micro Internet Security PC Cilin 2004. :twisted:
sheeen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheeen »

Měl sem tam taky tohle svinstvo a odstranil mi to Norton One button checkup...nic jinýho si s tim nak nevědělo rady....samozřejmě Spybot to ani nenašel :lol: našlo to NoAware3.0
Brumm
Nováček
Nováček

Příspěvek od Brumm »

Mám taky problém s tímto virem. Dneska jsem zformatoval disk a nainstalovat znovu systém už je tam ten vir zas. Počítač mi bězel bez problému asi tak 3 hodiny a pak zase hlášení že se mi za 50 sekund vypne počítač. Jsem z toho už zoufalí. Používám Avast ale asi to nestačí. Prosím o radu jak se toho prevíta zbavit navěky aby se tam zas neobjevil. Moc děkuji za všechny rady.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Brumm píše:Mám taky problém s tímto virem. Dneska jsem zformatoval disk a nainstalovat znovu systém už je tam ten vir zas. Počítač mi bězel bez problému asi tak 3 hodiny a pak zase hlášení že se mi za 50 sekund vypne počítač. Jsem z toho už zoufalí. Používám Avast ale asi to nestačí. Prosím o radu jak se toho prevíta zbavit navěky aby se tam zas neobjevil. Moc děkuji za všechny rady.
WXPSP2 nebo FAQ. :wink:
Brumm
Nováček
Nováček

Příspěvek od Brumm »

Můžeš mi to napsat trochu podrobněji. Moc se v tom neorijentuju. Nejsem v tom zrovna největši odborník.
Brumm
Nováček
Nováček

Příspěvek od Brumm »

Ještě jsem k tomu chtěl dodat že avast mi ten vir několikrát našel a odstranil ale vždy se ukázal znovu. Jo a té obrovské pravopisné hrubky v předeškém přízpěvku si prosím nevšímejte :)
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Brumm píše:Můžeš mi to napsat trochu podrobněji. Moc se v tom neorijentuju. Nejsem v tom zrovna největši odborník.
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=7981
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
artaz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od artaz »

WXPSP2=Windows XP Service Pack 2
FAQ=zkratka, v českém znění NEJČASTĚJI KLADENÉ OTÁZKY
PC:AMD 64 3200+, MSI K8N NEO Pl. ed. bios Award 1.4, Transcend 512MB 500MHz, Maxtor 120Gb sata, MSI GF 5900XT, Forton 350W 12cm fun, myš MX510, kl. Genius Kb-16e, Flopy mech., DWD RW Lite-On 1653S, case EC 8830, ADI P755, Creative 5.1 P580, Sound Blaster Live, MSI Bluetooth k moji T610 , T630 a k750i@w800i+další vylepšení :)
Notebook: Asus A6KM-Q070
Brumm
Nováček
Nováček

Příspěvek od Brumm »

Už je mi vše jasné. Dík za všechny rady. Jenom se stále snažím stáhnout ten SP2 ze stránek microsoftu. Akorát se mi to stále nedaří. Windows update mi stahne všelijaké aktualizace ale SP2 stále né a né stahnout.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Brumm píše:Už je mi vše jasné. Dík za všechny rady. Jenom se stále snažím stáhnout ten SP2 ze stránek microsoftu. Akorát se mi to stále nedaří. Windows update mi stahne všelijaké aktualizace ale SP2 stále né a né stahnout.
zkus tuhle verzi ;-)

http://www.microsoft.com/downloads/deta ... 368d3cdb5a
ignorelist: kremrole a dezoláti
Brumm
Nováček
Nováček

Příspěvek od Brumm »

Jo tohle už konečně funguje. Ještě jednou moc dik. Snad se toho viru už konečně zbavím navždy. :)
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“