Trojan.downloader.1stBar
- tiroler
- Nováček

Trojan.downloader.1stBar
Zdravim,
uz asi hodinu sa trapim s odstranenim tohto trojana a doposial sa mi to nepodarilo, pouzivam AVG6, TrojnaRemover6.3.3 a Spy remover. Tieto AV prog. mi nepomohli. Viete niekto z vas ako na to?
Vypis z TrojanRemover:
The windows registry attmps to run thiis programat boot time:
C:\Program Files\ISTsvc\istsvc.exe
The program is loaded by the following Registry key:ň
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
THIS FILLE APPEARS TO BE A TROJAN DOWNLOADER
Appears to contin: Trojan.downloader.1stBar
Vopred dakujem za rady
uz asi hodinu sa trapim s odstranenim tohto trojana a doposial sa mi to nepodarilo, pouzivam AVG6, TrojnaRemover6.3.3 a Spy remover. Tieto AV prog. mi nepomohli. Viete niekto z vas ako na to?
Vypis z TrojanRemover:
The windows registry attmps to run thiis programat boot time:
C:\Program Files\ISTsvc\istsvc.exe
The program is loaded by the following Registry key:ň
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
THIS FILLE APPEARS TO BE A TROJAN DOWNLOADER
Appears to contin: Trojan.downloader.1stBar
Vopred dakujem za rady
- Shit
- Odborník PCT

- tiroler
- Nováček

- tiroler
- Nováček

- sheeen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Brumm
- Nováček

-
Mám taky problém s tímto virem. Dneska jsem zformatoval disk a nainstalovat znovu systém už je tam ten vir zas. Počítač mi bězel bez problému asi tak 3 hodiny a pak zase hlášení že se mi za 50 sekund vypne počítač. Jsem z toho už zoufalí. Používám Avast ale asi to nestačí. Prosím o radu jak se toho prevíta zbavit navěky aby se tam zas neobjevil. Moc děkuji za všechny rady.
- Shit
- Odborník PCT

WXPSP2 nebo FAQ.Brumm píše:Mám taky problém s tímto virem. Dneska jsem zformatoval disk a nainstalovat znovu systém už je tam ten vir zas. Počítač mi bězel bez problému asi tak 3 hodiny a pak zase hlášení že se mi za 50 sekund vypne počítač. Jsem z toho už zoufalí. Používám Avast ale asi to nestačí. Prosím o radu jak se toho prevíta zbavit navěky aby se tam zas neobjevil. Moc děkuji za všechny rady.
- Brumm
- Nováček

-
- Brumm
- Nováček

-
- Max Casper
- Začátečník

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=7981Brumm píše:Můžeš mi to napsat trochu podrobněji. Moc se v tom neorijentuju. Nejsem v tom zrovna největši odborník.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
- artaz
- Začátečník

WXPSP2=Windows XP Service Pack 2
FAQ=zkratka, v českém znění NEJČASTĚJI KLADENÉ OTÁZKY
FAQ=zkratka, v českém znění NEJČASTĚJI KLADENÉ OTÁZKY
PC:AMD 64 3200+, MSI K8N NEO Pl. ed. bios Award 1.4, Transcend 512MB 500MHz, Maxtor 120Gb sata, MSI GF 5900XT, Forton 350W 12cm fun, myš MX510, kl. Genius Kb-16e, Flopy mech., DWD RW Lite-On 1653S, case EC 8830, ADI P755, Creative 5.1 P580, Sound Blaster Live, MSI Bluetooth k moji T610 , T630 a k750i@w800i+další vylepšení 
Notebook: Asus A6KM-Q070
Notebook: Asus A6KM-Q070
- Brumm
- Nováček

-
- zombux
- Odborník PCT

zkus tuhle verziBrumm píše:Už je mi vše jasné. Dík za všechny rady. Jenom se stále snažím stáhnout ten SP2 ze stránek microsoftu. Akorát se mi to stále nedaří. Windows update mi stahne všelijaké aktualizace ale SP2 stále né a né stahnout.
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... 368d3cdb5a
ignorelist: kremrole a dezoláti