Nový case kupovat nebudu mám dostačujíci k mé spokojenosti...Winner (střibrny)Po menších upravach budou otvory na větraky kde bude potřeba:) ...No pod zdroj se mi nevleze už nic je tam ta 80ka Nad ní hned zdroj a pod ní hned hliník ze silencera...
No myslíte teda že je lepší na ty hdd foukat ...Však to punde všecko rovnou na toho silencera...A on nebude sát pěkně čerstvotáž vzduch od spodu ale asi se to mixne stím teplym od Hardisku...
Pravě sem myslel že udělat podtlak a odsát co nejvíce tepla a pěkně nasátvat jen čersvy vzduch...od spodu...
A ten spodni rovnou pod grafiku nedám mám tam ještě Zvuk SB Live!5.1...Jej teď sem vidím že ten silencer má vrtuli tak že ta zvukovka tam vubec nezasahuje...posunu ho více pod něho bude to každopádně... lepčí...
Na ty 120 by místo bylo dole a nahoře možná i před hadrama...ale nechci to mít zase jako vrtulník...Hlučne...
Taky jsem dneska v rachotě došel na to že asi tam nenechám ty Arctic Coling větráky z tím TC...Bo podlemně jsou daleko od tepelnych zdroju a točí pomalu ...Např teď mi ten před hadrama točí jen 790...On má totíž to čídlo ve středu te vrtule...A ta je smozřejmně pěkně daleko...sice ten u těch hardisku je dost blizko cca ...půl centimetra(teplota hdd zrovna teď 33)...Ale točí málo si myslím...
No samo že to ten case stojí na nožičkách...Aby tam ta kterou tam budu teprve dávat 120 mněla kudy sát...

WT bez větráku na bočnici,nebude lepší když mu tam bude něco ještě vhánět?pěkně zprudka...nechám ho ať točí o dost pomaleji než ten na Procáku...aby nedocházelo k nějakym větrným vírum nebo co by tam mohlo vzniknout kdyby ten na bočnici foukal rychleji než by ten na procáku stačil sát...
No možna je ten vrchni větrák asi fakt zbytečný...Bo když budou nad sebou tak ten čerstvý vzduch tam pravděpodobně proletí jako prd přes trenky

...Pokud ho uplně nevypustím tak ho posunu nad mechaniky...