Centrino 1.5 dothan
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: mobilita
obojeoutlier píše:A co myslíte pod pojmem "mobilita"? Výdrž baterek nebo váhu?
BTW, docela mě překvapuje, že se prodávají notebooky s procesorama Celeron-M okolo 1.5 GHz. To jsou procesory stejně výkonné jako stolní Celerony na stejné frekvenci?
celerony-M vychazeji z pentia-m, ale nemaj speed step a maji mensi cache... vykon je vyssi jak u desktop celernu
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
http://notebook.cz/__/,clanky,kratke-zp ... index.htmlDigitaldoom píše:hmmm super cenaPalec123 píše: No tak tohle CPU se da koupit treba tady http://petracomp.netdirect.cz/Default.a ... &TYPTREE=1a já chtěl kupovat P4 prescota za 6000,-
![]()
no ale k němu potřebuju ještě desku....ta se dá koupit kde?
Musis hledat dal az najdes tu pravou vyvolenou
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- marao
- Červená karta

-
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- marao
- Červená karta

-
- Wiruz
- Pokročilý

no nouta asi tezko, ale klasickou desktopovou desku uplne fpohode, jen je problem ji u nas sehnat, ale v japonsku uz se fpohode prodavaj za nekrestansky prasule, ale vykon za to pak stoji, takovej dothan @ 2,1GHz da pokourit i A64 3800+
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Spectral
- Středně pokročilý

-
No snad by mohl jít taktnout i ten notes, jen to chce najít soft na přetakt pod Winama, kterej bude chodit s tou notebookovou fošnou... Já jsem se k tomu hledání ještě neodhodlal, zkoušel jsem jenom ClockGen a ten podporuje Pentium-M pouze na DFI deskách. Nic pro můj Acer.Wiruz píše:no nouta asi tezko, ale klasickou desktopovou desku uplne fpohode, jen je problem ji u nas sehnat, ale v japonsku uz se fpohode prodavaj za nekrestansky prasule, ale vykon za to pak stoji, takovej dothan @ 2,1GHz da pokourit i A64 3800+
Veterán
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele: