gmail
- johny128
- Začátečník

- zombux
- Odborník PCT

- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- johny128
- Začátečník

- Misteryyy
- Žlutá karta

-
- johny128
- Začátečník

ak mi prezradis tvoj mail tak ti poslem kludne aj ja jednuMisteryyy píše:Cus, nevim jak to cely funguje. Ale nechtel by mi nekdo poslat pozvanku do GMailu? moc prosim
inac http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... &start=120
//poslane
- majkl.lowec
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a využíváte službu GMAIL DRIVE - docela dobrý, potřebuju komunikovat(posílat data) s bráchou(praha - pardubice), tak to oba máme naistalovaný a jednoduše si takhle posíláme data, žádny ftp a omezený kapacity(teda píšou že jeden soubor maximálně 10mb) a celkem stále to 1GB. drag and drop je holt skvělá věc 
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no právě jsem gmail drive nainstaloval, ale nějak to nechce fachčit. Připojení se mi vůbec nepovede...napíše, že čas vypršel...nebo je třeba to v nastavení nějak aktivovat? thx
//EDIT: problém je ve firewallu. Nevíte, co je to za proces, port, ip?
//EDIT: explorer.exe jsem byl nějak paranoidní že jsem mu zakázal net
//EDIT: problém je ve firewallu. Nevíte, co je to za proces, port, ip?
//EDIT: explorer.exe jsem byl nějak paranoidní že jsem mu zakázal net
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- majkl.lowec
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No celá tahle akce má ještě řadu much, takže možná v nějaké další verzi se dočkáme těchto nastavení jako třeba volby ohledně firewallu. Ješte mě docela zlobí délka názvu souboru. Když je moc velká( přes asi 8 znaku) házi mi to nějaké chybky.karf píše: //EDIT: problém je ve firewallu. Nevíte, co je to za proces, port, ip?
...trošku sem nechytil ten kontextkarf píše://EDIT: explorer.exe jsem byl nějak paranoidní že jsem mu zakázal net
- johny128
- Začátečník

majkl.lowec píše:...trošku sem nechytil ten kontextkarf píše://EDIT: explorer.exe jsem byl nějak paranoidní že jsem mu zakázal net
inac mne osobne sa to nepaci, tie limity a tak...dobre ftp s neobmedzenym priestorom to isti
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no a je tu další problémek. Nahrál jsem si tam jednu mp3 4MB a video 9,9MB a pustím outlook (mam mezi účtama i gmail) a přišlo mi těch 14MB pěkně poštou. Co s tím. Soubory jsem zkoušel dát i do nějaké složky, ale prostě mi je to stáhne do outlooku jako novej mail. Dá se s tím něco dělat? myslel jsem, že by to šlo používat jako diskovej prostor, ale gmail drive se chová jako odeslání přílohy. dík
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
- johny128
- Začátečník

- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- johny128
- Začátečník

- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
trochu ot, ale pokud potrebujete prenest vetsi soubor tak seznam se chysta behem pristich par dnu zvysit velikost prilohy na +/- 13mbjohny128 píše:lol, limit je tusim ze 5MB , alebo 10, teraz som si nie isty, ale skor to vidim na tych 5Jasper píše:Nevite maximalni moznou velikost prilohy, kterou bych mohl pres gmail poslat. Nezkouseli jste nekdo poslat treba 300MB?
0118 999 881 999 119 7253
- johny128
- Začátečník

nie je to v ramci toho "zavolaj/posli sms a aktivuj..." ?cool.user píše:trochu ot, ale pokud potrebujete prenest vetsi soubor tak seznam se chysta behem pristich par dnu zvysit velikost prilohy na +/- 13mb
inac http://s2.yousendit.com , ale kvoli "time outom" obcas nepouzitelne..ale obcas zase posluzi vyborne
- dech
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: gmail
zdarte, jsem si ted zalozil ucet na gmailu protoze na puvodni schranku mi chodi uz nejak moc spamu(centrum.cz).
no ale nejak se mi nedari rozumne nastavit filtry: potrebuju aby se mi maily ktere prijdou z ruznych adres oznacili jednim stitkem a chci to dat v ramci jendoho filtru (nechci delat filtr pro kazdou adresu), takze bych si myslel ze staci ty adresy napsat do radku za sebe (oddelit carkou a mezerou )a pude to,ale ono nejde.....nevite v cem je problem. jo a pokud se mi podari nacpat vic adres do kolonky "odesilatel" tak nevite jestli ten gmail aplikuje ten filtr na mail ktery ma vsechny tyto odesilatele(coz by byla blbost) nebo zda staci jedna adresaa z toho seznamu aby se ten filtr aplikoval?....proste zasadni otazka je: zda lze napsat vice adres/slov do řádků kde se definují filtry tak aby to fungovalo
diky
no ale nejak se mi nedari rozumne nastavit filtry: potrebuju aby se mi maily ktere prijdou z ruznych adres oznacili jednim stitkem a chci to dat v ramci jendoho filtru (nechci delat filtr pro kazdou adresu), takze bych si myslel ze staci ty adresy napsat do radku za sebe (oddelit carkou a mezerou )a pude to,ale ono nejde.....nevite v cem je problem. jo a pokud se mi podari nacpat vic adres do kolonky "odesilatel" tak nevite jestli ten gmail aplikuje ten filtr na mail ktery ma vsechny tyto odesilatele(coz by byla blbost) nebo zda staci jedna adresaa z toho seznamu aby se ten filtr aplikoval?....proste zasadni otazka je: zda lze napsat vice adres/slov do řádků kde se definují filtry tak aby to fungovalo
diky
CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+ (65nm), MB: Biostar TA690G, GK: GAINWARD BLISS HD4850 Goes Like Hell, 512MB DDR5, RAM: 2GB DDR2 (800Mhz), HDD:160GB WD, DVD:LG DVD RW 4082B, cpu chladič: Arctic Cooling Alpine 64, Case: CoolerMaster Elite 331 Zdroj: Fortron ATX-400PNF 400W, LCD: Samsung SyncMaster 205BW
- Ramirez
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Namiesto čiarky a medzery skús na oddelenie znak | .dech píše:lze napsat vice adres/slov do řádků kde se definují filtry tak aby to fungovalo
Settings -> General -> Language -> Český.Jasper píše:Nevite jak na gmailu nastavit cestinu? Nekde sem tam nasel, ze preklad je hotov ze 100%, ale nikde sem nenasel nastaveni![]()
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Není náhodou GMail drive proti pravidlům? Kdesi jsem zaslechl, že už kvůli tomuto pár účtů smazali..
Jestli jsem dobře pochopil, tak to funguje na tom způsobu, že když něco přetáhnete přes průzkumníka na gmailfs, tak se vytvoří koncept mailu (odešle se sám sobě?) a ten se uloží do přijatých mailů.. A když chce někdo otevřít gmailfs tak se načtou maily s předmětem gmailfs (nebo něco podobnýho)..
Jestli jsem dobře pochopil, tak to funguje na tom způsobu, že když něco přetáhnete přes průzkumníka na gmailfs, tak se vytvoří koncept mailu (odešle se sám sobě?) a ten se uloží do přijatých mailů.. A když chce někdo otevřít gmailfs tak se načtou maily s předmětem gmailfs (nebo něco podobnýho)..
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů