gmail

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
pavca
Nováček
Nováček

gmail

Příspěvek od pavca »

Může někdo poradit jak se zbavit gmailu ?
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

prihlas sa > settings > Account Settings » > Delete Account > Delete Gmail Service
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

přesun z OS MS do webu
ignorelist: kremrole a dezoláti
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Nevite jak na gmailu nastavit cestinu? Nekde sem tam nasel, ze preklad je hotov ze 100%, ale nikde sem nenasel nastaveni :( :(
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

Jasper píše:Nevite jak na gmailu nastavit cestinu? Nekde sem tam nasel, ze preklad je hotov ze 100%, ale nikde sem nenasel nastaveni :( :(
no toto som tiez hladal, ale imho moznost nastavit si iny jazyk ako anglinu som nenasiel, takze sa este asi preklada
Misteryyy
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od Misteryyy »

Cus, nevim jak to cely funguje. Ale nechtel by mi nekdo poslat pozvanku do GMailu? moc prosim :?
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

Misteryyy píše:Cus, nevim jak to cely funguje. Ale nechtel by mi nekdo poslat pozvanku do GMailu? moc prosim :?
ak mi prezradis tvoj mail tak ti poslem kludne aj ja jednu :)
inac http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... &start=120

//poslane
majkl.lowec
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majkl.lowec »

a využíváte službu GMAIL DRIVE - docela dobrý, potřebuju komunikovat(posílat data) s bráchou(praha - pardubice), tak to oba máme naistalovaný a jednoduše si takhle posíláme data, žádny ftp a omezený kapacity(teda píšou že jeden soubor maximálně 10mb) a celkem stále to 1GB. drag and drop je holt skvělá věc :-D
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

no právě jsem gmail drive nainstaloval, ale nějak to nechce fachčit. Připojení se mi vůbec nepovede...napíše, že čas vypršel...nebo je třeba to v nastavení nějak aktivovat? thx

//EDIT: problém je ve firewallu. Nevíte, co je to za proces, port, ip?

//EDIT: explorer.exe jsem byl nějak paranoidní že jsem mu zakázal net :?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
majkl.lowec
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majkl.lowec »

karf píše: //EDIT: problém je ve firewallu. Nevíte, co je to za proces, port, ip?
No celá tahle akce má ještě řadu much, takže možná v nějaké další verzi se dočkáme těchto nastavení jako třeba volby ohledně firewallu. Ješte mě docela zlobí délka názvu souboru. Když je moc velká( přes asi 8 znaku) házi mi to nějaké chybky.
karf píše://EDIT: explorer.exe jsem byl nějak paranoidní že jsem mu zakázal net :?
...trošku sem nechytil ten kontext :D
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

majkl.lowec píše:
karf píše://EDIT: explorer.exe jsem byl nějak paranoidní že jsem mu zakázal net :?
...trošku sem nechytil ten kontext :D
:) ten gmail drive mu nesiel ked mal zapnuty firewall a ide mu az ked povoli explorer.exe ktory mal doteraz nastaveny vo firewalle tak aby nemal pristup na net :)

inac mne osobne sa to nepaci, tie limity a tak...dobre ftp s neobmedzenym priestorom to isti :oops:
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

no a je tu další problémek. Nahrál jsem si tam jednu mp3 4MB a video 9,9MB a pustím outlook (mam mezi účtama i gmail) a přišlo mi těch 14MB pěkně poštou. Co s tím. Soubory jsem zkoušel dát i do nějaké složky, ale prostě mi je to stáhne do outlooku jako novej mail. Dá se s tím něco dělat? myslel jsem, že by to šlo používat jako diskovej prostor, ale gmail drive se chová jako odeslání přílohy. dík
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

ak to nevyriesi premiestnenie toho mailu do nejakej labels napr(alebo medzi drafts) tak jedine iny ucet...
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Nevite maximalni moznou velikost prilohy, kterou bych mohl pres gmail poslat. Nezkouseli jste nekdo poslat treba 300MB?
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

Jasper píše:Nevite maximalni moznou velikost prilohy, kterou bych mohl pres gmail poslat. Nezkouseli jste nekdo poslat treba 300MB?
lol, limit je tusim ze 5MB , alebo 10, teraz som si nie isty, ale skor to vidim na tych 5
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

johny128 píše:
Jasper píše:Nevite maximalni moznou velikost prilohy, kterou bych mohl pres gmail poslat. Nezkouseli jste nekdo poslat treba 300MB?
lol, limit je tusim ze 5MB , alebo 10, teraz som si nie isty, ale skor to vidim na tych 5
trochu ot, ale pokud potrebujete prenest vetsi soubor tak seznam se chysta behem pristich par dnu zvysit velikost prilohy na +/- 13mb
0118 999 881 999 119 7253
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

cool.user píše:trochu ot, ale pokud potrebujete prenest vetsi soubor tak seznam se chysta behem pristich par dnu zvysit velikost prilohy na +/- 13mb
nie je to v ramci toho "zavolaj/posli sms a aktivuj..." ?

inac http://s2.yousendit.com , ale kvoli "time outom" obcas nepouzitelne..ale obcas zase posluzi vyborne :)
dech
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: gmail

Příspěvek od dech »

zdarte, jsem si ted zalozil ucet na gmailu protoze na puvodni schranku mi chodi uz nejak moc spamu(centrum.cz).
no ale nejak se mi nedari rozumne nastavit filtry: potrebuju aby se mi maily ktere prijdou z ruznych adres oznacili jednim stitkem a chci to dat v ramci jendoho filtru (nechci delat filtr pro kazdou adresu), takze bych si myslel ze staci ty adresy napsat do radku za sebe (oddelit carkou a mezerou )a pude to,ale ono nejde.....nevite v cem je problem. jo a pokud se mi podari nacpat vic adres do kolonky "odesilatel" tak nevite jestli ten gmail aplikuje ten filtr na mail ktery ma vsechny tyto odesilatele(coz by byla blbost) nebo zda staci jedna adresaa z toho seznamu aby se ten filtr aplikoval?....proste zasadni otazka je: zda lze napsat vice adres/slov do řádků kde se definují filtry tak aby to fungovalo
diky
CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+ (65nm), MB: Biostar TA690G, GK: GAINWARD BLISS HD4850 Goes Like Hell, 512MB DDR5, RAM: 2GB DDR2 (800Mhz), HDD:160GB WD, DVD:LG DVD RW 4082B, cpu chladič: Arctic Cooling Alpine 64, Case: CoolerMaster Elite 331 Zdroj: Fortron ATX-400PNF 400W, LCD: Samsung SyncMaster 205BW
Ramirez
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramirez »

dech píše:lze napsat vice adres/slov do řádků kde se definují filtry tak aby to fungovalo
Namiesto čiarky a medzery skús na oddelenie znak | .
Jasper píše:Nevite jak na gmailu nastavit cestinu? Nekde sem tam nasel, ze preklad je hotov ze 100%, ale nikde sem nenasel nastaveni :( :(
Settings -> General -> Language -> Český.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Není náhodou GMail drive proti pravidlům? Kdesi jsem zaslechl, že už kvůli tomuto pár účtů smazali..

Jestli jsem dobře pochopil, tak to funguje na tom způsobu, že když něco přetáhnete přes průzkumníka na gmailfs, tak se vytvoří koncept mailu (odešle se sám sobě?) a ten se uloží do přijatých mailů.. A když chce někdo otevřít gmailfs tak se načtou maily s předmětem gmailfs (nebo něco podobnýho)..
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“