Richard Burns Rally

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Killmistr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Killmistr »

Delarge píše:Samozřejmě, že pokud budete chtít soupeřit s těma úplně nejlepšíma z nejlepších (myslim tim na světě)....Já třeba mám na všech tratích kromě Francie (Fr SUXX :oops: ) rekordní časy....
Hod sem nejakej link. Rad bych si srovnal casy.
Asfalt a klavasnice proste nejdou dohromady. Tahle kombinace me stvala od dob Colina 2.
Benu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Benu »

Chci se zeptat jestl-li RBR hraje někdo se slabším procesorem než je výrobcem uváděných 1,6GHz. Mě se ta hra vždy zasekne, pomůže jen tvrdý restart. Pokud ale jede, tak pěkně a plynule. Konkrétně mám obavu jest-li mému procesoru nechybí nějaké instrukce (celeron Tualatin). Takže hraje to někdo na Tualatinu? Já bych si tu hru chtěl koupit, ale nechci riskovat, že nepojede.
_Honza_
Nováček
Nováček

Příspěvek od _Honza_ »

Mě se při tétpo hře vždy restartuje počítač nebo se objeví modré okno s nějakou závažnou chbou systému windows.Nevíte čím by to mohlo být?ostatní hry mi jdou v pohodě.Mám win XP s SP2
P43,0E,Msi Combo 915P,1GB dual chanel kingston 400 MHZ,Leadtek 6600GT,160 GB SATA WD,SONY DVD-RW,LCD SONY 17' SDM-HX73
Zanach
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zanach »

tudu, _Honza_: Ja hraju na Athlonu popsanym dole a celkem v pohode. Ze zacatku mi to vymrzlo hned pri startu, ale pak jsem nahral patch 1.2 a od te doby naprosto v pohode.
MSI K8N NEO4 FI, AMD Opteron 144@2492MHz + Arctic-Cooling FREEZER 64 PRO, 2x A Data 512 MB 500Mhz DDR, Radeon 1950GT 512MB, Seagate Barracuda 7200.9 160 GB, 7200.11 500GB Logitech MOMO racing wheel
John Keats
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od John Keats »

Takze panove, nejpozdeji zitra se Vam predvedu sve umeni, nektere trate mi jdou vice nektere mene, ale po shlednuti videa kdy nakej manik zajel ve Francii RZ1 za 2:32 si pripadam jako zabar. ale klobouk dolu take prad vama . Harwoodforest pod 3:30 .. no musim trenovat. stahl jsem si nejake nove skina aut a je to ted mnohem zabavnejsi. takze se tesim az obnovime casove souboje ...

Vivat RB Rally
Barton 2500+@220*11, VCore 1,67V Watercooled / ASUS A7N8X-Deluxe Watercooled / Kingstone 512MB 400DDR+ A-Data 512MB DDR500 /ATI ASUS X800 XT PE @GPU600-DDR1200 Watercooled / Seagate 80GB ATA-100 8MBcache Watercooled / SB Audigy / TEAC 32x / Logitech Cordless Mouseman optical + Logitech MX510 / SONY 19" E400
Zanach
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zanach »

John Keats: no, mas hodne slusny casy, konecne to tady snad trochu ozije :-)
MSI K8N NEO4 FI, AMD Opteron 144@2492MHz + Arctic-Cooling FREEZER 64 PRO, 2x A Data 512 MB 500Mhz DDR, Radeon 1950GT 512MB, Seagate Barracuda 7200.9 160 GB, 7200.11 500GB Logitech MOMO racing wheel
John Keats
Začátečník
Začátečník

dik a stale se zlepsuju, dneska se mi podarilo zajet pekne francii RZ4 ... dal jsem novej skin na 206 a novej zvuk, oboji fakt parada, rikam si zajedu to jen tak, at si muzu vychutnat replay a uuuups .. jen o 3 desetinky horsi nez Killmistr tusim ... :)))))

:twisted: jde nekdo do souboje na asfaltu ? :twisted:
Naposledy upravil(a) John Keats dne pon 17. led 2005, 12:18, celkem upraveno 1 x.
Barton 2500+@220*11, VCore 1,67V Watercooled / ASUS A7N8X-Deluxe Watercooled / Kingstone 512MB 400DDR+ A-Data 512MB DDR500 /ATI ASUS X800 XT PE @GPU600-DDR1200 Watercooled / Seagate 80GB ATA-100 8MBcache Watercooled / SB Audigy / TEAC 32x / Logitech Cordless Mouseman optical + Logitech MX510 / SONY 19" E400
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

John Keats píše:dik a stale se zlepsuju, dneska se mi podarilo zajet pekne francii RZ4 ... dal jsem novej skin na 206 a novej zvuk, oboji faky parada, rimak si zajedu to jen tak, at si muzu vychutnat replay a uuuups .. jen o 3 desetinky horsi nez Killmistr tusim ... :)))))

:twisted: jde nekdo do souboje na asfaltu ? :twisted:
Hrajes na klavesce nebo na volantu? Popr. jakej mas volant?
John Keats
Začátečník
Začátečník

klavesnice, ale dlouho jsem si zvykal. v Mc Rae rally je to pohoda, tam jede auto jako vznasedlo, ale tady to byl orisek, ale ta grafika a chovani auta me primrazilo k zidli a tak jsme se postupne ucil a stale se ucim.

mel jsem doma pujcenej jakejsi volnat s feedbackem , ale s nim me neslo jet ani rovne :twisted: a tak jsem zustal na klavesach ...

ted uz mi dokonce zacina vadit, jak automat spatne radi, tak mozna prejdu na manual. uz ted si radeji sam podrazuju, bo to stoji uplne a prd
Killmistr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Killmistr »

John Keats píše:na 206 a novej zvuk...
Kde jsi stahl zvuk? je tam i na Xsaru?
Rider Diver
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rider Diver »

Uff, vy jste tedy pacienti. Chtěl jsem nafrkat nějaké časy do výsledků, ale když to vidím, tak musím ještě trochu zatahat abych nebyl všem pro smích... :oops:
Nic méně snaha tu je a školu už jsem dal za 1:22:10 z kokpitu, MOMO a plnej manuál. Ta hra je vynikající i se svýma mouchama. Pro rally masochisty dar z nebes :-D Baaj
AMD64 3+@35+, Abit AV8Pro, 2x512 A-data 566 2-2-2-5, ATI X800XTpe 580/1200, 2xHDD Samsung 80GB RAID 0, Audigy 2ZS
John Keats
Začátečník
Začátečník

tak panove uzasna stranka www.bhmotorsports.com/rbr

v sekci download mate rozdele: zvuky, skiny a update a vsechno mozne. v diskusich zjistite dalsi vychytavky. mimo jine tam uz testujou Focus WRC, a 307 WRC a jeden cech pracuje ma Fabii.

mam nejake lepsi casy, ale nemam je s sebou v praci tak to z domu updatnu.

mmch jsou tam ke stahnuti replaye vsech trati a ty casy jsou brutalni, cekal jsem nejake zkracovani, jenze manik co zajede franci rz 1 pod 1:30 jede cistou stopu jakoby nic, jen tak pohodicka s rodinkou na vylete :twisted:
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Tak se taky přidám. Po obrovském úsilí jsem tuhle hru taky kooooonečně sehnal( holt už nemám takové kontakty jako na výšce) a je to prostě bomba. Nainstaloval jsem to a začal hrát školu. Po hodině bylo hotovo, ale ten poslední test mi dal celkem zabrat. Hrál jsem na gamepadu. Kdysi jsem hrál na klávesnic, ale od té doby co mám gamepad tak auto už jen na něm( třeba Colin 4 s gamepadem prostě paráda, Underground 2 ještě lepší). Přesto jsem hned druhý den bežel pro volant s FF. (Logitech-přesně si nepamatuju).

S volantem jsem mnohem pomalejší než s tím gamepadem. Je to prostě jiné ovládání a člověk si na to musí zvyknout, s gamepedem jsem byl ze začátku takz mnohem pomalejší a teď na něj nedám dopustit. Ale zážitek s volantem je to úplně jiný. Pošlete to smykem do zatáčky a cítíte jak vám klesá odpor na volantu a v okamžiku, kdy se to úplně urve, tak zmizí úplně a můžete pádlovat jak chcete a stejně letíte do škarpy, na prostě nádhera. Kvůli volantu jsem zase nainstaloval CMR2 (podle mě zatím nepřekonaný díl téhle serie) a hraju to znova. Chci si natrénovat řízení volantem než se pustím do toho Richerda ( vím, že je to úplně jíné, ale i tak to chci zkusit)

Jediný problém,, ale zato obrovský je momentálně moje grafika. FX 5200 a ještě k tomu jen 64 bit sběrnice, prostě vůbec nestíhá. Mám to 800x600 na low a když jsou nějaké náročnější podmínky ( třeby prší nebo hodně stromů a pod) tak to jede tak ne 17 fps což už je hodně znát. Když je nádherně tak udělá i 50.
Prostě chtěl bych to vyměnit, za nějaký lepší kousek (Nvidia není podmínkou). Cena tak do 3500. Všechno bude lepší než tohle tak když tak hoďte nějaký tip. Pokud by někdo věděl o nějakém starém kousku tak bych to taky bral.
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Tak na volant jsem di už celkem zvykl, ale ten poslední test jsem zaboha nemohl dát. Po 6 hodinách hraní jedné zkoušky jsem to vzdal a srabácky to předělal na gamepad a dal jsem to celkem v pohodě. Tak mám konečně licenci.

Ten tip s tou češtinou fakt funguje ( psal se to tu někde na začátku), i zvuk jde česky, ale když vlezu do nastavení rozpisu tak se to automaticky změní na angličtinu a nejde s tím nic dělat, protože tam česká vlaječka jaksi chybí. Chtlě bych si to upravit tak, aby mi hlásil zatáčky později než teď, ale nejde to udělat bez toho aby tam nenaskočila ta anglina. Nevíte co s tím.
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Marian
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Marian »

Dnes som to hral aj ja.....s volantom to je super...bavi ma to
teda bavilo...zacal som sezonu, vyhral som GB a Japonsko
po vitazstve v japonsku mi este ukazalo vyhru na tribune a potom ma to hodilo do Win
Tak som to znovu spustil....a co vidim....nebolo to ulozene.....ma skoro j*blo
Tak otazka: ako robi tato hra SAVE ??? lebo ziadnu ponuku na ulozenie som nedostal :(

EDIT:\\ Tak uz som to nasiel.....drvim od znova :)
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Nazdat lidi. Hra se mi líbí čím dál víc - už jsem dokonce i vyhrál jednu rally a odblokoval mého zamilovaného Peugeotka.
Z nastavení auta mi jde ale hlava kolem. Nemá náhodou někdo český manuál. Ne že by anglina byla takový problém, ale moc se mi to louskat nechce, tak kdyby ho někdo měl a chtělo se mu ho poslat tak ať mi napíše SZ a já mu pošlu svůj email. Případnému dobrodinci bych byl moc moooc vděčný :D
Rider Diver
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rider Diver »

Manuál by byl, ale stejně je k ničemu. Dokud dokonale nezvládáš/"necítiš" auto, nemá cenu něco měnit... Ríša asi věděl, proč tu káru v doporučeném nastavení pro daný povrch tak a tak naladil. :-D
AMD64 3+@35+, Abit AV8Pro, 2x512 A-data 566 2-2-2-5, ATI X800XTpe 580/1200, 2xHDD Samsung 80GB RAID 0, Audigy 2ZS
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

A nechtěl bys mi ten manuál přece jen poslat. Když ne tak si to přelouskám anglicky, ale bylo by to jenodužší. Sice nemám Momo jako ty, ale i přes WingMan Fromula FF se dá dobře odpozorovat jak se to auto chová, mě ale vyhovuje trochu jiný stil ježdění a chtěl bych si chování auta trochu poupravit
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

Tak jsem to po dlouhé době nainstaloval a je to jak jinak než supr....už jsem skoro zapoměl na ten adrenalin 8-) :-D ...vzal jsem si Xsaru a trať Bisanne (Francie=úzké asfaltky) a zajel svůj rekord :)
2 All: piště své časy !!! ať můžeme porovnávat...tady
2 John Keats: na to že jezdíš na klávesnici :x .....máš ještě lepší čas(y) jak já!! :lol:
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Až se trochu zlepším tak napíšu časy. Zatám asi po deseti hodinách hraní jsem vyhrál šampionát na nováčka. Bylo to fakt easy, protože jsem vyhrál všechny rally stylem brutální jízda, v každé RZ dvakrát na střeše a ještě s náskokem 2 minuty v cíli. Dal jsem si obtížnost profi a střední požkození a myslel si , že nemám šanci. První pokus v půlce RZ jsem musel odstoupit, protože jsem zlikvidoval auto. Tak jsem si řekl klídek. Dal jsem to znova a vyhrál první tři RZ. Takže ono tu půjde :D .

Zatím můžu říct, že je to mnohem větší zábava než CMR 4. Hlavně co mi chybělo v CMR 4 bylo měnící se počasí. Nechápu, proč to tam nebylo, když ve dvojce to bylo. V Richardovi se mi hodně líbí tratě a můžu z klidem říct, že od doby CMR2 jsou to opět ty nejlepší tratě jaké jsem viděl.
Co mě ale bohužel zklamalo tak je Impreca. To auto fakt namá žádnou hmotnost, takže hodně skáče. a díky brutálnímu točivému moentu je hodně šaptně ovladatelné při výjezdu ze zatáček. Bez úprav na diferenciálu se mi s ním jezdí hodně špatně. Ale moc mě to netrápí, protože už jsem si vyjel Xsaru a to je něco úplně jiného. Hodně stabilní autíčko, které dělá přesně to co chcete.
Druhá nejoblíbenější je Corolla, protože to je takový malý tank a jen tak neco ji nerozhodí a pak Peugeot.

Všem doporučuji si s těch stránek jak uvádí John Keats stáhnout mod pro WRC. Budete mít všechna auta jak mají vypadat, navíc hezčí menu a opět tam autíčka vypadají tak jak mají a reálná jména. Taky soubor modu, které tam najdete je super. Momentálně používám pohled ze středu kapoty před předním sklem, který tam taky najdete. Časem se ale chci dopracovat k pohledu z kabiny až budu trochu lepší.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“