Až se trochu zlepším tak napíšu časy. Zatám asi po deseti hodinách hraní jsem vyhrál šampionát na nováčka. Bylo to fakt easy, protože jsem vyhrál všechny rally stylem brutální jízda, v každé RZ dvakrát na střeše a ještě s náskokem 2 minuty v cíli. Dal jsem si obtížnost profi a střední požkození a myslel si , že nemám šanci. První pokus v půlce RZ jsem musel odstoupit, protože jsem zlikvidoval auto. Tak jsem si řekl klídek. Dal jsem to znova a vyhrál první tři RZ. Takže ono tu půjde

.
Zatím můžu říct, že je to mnohem větší zábava než CMR 4. Hlavně co mi chybělo v CMR 4 bylo měnící se počasí. Nechápu, proč to tam nebylo, když ve dvojce to bylo. V Richardovi se mi hodně líbí tratě a můžu z klidem říct, že od doby CMR2 jsou to opět ty nejlepší tratě jaké jsem viděl.
Co mě ale bohužel zklamalo tak je Impreca. To auto fakt namá žádnou hmotnost, takže hodně skáče. a díky brutálnímu točivému moentu je hodně šaptně ovladatelné při výjezdu ze zatáček. Bez úprav na diferenciálu se mi s ním jezdí hodně špatně. Ale moc mě to netrápí, protože už jsem si vyjel Xsaru a to je něco úplně jiného. Hodně stabilní autíčko, které dělá přesně to co chcete.
Druhá nejoblíbenější je Corolla, protože to je takový malý tank a jen tak neco ji nerozhodí a pak Peugeot.
Všem doporučuji si s těch stránek jak uvádí John Keats stáhnout mod pro WRC. Budete mít všechna auta jak mají vypadat, navíc hezčí menu a opět tam autíčka vypadají tak jak mají a reálná jména. Taky soubor modu, které tam najdete je super. Momentálně používám pohled ze středu kapoty před předním sklem, který tam taky najdete. Časem se ale chci dopracovat k pohledu z kabiny až budu trochu lepší.