Tak jsem dneska jsem konečně koupil tenhle novej 80mm UV aktivní větrák od akasy. Dlouho jsem přemejšlel jestli ho koupit nebo ne, včera mi odlítla lopatka ze starýho fanu a bylo jasno... Když jsem ho přinesl tak jsem myslel, že jsem koupil jen fan + šroubky a velice mile mě překvapil obsah balení. (btw já když jsem kupoval fany tak jsem k nim nikdy nic nedostal tak sorry pokud se to někomu bude zdát jako standart) Po zapojení točí nějakejch 2500 otáček a tichej opravdu je.
UV fan
UV rozdvojka pro další 2 fany + UV aktivní koncovky v přesně stejný barvě jako jsem nedávno kupoval UV set molexů
šroubky
CENA CCA 100,- (dostal jsem slevu ze známosti 35,- )
JJ, fokukaj dost, ale já je teda moc neslyším..to je asi subjektivní na co je kdo zvyklej.
OK nod dal jsem to sem protože jsem si myslel, že se to sem snad hodí a někoho to bude i zajímat. Ale pokud se ti to tu nezdá tak to klidně někam přesuň (smetiště,..) A nebo to mám dát jinam ???
Mozem poprosit aby ho niekdo skusil pusit na 5-7V .. niekde samostatne aby tam nemal iny zdroj hluku, a povedat mi subejktivny nazor s prilozenym uchom k fanu ? Dik
Intel Core2Duo E8400™@ 4050MHz (1,3V real in LOAD) >Prime stable< || eVGA 680i SLi A1 (P32) || all fans @ 5V silent wc system [D-Tek FuZion + GPU + NB + SB + HDD + DDC Ultra+AC top + MCR320QP + Trodas's res + 11/15 Tygon tubing]
4x1024MB A-DATA Vitesta 800+ EE (D9GCT) @ 900MHz 4-4-4-8 (2,2V real) || 2x ASUS 8800GT 512MB SLI
3x WD5000YS - 500GB + Samsung SP2004C-200GB || Samsung SH-S183A || 22" LCD Dell™ E228WFP
Chieftec DA-01B-D - Bigtower || CORSAIR HX620|| Logitech Cordless MX + MX510 + MOMO Racing + DFP