UV active FAN

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
dravgunov
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

UV active FAN

Příspěvek od dravgunov »

Tak jsem dneska jsem konečně koupil tenhle novej 80mm UV aktivní větrák od akasy. Dlouho jsem přemejšlel jestli ho koupit nebo ne, včera mi odlítla lopatka ze starýho fanu a bylo jasno... Když jsem ho přinesl tak jsem myslel, že jsem koupil jen fan + šroubky a velice mile mě překvapil obsah balení. (btw já když jsem kupoval fany tak jsem k nim nikdy nic nedostal tak sorry pokud se to někomu bude zdát jako standart) Po zapojení točí nějakejch 2500 otáček a tichej opravdu je.

UV fan :roll:
UV rozdvojka pro další 2 fany + UV aktivní koncovky v přesně stejný barvě jako jsem nedávno kupoval UV set molexů
šroubky

CENA CCA 100,- (dostal jsem slevu ze známosti 35,- ) :wink:

http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... =248&pos=1

Obrázek
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

jj, jsou dobrý, mám tyhle stejný, ale v modrý barvě. Dost foukaj, ale taky jsou slyšet...

Ale bez urážky, nějak jsem nepochopil, jakej význam má, že jsi to sem hodil... :?
dravgunov
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dravgunov »

JJ, fokukaj dost, ale já je teda moc neslyším..to je asi subjektivní na co je kdo zvyklej.

OK nod dal jsem to sem protože jsem si myslel, že se to sem snad hodí a někoho to bude i zajímat. Ale pokud se ti to tu nezdá tak to klidně někam přesuň (smetiště,..) A nebo to mám dát jinam ??? :wink:
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

no já to přesouvat nemůžu, taky není kam. Ale neměl bys lepší prostě udělat thread pro tvůj mod a tam dávat tohle všechno?

Ale jo...když se to taky vezme, tak to i zajimavý je...moc lidí ani neví, že takový fany jsou... :-D
matluba
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matluba »

takovej dost blbej dotaz mam uv kablík ale vurt nevim nak mu vysvětlit aby takhle zářil co ktomu potřebuju/e
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

matluba píše:takovej dost blbej dotaz mam uv kablík ale vurt nevim nak mu vysvětlit aby takhle zářil co ktomu potřebuju/e
Potřebuješ ho osvětlit nějakým zdrojem ultrafialovýho světla, například UV katodou :wink:
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

je to moc pěkný ale na udělání threadu je to trochu malá informace :D
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

.axis. píše:je to moc pěkný ale na udělání threadu je to trochu malá informace :D
tenhle threat je v pohode a ten fan sviti fakt skvele... asi si jich par taky poridim :roll:
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Já mám naprosto stejný, ale v modrý barvě. Nevím odkud to dravgunov bral, já z Casekingu.de, když tak můžu udělat taky foto...

Ale oranžový jsou taky pěkný... :wink:
jwkk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Kde koupit

Příspěvek od jwkk »

Prosím tě kde se daj koupit tyhle UV Fany ? :sad:
MB: Asus Commando CPU: Intel Pentium 4 3.06 Ghz Pescott RAM: 3 GB (instaled 4 GB) GPU: ATI RADEON HD 5400 Series CRT: SyncMaster 753 DFX 17" NET: Download 40 MB/s - Upload 5 MB/s OS: Win XP Pro SP3, BROWSER: Google Chome ..:::.. My web - Fun Online Gaming : http://www.jwkk.biz ..:::..
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde koupit

Příspěvek od Stoobi »

jwkk píše:Prosím tě kde se daj koupit tyhle UV Fany ? :sad:
www.caseking.de

A o kus níž máš thread, kde se řeší dovoz! Buď přes MaWu tady na foru a nebo od 1. února na casemodding.cz :wink:
dravgunov
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dravgunov »

já je koupil v jednom obchodě s PC co mám tak 50m za rohem. Běžně je tam mají za 135,- ale já měl slevu.
-(eM)- neO*CL
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -(eM)- neO*CL »

dravgunov píše:já je koupil v jednom obchodě s PC co mám tak 50m za rohem. Běžně je tam mají za 135,- ale já měl slevu.
a to je kde? :P
dravgunov
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dravgunov »

-(eM)- neO*CL píše:
dravgunov píše:já je koupil v jednom obchodě s PC co mám tak 50m za rohem. Běžně je tam mají za 135,- ale já měl slevu.
a to je kde? :P
U nás v Náchodě, B.S.C. Náchod, ale tuším, že je v jejich skromným e-shopu nemaj.
-(eM)- neO*CL
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -(eM)- neO*CL »

dravgunov píše:
-(eM)- neO*CL píše: a to je kde? :P
U nás v Náchodě, B.S.C. Náchod, ale tuším, že je v jejich skromným e-shopu nemaj.
ok, diky, to je daleko, pockam si na casemodding.cz :)
jwkk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jwkk »

:D íky moc mě to tady u nás v obchodě nabízeli za 300k :( č tak si počkám !!!
MB: Asus Commando CPU: Intel Pentium 4 3.06 Ghz Pescott RAM: 3 GB (instaled 4 GB) GPU: ATI RADEON HD 5400 Series CRT: SyncMaster 753 DFX 17" NET: Download 40 MB/s - Upload 5 MB/s OS: Win XP Pro SP3, BROWSER: Google Chome ..:::.. My web - Fun Online Gaming : http://www.jwkk.biz ..:::..
dymONE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dymONE »

Mozem poprosit aby ho niekdo skusil pusit na 5-7V .. niekde samostatne aby tam nemal iny zdroj hluku, a povedat mi subejktivny nazor s prilozenym uchom k fanu ? Dik
Intel Core2Duo E8400™@ 4050MHz (1,3V real in LOAD) >Prime stable< || eVGA 680i SLi A1 (P32) || all fans @ 5V
silent wc system [D-Tek FuZion + GPU + NB + SB + HDD + DDC Ultra+AC top + MCR320QP + Trodas's res + 11/15 Tygon tubing]
4x1024MB A-DATA Vitesta 800+ EE (D9GCT) @ 900MHz 4-4-4-8 (2,2V real) || 2x ASUS 8800GT 512MB SLI
3x WD5000YS - 500GB + Samsung SP2004C-200GB || Samsung SH-S183A || 22" LCD Dell™ E228WFP
Chieftec DA-01B-D - Bigtower || CORSAIR HX620|| Logitech Cordless MX + MX510 + MOMO Racing + DFP
Self-Ki11er
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Self-Ki11er »

myslite ze by bylo dobry dat ho na heatsink vod procu?nebo co tendle ??

http://partner.halnet.cz/abccomputers/? ... StiId=9378
MB: Asus A7V880 CPU:AMD Athlon XP 2600+ @ 3200+(11.5x193) CASE COOL:2x CoolerMaster TLF-S82-EB,SPIRE FD08025B1L3 CPU COOL:SPIRE FalconRock II VGA:Leadtek Winfast A6600GT THD @ 585/1165 Cooled By Zalman VF700-AlCu HDD:Seagate Barracuda 120GB (U-Ata,7200 Rpm,8MB Cache) RAM: 2x Samsung 512MB DDR 400 mhz CL 2,5 (2,5-3-3-6) MOUSE:Genius NetScroll+ Superior ZDROJ:LC Power 550W Gold
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“